Acıbadem Maslak Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Hakkımızda
Acıbadem Maslak Hastanesi
Büyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer 34457Sigortalar
- ACE European Sigorta A.Ş. – CGM (ÖSS)
- ACN Türk (TSS)
- ADAC
- AIG Sigorta
- AP Companies
- AXA Global
- Ace European Sigorta
- AcnTURK Sigorta A.Ş.
- AcnTürk Sigorta A.Ş. (TSS)
- Acıbadem (TSS)
- Acıbadem Sağlık Grubu (ÖSS)
- Aegon Emeklilik ve Hayat
- Anadolu Hayat Ve Emeklilik
- Anadolu Sigorta
- Anayasa Mahkemesi Başkanlığı
- Ange Assistance
- Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (TSS)
- Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (ÖSS)
- Ankara Sanayi Odası
- Ankara Sigorta
- Ankara Ticaret Odası
- Antlink
- Areti Assistance
- Arex Sigortası
- Asya Emeklilik Ve Hayat
- Ata Destek Hizmetleri A.Ş.
- Aveon Sigorta
- Aveon Sigorta A.Ş. (TSS)
- Aviva Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Bupa Global
- Bupa International
- Büro Memur-Sen
- CGM Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM Check-Up) (ÖSS)
- CPP Group Sigorta
- Care & Create
- Chubb European Group
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Cigna International
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Coris Assistance
- Corpus Sigorta
- Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
- Demir Hayat (Lastik-İş)
- Demir Hayat Sigorta
- Demir Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
- Deutsche Assistance
- Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ)
- Diyanet-Sen
- Diğer (İade)
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Dubai Starr Sigorta
- Ekinoks Grup (ÖSS / TSS)
- Emaa Sigorta
- Enerji Bir-Sen
- Ergo Sigorta
- Ethica Sigorta
- Ethica Sigorta A.Ş. (TSS)
- Eureko Sigorta
- Euro-Center
- Eurocross
- Eurocross Assistance Sağlık Turizmi Destek Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (ÖSS)
- Europ Assistance
- GIG Sigorta A.Ş. (ÖSS)
- GMMI
- Garanti BBVA Sigorta
- Garanti Bankası (TSS)
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- Generali Sigorta
- Generali Sigorta A.Ş. (TSS)
- GeoBlue
- HanseMerkur
- Healix International
- Henner
- Hepiyi Sigorta
- Hepiyi Sigorta A.Ş. (TSS)
- Hür Sigorta
- International Medical Group
- International SOS
- Iris Global Solutions
- Katılım Emeklilik Ve Hayat
- Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş. (TSS)
- Konya Sanayi Odası
- Liberty Sigorta
- MSH International
- MUTAS
- Magdeburger Sigorta
- Magdeburger Sigorta A.Ş. (TSS)
- Malteser Assistance
- Medigo
- Medilab Assist
- Medilink International
- Medisa Sigorta
- Medisa Sigorta (ÖSS / TSS)
- Medisa Sigorta A.Ş. (TSS)
- Medisa Sigorta A.Ş. (ÖSS)
- Medlife
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. (TSS)
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Milli Reasürans T.A.Ş. Mensupları Emekli Ve Sağlık Sandığı Vakfı
- NN Hayat Ve Emeklilik
- NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
- Neova Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Neova Sigorta
- New Life Assistance
- New Life Yaşam Sigorta
- Orion Assistance
- PTT
- PTT Sigorta
- Prive Sigorta
- Prive Sigorta A.Ş. (TSS)
- QLM
- QNB Finansbank Sigorta
- QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
- Quick Sigorta
- Quick Sigorta A.Ş. (TSS)
- RBK
- Ray Sigorta
- Ray Sigorta A.Ş. (TSS)
- Ray Sigorta A.Ş. (ÖSS)
- Reborn Assistance
- Redstar Havacılık
- Referans Sigorta
- Referans Sigorta A.Ş. (TSS)
- Remed Assistance
- Sağlık-Sen
- Servotel Assistance
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Japan Sigorta A.Ş. – Check-Up (ÖSS)
- Sompo Japan Sigorta A.Ş. – Fiba (ÖSS)
- Sompo Sigorta
- Sompo Sigorta A.Ş. (TSS)
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- TEB Sigorta
- TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
- Tarsim Sigorta
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
- Toç Bir-Sen
- Türk Exim Bankası
- Türk Hava Yolları A.O. (THY)
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Nippon Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Katılım Hayat Sigortası
- Türkiye Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Ulaştırma Memur-Sen
- Unico Sigorta
- Unico Sigorta A.Ş. (TSS)
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mensupları Yardım ve Emekli Sandığı Vakfı
- Zilveren Kruis
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- Zurich Sigorta A.Ş. (TSS)
- Zurich Yaşam ve Emeklilik
- Zurich Yaşam ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
- senCard
- Çarşamba Ticaret Borsası
- Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası
- Ünye Ticaret Borsası
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
hü...ş
Sibel Hanım’ın hastaya genel yaklaşımını çok olumlu ve dürüst buluyorum. Beni her muayenede dikkatle dinlemesi ve tüm sorularıma detaylı ve açıklayıcı yanıtlar vermesi gerçekten çok memnun edici. Sabırla ve güler yüzle her detayı anlatıyor. Eli hafif, harika bir hekim kendisi.
dd...k
Atakan uzun yillar doktorumdu halen de doktorum sayilir ama baska hastaneye transfer oldugu icin son 6 aydir gorusmedik. Tavsiye ederim isinde basarili bir hekim. Akciger kanseriydim onkoloji doktorlarimdan biri Atakan'di.
Tayfun Hoca, laparoskopi yöntemiyle safra kesesi ameliyatımı son derece başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Kendisi hastayı açıklamalarıyla rahatlatıcı ve sevecen bir cerrahtır
to...a
İlgisi ve verdiği detaylı bilgiler çok faydalı. Uzun zamandır korktuğum bir tedaviye beni ikna etti ve çok başarılı bir operasyonla beni sağlığıma kavuşturdu.
Cildimdeki sivilce lekelerim için uyguladığı krem "tedavi"si ile yüzüm eskisinden katbekat kötü duruma geldi. Ayrıca üslubundan ben de rahatsız oldum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ay...i
Cem hocamla 2023 yılında ilk gebeliğimin rutin kontrolleri ve takibi için tanıştık.
Google’da birçok yorumu okuyup araştırarak kendisine gitmeye karar verdim. Her şey normal ilerlerken 23. haftamda suyumun azalmaya başlamasıyla Cem hocam beni çok yakından, titizlikle takip etmeye başladı. Profesyonelliği, sakinliği ve samimiyeti sayesinde riskli giden gebeliğim boyunca hiç strese girmedim. Her detayı büyük bir özenle takip etti ve onun sayesinde bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım.
Etrafımda gebelik düşünen ya da rutin muayene için doktor arayan herkese gözüm kapalı tavsiye ediyorum. Bundan sonraki rutin kontrollerim ve olası gebeliklerimde yine tek adresim Cem hocam olacak.
İyi ki varsınız Cem Hocam
m....s
12.09.2025 tarihinde bademcik ameliyatı oldum. Gerçekten harika bir doktorla karşılaştım. Ameliyat öncesinde tüm sorularımı detaylı bir şekilde yanıtladı, bana süreci adım adım anlattı ve bu sayede içimdeki tedirginliği, korkularımı yendim. Ameliyat sırasında da herhangi bir problem yaşanmadı. Yaklaşık 1 saat sürdü ve oldukça başarılı geçti. Ameliyat sonrasında da benimle çok yakından ilgilendi, her ihtiyacımı takip etti. En önemlisi de hiçbir kanama ya da komplikasyon yaşamadım. Hem ameliyat öncesi hem de sonrası ilgisi, samimiyeti ve titiz yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim.
ja...n
Geçirdiğim kıl dönmesi ameliyatı sürecinde Bahadır hocam hem ameliyat sırasında hem de sonrasında son derece ilgili ve titizdi. Tüm aşamaları ayrıntılı şekilde anlattı, aklımda hiçbir soru işareti bırakmadı. Süreç boyunca her an ulaşılabilir olması ve samimi yaklaşımı bana büyük bir güven verdi. Hem mesleki bilgisi hem de insani yaklaşımıyla kendisinden çok memnun kaldım. Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Doç. Dr. Bahadır Osman Bozkırlı
Güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim
h....a
Hamileliğimin 22. haftasında rahim ağzımdaki açılmayı fark ederek hızlı ve başarılı bir serklaj ameliyatı yapan, sayesinde yavrumuza kavuşmamıza vesile olan çok kıymetli doktoruma minnettarım.
Sadece hekimliğiyle değil, aynı zamanda sakinliği ve işine olan hakimiyeti sayesinde en zor anlarımızda umutla tutunduk ve bugün evladımız kucağımızda. İyi ki yollarımız kesişti, iyi ki varsınız İbrahim Hoca!
ça...n
Hpv pozitif süreci için kendisine danıştım. Kendisi detaylı bilgilendirmeleri yaparak hem kolposkopik muayene işlemini gerçekleştirdi hem de leep işlemimi yapmış oldu. (17/07/2025) Hekimi gördüğünüz andan itibaren içinizde oluşan güven duygusu zaten bütün negatif duygularınızı yenecek güçte. Hocamın başarılarını yazmak benim haddime değil ama iyi ki Mete hocayı tercih etmişiz. Mete hocam gibi hekimlerimiz baş tacı, Allah uzun ömür versin…
Acıbadem Maslak Hastanesi, Sarıyer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Acıbadem Maslak Hastanesi, Sarıyer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Onkolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Göz Doktoru, Ürolog, Nörolog, Dermatolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Radyolog, Kardiyolog, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Psikiyatrist, Gastroenterolog, Radyasyon Onkoloğu, Kalp Ve Damar Cerrahı, Perinatolog, Hematolog, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Aile Hekimi, Algoloji Doktoru, Psikolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Çocuk Psikiyatristi, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Patolog, Göğüs Cerrahı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Çocuk Cerrahı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı.
Acıbadem Maslak Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Acıbadem Maslak Hastanesi, toplam 682 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diskektomi, X-Ray, Gamma-Knife (Gamma Bıçağı) Radyo Cerrahi, Arteriografi, MRI, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Derin Beyin Stimülasyonu, Beyin Anevrizması Onarımı, Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart), Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları.
Acıbadem Maslak Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Acıbadem Maslak Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Acıbadem Maslak Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Acıbadem Maslak Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Acıbadem Maslak Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Acıbadem Maslak Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Acıbadem Maslak Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 214 hasta/danışan, Acıbadem Maslak Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Acıbadem Maslak Hastanesi nerede?Acıbadem Maslak Hastanesi adresi Büyükdere Cad.No:40 Maslak Sarıyer şeklindedir.
- İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Şişli bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri