Büyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer 34457
si...
Şuana kadar gördüğüm hasta ilişkisi olsun hekimliği olsun şüphe götürmeyecek kadar iyi. Allah ayağına taş degdirmesin. Benim midemde metaplazi ve displazi vardı. Başarılı bir operasyonla ESD ile 7 cm lik bir alani tek parça olarak çıkardı. Allah razı olsun
• Acıbadem Maslak Hastanesi • Diğer •
k.....
Hastanede ercp yapildi. Doktorun ilgi ve alakasi cok iyiydi super bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok memnun kaldim.
• başka bir yer • Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi) •
r....n
Doktorluğu, hastaya yaklaşımı ve kişiliğine verilebilecek yıldız sayısı yetersiz kalıyor
Çok ama çok iyi bir doktor
Kendisine buradan tekrar çok teşekkür ederim• • •
mu...e
çok kıymetli bir doktor
mu...e
İşinin ehli çok kıymetli bir hekim...Ankara onkoloji hastanesinde şu an.
Erkin Öztaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkin Öztaş, Gastroenteroloji.
Erkin Öztaş adresi nerede?Erkin Öztaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Cad.No:40 Maslak Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkin Öztaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkin Öztaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erkin Öztaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkin Öztaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkin Öztaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkin Öztaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Erkin Öztaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.