- Meniere
- Septum Deviasyonu
- Kepçe Kulak Sorunu
Serdivan , Sakarya
i̇...
26 kasım da Rinoplasti ameliyatı oldum. Hayatımdaki ilk ameliyatım ve her şey o kadar mükemmel ilerledi ki gerçekten ameliyat sonrası çok şaşkındım. Ertuğrul Hocamı iyi ki bulmuşum ve iyi ki yollarımız kesişmiş şu an ameliyatımın 3. Günü her şey mükemmel sanki ameliyat olmamışım gibi. Bu kadar iyi olmayı beklemiyordum ne yalan söyliyim.
Gerçekten harika bir yetenek harika bir el ve beceri diye düşünüyorum. İşini bu kadar severek yapan bir insan kendisi.
Ameliyat öncesi ve sonrası ilgi alaka ve kontrollerin bu kadar profesyonel olması her işlemin bir sisteme tabi tutulması gerçekten hayran kaldım.
İyi ki siz hocam
İlk kontrolümü iple çekiyorum ve yeni burnuma kavuşmak için çok heyecanlıyım.
bu...z
Eşime kulak kepçesi ameliyatı(otoplasi) yaptırdık. Ameliyat öncesinde ve sonrasında çok şükür bir sorun yaşamadık ve gayet memnun kaldık. Hocamız iletişim ve bilgilendirme konusunda mükemmel ameliyat öncesi detaylı bilgi vererek heyecan ve korkumuzu geçirdi. Alanında uzman. Hem insanı yönden hem uzmanlık yönünden gerçekten iyi Allah razı olsun.
fe...n
Ameliyat olalı 2ay oldu.Bu süreçte hiç sıkıntı yaşamadım ne morarmam oldu ne ağrım.tam istediğim gibi buruna sahip oldum.etrafımdaki insanlardan olumlu yorumlar alıyorum.çok mutluyum.kendimi çok şanslı hissediyorum.ertuğrul hocanın hastası olmak bir ayrıcalıktır.net:)
nu...l
5şubat 2025 te rinoplasti ameliyatı oldum. Doktorumun randevuları dolu olduğundan ileri tarihte ameliyat günü verilmişti. Yakın tarihte düğünüm olacağından doktorum ameliyatımı ilk fırsatında öne aldı. Bunun için kendisine minnettarım. Burnum çok güzel oldu. Çok beğendim. Ertuğrul hocam kendi soyadı gibi bir burun yaptı bana. Gören herkes çok beğeniyor. Nezaketli anlayışlı ilgili bir doktor. Başarılarının devamını diliyorum. Sevgiler saygılar
so....
İşinde bana göre bir numara olan Ertuğrul beye 5 Kasım 2024 tarihinde yaşıma ve korkularıma rağmen burun ameliyatı oldum. Sol burun kemiğimde deviasyon , burun ucu düşüklüğü ve uzun bir buruna sahiptim. Ameliyat sonrası ağrı morluk vs hiçbir şekilde olmadı normal olarak yüzümde şişlik oluştu ama bu benim için önemli değildi çünkü geçici bir süreç olduğunu biliyordum. Şu an ameliyatımın üzerinden dört ay geçti çok doğal bir buruna, özgüvene ve artık kaliteli bir uykuya sahibim. Ertuğrul beyin hassasiyetinden ve ilgisinden memnun kaldım.
fa...a
1 yıl önce rinoplasti burun ameliyatı oldum.Uzun zamandır doktor araştırıyodum ameliyat olmaya karar verdim Ertuğrul bey ameliyatımı yaptı kendisine ve ekibine Büşra hanıma bu süreçte çok ilgilendiler .Ayrıca belirtmek isterim İki ameliyat aynı anda yapıldı rinoplasti ve göz kapağı estetigi oldum süreç güzel geçti ağrım pek olmadı morarmalarım oldu oda zamanla geçti ve1 yılın sonunda kontrol yapıldı herşey yolunda çok şükür bi sıkıntım yok Emeğinize sağlık hocam İyi günler dilerim
se...
Bir ay önce Ertuğrul hocaya revizyon rinoplasti ameliyatı oldum. Ağrısız ve güzel bir süreçti. Bu kadar kusursuz bir burun yaptığı için kendisine minnet borçluyum
T
ta...ç
Yaklaşık 6 ay önce rinoplasti ameliyatımı Ertuğrul hoca sayesinde gerçekleştirme kararı aldım.
Ameliyat öncesi hasta ve hasta yakınlarına dahil sahtesiz ve riyasız yaklaşımı bizi daha çok güvendirdi.
Ameliyat çıkışımda ağrım ya da Ekimoz gibi şikayetlerim dahil olmadı.
İyi ki ERTUĞRUL KİBAR .
me...
1 bucuk sene önce kendisine rinoplasti ameliyatı oldum çevremde ameliyati geçiren kişiler ne kadar zor Bi surec olduğunu söyleseler de ertugrul beyle tanıştıktan sonra oluşan bu onyargim ortadan kalktı kendisinin ilgi alakasi hem açıklayıcı hem sakinlestiri konuşmaları çok rahatlattı ameliyat sürecim ve sonrası da çok rahat geçti yeni burnumu çok beğendim emeğine sağlık şiddetle tavsiye ederim
• Sakarya Özel Adatıp Hastanesi • Diğer •
Ertuğrul KİBAR Hoca'ma geçtiğimiz ay burun ameliyatı oldum. Hem profesyonelliği hem sorulara bıkmadan verdiği cevapları hem nezaketiyle soyadının hakkını veren bir hekim.
• Sakarya Özel Adatıp Hastanesi • Diğer •
Ertuğrul Kibar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertuğrul Kibar, Kulak Burun Boğaz.
Ertuğrul Kibar adresi nerede?Ertuğrul Kibar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertuğrul Kibar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ertuğrul Kibar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ertuğrul Kibar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertuğrul Kibar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ertuğrul Kibar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ertuğrul Kibar hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Ertuğrul Kibar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Sakarya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları