Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü, Eskişehir
c....
1 Kasım 2017 tarihinde ateşli silah yaralanması kazası geçirdim. Erol hocam, nerdeyse kesilmek üzere olan ayağımı, 2 ameliyatla eski haline getirdi. Belimden kemik almak suretiyle ayağıma yeni bir tarak kemiği yaptı. Hem işinin ehli hemde son derece mütevazı bir insan. Hayatımın sonuna kadar dua ve saygıyla hatırlayacağım.
• Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
R
ra...t
90 yaşında iki omuz başı kırığı oluşan babam için en uygun müdahale ve tedaviyi uygulayarak, iki ay içinde hareket yeteneğine kavuşmasını sağlamıştır.
fe...i
ben bundan 1 sene once kaza yapdım benım amalıyatımı erol hoca yaptı ben yuruyebılcemı dusunmezken sımdı agır ısde calısyom allah razı olsun hocam sızden
Erol Göktürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erol Göktürk, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Erol Göktürk adresi nerede?Erol Göktürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erol Göktürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erol Göktürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erol Göktürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erol Göktürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erol Göktürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erol Göktürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Erol Göktürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Eskişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Eskişehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları