0850 333 0388 Ücret öğren

Dr. Erol Gülfidan kendi özel muayenehanesinde hastalarına Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları üzerine hizmet verkemktedir.olup, 27 yıllık hekim tecrübesine sahiptir.

Yeni Doğan Canlandırma programında NRP Eğitmenliği yapmaktadır. Yeni Doğan , Alerjik Hastalıklar, Enfeksiyon Hastalıkları hekimin ilgi alanıdır.

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Makaleler

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

mh...l

Erol bey çok ilgili bir doktor. Bandırma‘da güvendiğim tek çocuk doktoru. Her muayenede en ince detayına kadar sorar. Çocuklar ile iletişimi ve yaklaşımı harika.

• N

Herzaman güler yüzlü, detaylı anlatımları ile kafamızda soru işareti bırakmayan bir doktor. Süre olarak oldukça uzun muayene eden ve her türlü detaya bakıp, tedavi konusunda da her türlü çözüm önerisi ve detayı söyleyen, dostane bir tavırla bunları dile getiren kişi olduğu için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Diğer doktorlar gaz damlası verirken bebeğime sadece probiyotik kullanalım diyerek, yaşadığımız ağlama nöbetlerinden kurtulamamızı sağlamıştır kendisi. Ayrıca diğer oğlumda da pekçok kez doğru teşhis ve tedavilerle sağlığımıza kavuşturduğu için kendisine minnettarım.

es...e

Erol bey kızım doğduğundan beri tek doktorumuz. 9 aylık olduk. Aylık kontrollerimiz sürecinde aklımıza takılan ger soruya bıkmadan usanmadan cevap verdi. Her seferinde detaylıca bir günümüzün nasıl geçtiğini, kaç kez beslendiğini, kaç kez uyuduğunu not aldı
    Şükür biz bir hastalık yaşamadık ama öyle bir durumda da kızımı Erol hocadan başkasına emanet etmem. Aklımıza gelen her şey için de bir mesaj uzağımızda. İlgisi ve bilgisi, kişiliğiyle örnek bir hekim

• D

d....a

Çok ilgili ve açıklayıcı güler yüzlü
    Gittiğim en iyi çocuk doktoru

• P

p.....

Doktor bey yenidoğan bebeğime 1 saat zaman ayırdı, ilgilendi ve çok güzel açıkladı bize durumu. Tüm ölçümleri özenle yaptı ve örneklerle açıklayarak içimizi rahatlattı. Bundan sonra da kendisiyle devam etmeyi düşünüyoruz.

s....i

Çoklukla iletişimi çok güzel kızım randevu sırasında çok rahattı

• G

g....k

17 aylık oğlumun muayenesi için gittik. Doktorumuz bizi çok iyi dinledi. Detaylı açıklamalar yaptı. Yeterli vakit ayırdı.

• B

Çok ilgili, çok tecrübeli her zman da doğru teşhis ve tedavi uygulayan değerli hekimimiz. İyi ki var. Biz çok memnunuz

• H

hü...

Bezde prima neyse çocuk ve bebek sağlığında Erol hoca. Bandirmada işini en iyi yapan hoca

• G

gi...z

Kesinlikle çok açıklayıcı ve çözüm odaklı, yenidoğan bebeğim için aklımdaki tüm sorular cevap buldu. Bize 1 saatini ayırdı bu en önemli ve mutlu edici detaydı.

• Erol Gülfidan • Yenidoğan Takibi  •