Uzm. Dr. Erol Şentürk, göğüs hastalıkları alanında uzmanlaşmış deneyimli bir hekimdir. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kırıkkale Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr. Şentürk, meslek hayatı boyunca Muş, Kastamonu, Kırıkkale ve Aksaray illerinde uzman doktor olarak görev yapmıştır. Akciğer kanseri, tüberküloz, bronşit ve amfizem gibi solunum yolu hastalıkları ile ilgilenmektedir. Almanca ve İngilizce bilen Dr. Şentürk’ün, “Rare cause of effort dyspnea, Mc Leod Syndrome” başlıklı bilimsel yayını da bulunmaktadır. Şu anda da Özel Düzce Çağsu Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
Cumhuriyet Mahallesi D-100 Karayolu/DÜZCE, Düzce 81600
Solunum Yetmezliği
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Torasentez
Özel Düzce Çağsu Hastanesi
Uzun Süreli Oksijen Tedavisi (USOT)
X-Ray
Özel Düzce Çağsu Hastanesi
Alerji şikayetim için başvurdum. Dr. Erol bey çok ilgili ve açıklama yapan bir hekim. Özellikle mevsimsel alerjimle ilgili yaşadığım belirtileri detaylıca dinleyip geçmiş ilaç deneyimlerimi de dikkate alıp. Tedavi sürecine başladık. Tavsiye ederşm
• Özel Düzce Çağsu Hastanesi • Randevu •
eb...z
Son 2 yıldır öksürükten muzdariptim. Hatırladığım en az 3 defa doktora gittim ama hiçbiri bana hastalığımın astım bronşit olduğunu söylemedi, dolayısıyla yanlış tanı yanlış ilaçlar; geçmeyen, müzminleşen bir hastalık haline gelmişti öksürük bende. Dr. Erol Şentürk'ün tanısı ile öksürüğüm 2 gün içinde % 95 azaldı, kendisine teşekkür ediyor, çalışma hayatında başarılar diliyorum.
Erol Şentürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erol Şentürk, Göğüs Hastalıkları. Size Erol Şentürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göğüs Hastalıkları Randevusu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Nebulizatör, Arter Kan Gazı Alma, Bronkoskopi, Göğüs X-Ray, Plevral Sıvı Aspirasyonu.
Erol Şentürk adresi nerede?Erol Şentürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi D-100 Karayolu/DÜZCE Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erol Şentürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erol Şentürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erol Şentürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erol Şentürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erol Şentürk hangi dilleri konuşuyor?Erol Şentürk ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erol Şentürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erol Şentürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erol Şentürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Erol Şentürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erol Şentürk hangi sigortaları kabul ediyor?Erol Şentürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Eureko Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta, Anadolu Sigorta, Doğa Sigorta Kooperatifi, Hepiyi Sigorta, Acıbadem (TSS) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Düzce bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Düzce bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları