1993 yılında Eskişehir'de doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Eskişehir'de tamamladı. 2015 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden mezun olarak "Fizyoterapist" ünvanını aldı.

KATILDIĞI EĞİTİM VE PROGRAMLAR
- Osteopathie Schule Deutschland - 4 Yıllık Osteopati Eğitimi - 2023
- ADJUSTMENT CARE - Spinal & Peripheral Mobilization and Manipulation - ICOM Malta Professors/2024
- iTHRUST HVLA - Osteopathic Manipulation Techniques and Clinical Assesment - Dr. Giovanni Bonfanti DO/2023
- OMT Osteopathic and Chiropractic Spine Manipulation Techniques - OMT Training/2022
- FDM BC - Fascial Distortion Model - Dr. Ayhan Güdük/2022
- Orofascial Pain & TMJ Dysfuntion - Uzm.Fzt.Ost.Ümit ERKUT/2022
- Soft Kayropraktik Manuel Terapi - Prof.Dr.Ali CIMBIZ/2021
- Dry Needling Level 2 - Kuru İğneleme - Uzm.Fzt.Ost.Ümit ERKUT/2021
- Dry Needling Basic - Kuru İğneleme - Uzm.Fzt.Ost.Ümit ERKUT/2021
- Erkek Sağılığında Fizyoterapi - Uzm.Fzt.Ost.Ümit ERKUT/2021
- Mat Pilates 1-2-3 - Klinik Pilates Akademi/2021
- Visseral Sistem Osteopatik Yaklaşımlar - D.O. Koen DEVRIESE/2020
- Çene Eklemi Rahatsızlıklarında Fizyoterapi Yaklaşımları - Prof.Dr.Defne KAYA/2020
- OsteoSports - Sporcu Sağlığı (6 Modül) - USPED/2018-2019
- AC-OMT Osteopathic Manual Therapy, Kinesiologic Taping, Cupping Therapy - Prof.Dr.Ali CIMBIZ/2019
- Graston Tekniği (Enstrüman Destekli Yumuşak Doku Mobilizasyonu) - Fzt.Ost.Deniz ÖZAL/2018
- Konnektif Doku Fizyolojisi - Fzt.Ost.Deniz ÖZAL/2018
- Kinezyolojik ve Klinik Bantlama - Fzt. Osman ŞAHİN/2015
- Servikal, Torakal ve Lumbar Bölgede Değerlendirme ve Manuel Tedavi Teknikleri - Fzt. Osman ŞAHİN/2015
- Üst Ekstremite Değerlendirme ve Manuel Tedavi Teknikleri - Fzt. Osman ŞAHİN/2015
- Alt Ekstremite Değerlendirme ve Manuel Tedavi Teknikleri - Fzt. Osman ŞAHİN/2015
- AC-OMT Kuru İğneleme - Prof.Dr.Ali CIMBIZ/2015

Akarbaşı Mah.Yeşil Sk.No:4 Daire:1 Odunpazarı, Odunpazarı, Eskişehir 26010

• Sigortası olan hastalar

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

PsikoFiz Sağlıklı Yaşam Merkezi

Nokta atışı tespitleri ve tedavi sürecindeki ilgi alakası gerçekten mükemmel

• B

Boyun Fıtığı

“C6–C7 bölgesinde çok ciddi, ameliyatlık bir boyun fıtığım vardı. Kollarımda ve ellerimde sürekli uyuşma oluyor, iki ay boyunca boynumu bile tutamayacak kadar şiddetli ağrılar yaşıyordum. Doktorlar kesinlikle ameliyat olmam gerektiğini, başka türlü düzelme ihtimalimin çok düşük olduğunu söylüyordu. Ancak fizyoterapistime ilk gittiğim gün bile yaklaşık %80 oranında rahatladım; ağrılarım belirgin şekilde azaldı, uyuşmalarım geçti ve kendime geldim. Uyguladığı kuru iğne ve fizik tedaviyle iyileşme sürecim hızlandı ve yaşam kalitemi geri kazandım. Hem bilgisine hem ilgisine hem de gösterdiği özverili desteğe gönülden minnettarım.”

• PsikoFiz Sağlıklı Yaşam Merkezi Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •

• F

Eren beye boyun fıtıgı ve omuzda oluşan sinir sıkışması şikayetiyle gittim. İyiki gitmişim, hastalıgın tedavisi, hastaya yaklaşımı, samimi ve ilgili oluşu, tecrübesi İşinin ehli oluşunu çok beğendim, hem kendisinden hemde asistanından çok memnun kaldım, ilk seansımı oldum ve gerçekten ağrı ve acımalarda oldukça azalmalar hissediyorum.

• PsikoFiz Sağlıklı Yaşam Merkezi Ameliyatsız Omuz Ağrısı Tedavisi  •

• İlk deneyimin olarak, ilk bir saat içinde baş ağrım ve sırt ağrım azaldı. 2 gün oldu ve kendimi çok iyi hissediyorum.
    Çok memnun kaldım.

• PsikoFiz Sağlıklı Yaşam Merkezi Manuel Terapi  •

1 yıldır ağrısını çektiğim bi kaç doktorun boynumdan kaynaklandığını söylediği çözüm bulamadığım ağrılarımın sebebini 5. Dakika omuzlarımdan kaynaklandığını öğrendim inanılmaz güler yüz tek seansta direk sonuç aldım herkese şiddetle öneriyorum

• PsikoFiz Sağlıklı Yaşam Merkezi Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi  •

7-8 yıldır işitme kaybı, uğultu ve çınlama var. Sürekli KBB muayenesi oldum hiç bir Dr. Nedenini bulamadı. Manuel terapi ile Atlas kemiği düzeltildiğinde bunların düzelebileceğine dair videolar izlemiştim. Araştırmalarım sonucunda Eren bey'e ulaştım, durumu konuştuk ayrıca bel ve sırt bölgedeki şikayetleri de aktardım kendisine. Bütün yaptığı incelemede bütün şikayetlerimi açıklayacak bir neden buldu kendisi. Ve sağ bacağımın 1.5 cm kısa olduğunu burada öğrendim. 25/10/2025 tarihinde ilk seansı gerçekleştirdi. Kuru iğne tedavisi ve Manuel terapi olarak. Eşim bacağımdaki kısalığın 1cm düzeldiğine ölçüm sırasında birebir şahit oldu. Aynı gün belimdeki batma ve ağrı büyük oranda azaldı. Asıl inanamadığım şey ertesi gün gerçekleşti. 26/10/2025 akşam saatlerinde telefondan maç yayını izlerken hiç duymayan sağ kulağımdan ses almaya başladım ve şok içindeyim. O kadar alışmışım ki yıllardır sağ kulağımın duymamasına gerçekten benim için mucize gibi oldu. Ve Eren bey'le mutlaka devam edeceğim.

• C

Eren bey gerçekten işinin uzmanı ve işini severek yapıyor. Kendimi çok güvende hissettim.

• N

Eren beye boyun fıtığı boyun düzleşmesi ve ağrılarım vardı kuru iğnelemeyi uygun gördü boynum ve belimde de uyguladığı işlemler ve daha sonra yapılan masajdan sonra bütün ağrılarım yok denecek kadar azaldı ilk seanstan sonra hemen rahatlama hissettim kendisi çok ilgiliydi ve işinin uzmanı bir Fizyoterapist ikinci seansatan sonra daha da iyi olacağıma inanıyorum

• PsikoFiz Sağlıklı Yaşam Merkezi Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi  •

• G

Eren beyin ilgi ve alakasından çok memnun kaldım.Uyguladigi tedaviyle baş ve boyun ağrılarım geçti.

• PsikoFiz Sağlıklı Yaşam Merkezi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Eren hoca ilk andan itibaren çok ilgiliydi ağrıların çok fazlaydı şu an ağrılarından bir nebze kurtulmuş durumdayım , boyun ve kol uyuşmamın sandığım yer aksine daha farklı bir yerden olduğunu teshisetti ve o bölgedeki ağrılarımı giderdi

• PsikoFiz Sağlıklı Yaşam Merkezi Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •