- Böbrek Taşı
- Sigortası olan hastalar
Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41, Nilüfer 16150
- Sigortası olan hastalar
ar...m
Eray bey i ilk gördüğümüzde çok öncelerden tanıyor gibiydik.Sanki ailemizdendi.Güler yüzlülüğü,yaklaşımı,verdiği güven duygusu,zorlu süreçte bizi rahatlatan konuşmaları..Biz iyi ki onu tanıdık..Babama mesane tümörü tanısını koymada,sonra ki ameliyat ve kontrol aşamalarında gönül rahatlığıyla kapısını açtığımız sevgili doktorumuz..Yorum yazma ihtiyacı duydum.Çünkü böyle doktorlara ihtiyacımız var .Ve onlar daha çok kişiye dokunabilsinler..Tekrar iyi ki...
• Medicana Bursa Hastanesi • Diğer •
Eray Gürsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eray Gürsoy, Üroloji. Size Eray Gürsoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Eray Gürsoy adresi nerede?Eray Gürsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eray Gürsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eray Gürsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eray Gürsoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eray Gürsoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Eray Gürsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eray Gürsoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Eray Gürsoy hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Eray Gürsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Eray Gürsoy hangi sigortaları kabul ediyor?Eray Gürsoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.