- Safra Kesesi Taşları ,
Eski Londra Asfaltı No: 2, Bahçelievler 34180
Eski Londra Asfaltı No: 2, Bahçelievler
Medicana Bahçelievler Hastanesi
es...r
Şu anda yeditepe üniversitesi Kozyatağı Hastanesi organ nakli bölümünde görevli karaciğer nakli için başvurduğumuzda tanıştığımız muhteşem doktorumuz teşhis ve ameliyat nakil süreci ülkemizde birçok hastanede yapılıyor ancak Ertan bey ameliyat sonrasında müthiş tedaviler uyguladı inanılmaz bir hekim. Siroz teşhisiyle başvurduğunuz hekimimiz tahlillerimizi yaptırdıktan sonra nakil süreciyle ilgili bizi bilgilendirdi cesaret verdi ameliyat ve sonrasında her an ulaşılabilir bir doktorla ilk defa karşılaştık doğrusu her durumla ilgili yeni tedavi uygulayarak iki ayın sonunda sağlığımıza kavuştuk karaciğer nakli olacak her hasta bu ekibi bulmalı.
• başka bir yer • Diğer •
Ertan Emek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertan Emek, Genel Cerrahi. Size Ertan Emek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ertan Emek adresi nerede?Ertan Emek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Londra Asfaltı No: 2 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertan Emek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ertan Emek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ertan Emek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ertan Emek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ertan Emek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertan Emek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ertan Emek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ertan Emek hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ertan Emek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
- Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar