2013 yılında Konya Meram Fen Lisesinden mezun oldu. 2020 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesini tamamladı.

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

m....k

Ruh sağlığı bilinenin aksine hasta olan insanın değil de kendi iyileşme yolculuğunda rehberlik edecek bir rehbere ihtiyacın varlığının farkındalığıyla Esat hocamla psikoterapi seanslarımıza başladık.Süreç ilk etapta yola çıkan her yeni insan gibi benim içinde oldukça kaygı yüklüydü. Ama ilk görüşmede dahi profesyonelce bir yaklaşımın yanısıra samimi tutumu içten oluşu ve alakasız sorulara dahi özveriyle yaklaşması çok rahatlatıcıydı. Söyleyebilirimki bazen anlatılanların ya başkasına aktarılması korkusu psikoterapi için en çetrefilli konulardan biri ama Esat hocam o kadar kendinden emin ve bir o kadar da tabiricaizse sır kutusu gibi olduğunu hissettirmesi kendimde açamadığım saklı sandıkların açılmasını sağladı. İnsanın yapabileceği en önemli şeylerden biri kesinlikle ruhsal iyi oluşu için çabalaması ve bunun içinde güvenebileceği doktorunu doğru karar vermesi.Esat hocam ile gerek mesleki yeterliliği ile gerekse insani tavrı ile iyiki yollarımız kesişmiş.

• başka bir yer Diğer  •

• Ö

öm...k

Esat hocama ilk muayene olduğumda depresyon için ilaç tedavisi kullanıyordum ve depresyon kontrol altında olmasına rağmen tedavinin yan etkilerine bağlı olarak hayat kalitem oldukça düşmüştü. Sürekli bir uyku hali ve küntlük yaşıyordum. Arkadaşımın tavsiyesi ile kendisinden randevu aldım. Öncelikle benim sorunlarımı ve depresyonumun altında yatan nedenleri anlamaya çalıştı. Karşısındaki insana güven veren bir insan Güleryüzlü, alçak gönüllü ve cana yakın bir yaklaşımı var sanki doktorunuzla değilde bir yakınınız ile konuşuyorsunuz. İlaç tedavimi düzenleyerek ve destekleyici hayat tarzı değişiklikleriyle hayatımı kolaylaştırdı. Düzenli olarak kendisiyle görüştüm ve sayesinde depresyondan kurtuldum desem yeridir. Teşekkür ederim Esat Hocam.

• başka bir yer Diğer  •