- Glokom
Görsel Uyarılmış Potansiyeller(Vep) Testi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Nivgöz Barajyolu
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intralase - Lasik
Kontakt Lens
Kornea Topografisi
Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti)
Nivgöz Barajyolu
Korneal Ring (Kornea İçi Halka)
Kök Hücre Nakli
Lasik
Nivgöz Barajyolu
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Makula ödemi
Vitrektomi
Yaşa Bağlı Makula Dejeneresansı Tedavileri
Şaşılık Tedavisi
gü...a
Annem göz kapağı operasyonu için Kahramanmaraş’tan özellikle Enis Hoca’nın başarısını duyduğumuz için geldi. Daha hastaneye adım attığımız ilk andan itibaren tüm ekip anneme kendisini çok özel hissettirdi. İlgi, güler yüz ve profesyonellik üst düzeydi. Bekleme sürecinde bile kendimizi bir hastanede değil, son derece rahat ve güven veren bir ortamda hissettik.
Enis Hoca yalnızca bir göz kapağı operasyonu yapmıyor; bakış tasarlıyor. Üst göz kapağında alınan yağ dokusunu bile yüz hatlarına uygun şekilde, milimetrik bir hassasiyetle planlaması farkını ortaya koyuyor. Ayrıca atladığımız göz sağlığı ve diğer göz rahatsızlıkları konusunda da bilinçlendirici ve yol göstericiydi. Son derece hassas, detaycı ve güven veren yaklaşımı sayesinde annem hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok rahat bir süreç geçirdi. Sonuçtan fazlasıyla memnunuz.• Nivgöz Barajyolu • Blefaroplasti •
I
in...z
Yaşım ilerledikçe görme yeteneğim önemli ölçüde azaldı. Bugün doktora gittim ve bana yardımcı oldu. Sorunu ayrıntılı olarak anlattı.
• Nivgöz Barajyolu • Astigmatik Keratotomi •
Y
ya...n
Artık gözlük,lens takmak istemediğim için lazer ameliyatı olmayı düşünüyordum. Geçen hafta
Dr. Enis Fırıncıoğlu'na muayene oldum, lazer hakkında biraz endişelerim olsa da doktorum ve hastane çalışanları çok iyi ilgilendiler. Dün de i lasik lazer ameliyatı oldum, beklediğimden de güzel geçti, ilk birkaç saat hafif yanma ve batma oldu, damlalarımı düzenli kullanıp dinlenince iyi geldi ve saat saat görmem daha iyi olmaya başladı. Bugünde kontrolüm vardı, koruyucu lenslerim çıkarıldı ve çok net görebiliyorum.• Nivgöz Barajyolu • intralase - Lasik •
s....e
Dr Enis beye muayene oldum. Bir gözüm 8 numara diğer gözüm 5 numaraydi. Trifokal mercek ameliyatı oldum ameliyatım çok başarılı geçti şuan uzak ve yakını gözlüksüz görüyorum çok mutluyum.dr bey ve asistanı'ndan çok memnunum
f....a
Doktor Enis beye geldim yüksek derecede miyopum vardı Enis hoca sayesinde gözlük ve lensten kurtuldum excimer lazer ameliyatı oldum ve çok memnunum ilgi ve alaka için çok memnunum
• Nivgöz Barajyolu • Excimer Lazer •
se...k
6 ay önce lazer tedavisi olmaya karar verdim ve araştırmalarım sonucu Enis Bey’de karar kıldım.
Enis Bey’e muayene için gittiğimde her iki gözümün de korneasının çok ince olduğunu ve sol gözün korneasında açısal sapma olduğunu öğrendim.
6 ay damla tedavisi gördükten sonra cross linking operasyonu oldum. Bir süre sonra lazer operasyonu için muayeneye gittiğimde iyileşme sürecimin devam ettiğini öğrendim. Enis Bey o kadar geniş çaplı muayene ediyo ki size güven aşılıyor. Her ihtimali göz önünde bulundurarak hareket etmesi çok güzel. Kesinlikle hemen ameliyata alalım modunda bi Doktor değil. Göz operasyona uygun hale geldiğinde operasyona başlıyor.
• Nivgöz Barajyolu • Crosslinking •
f....k
Dr Enis beye sarı nokta hastalığı için gelmiştik görmem çok azdı hicbirsey göremiyorum. Göz içine iğne yapıldı Dr bey ilaç tedavisi ayarladı tansiyonumu sekerime dikkat etmemi söyledi. İkinci seans ignemde etrafı görmeye başladım Dr beyin sayesinde Allah razi olsun. Adana'da tek diyebileceğim doktor Enis bey. Herkese tavsiye ederim.
• Nivgöz Barajyolu • Diabetik retinopati •
C
c.....
Dr enis beye ıraktan geldım excımer lazer oldum gozluklerımden kurtuldum suan 1. Gunum kontrole geldım cok guzel görüyorum dr beye ve asıstanından cok memnun kaldım cok ilgililer sevgıler
• Nivgöz Barajyolu • Excimer Lazer •
s....ö
Dr Enıs Fırıncıoğullarına 2008 yılından berı gelıyorum. Yuksek derece mıyop vardı mercek ameliyatı oldum suan gozluksuz goruyorum. Cok memnunum dr bey ve kat personellerınden.Herkese tavsıye ederım.
I
i̇...u
Annemin ilerlemiş düzeydeki kataraktı beyaz katarakta dönüşmüş ve araştırmalarımız sonucunda enis beyi duyduk. Kendisinin bizleri karşılaması güzel anlatımı ilgisi ve ameliyat süreci oldukça güzel geçti. Şuan annem Enis bey sayesinde çok güzel görüyor.
• Nivgöz Barajyolu • Katarakt Ameliyatı •
Enis Fırıncıoğulları isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Enis Fırıncıoğulları, Göz Hastalıkları. Size Enis Fırıncıoğulları tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Erg(Elektroretinografi), Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı.
Enis Fırıncıoğulları adresi nerede?Enis Fırıncıoğulları şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sümer Mahallesi 69023 Sokak No: 2/A Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Enis Fırıncıoğulları isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Enis Fırıncıoğulları online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Enis Fırıncıoğulları isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Enis Fırıncıoğulları, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Enis Fırıncıoğulları hangi dilleri konuşuyor?Enis Fırıncıoğulları ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Enis Fırıncıoğulları isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Enis Fırıncıoğulları tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Enis Fırıncıoğulları hakkında ne düşünüyor?Toplam 112 hasta / danışan, Enis Fırıncıoğulları hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Enis Fırıncıoğulları hangi sigortaları kabul ediyor?Enis Fırıncıoğulları tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Anadolu Sigorta, Merkez Bankası Mensupları, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.