Dr. Esin Çeliker, tıp eğitimini 1989 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. Göğüs Hastalıkları uzmanlık eğitimini 1994 yılında Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde almıştır.
Mesleki çalışma hayatı boyunca; TC Sağlık Bakanlığı Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (1994–1998) başasistan olarak görev yapmış, ardından Bezmialem Vakıf Hastanesi Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (1998–2010) başasistanlık görevini sürdürmüştür. 2010–2012 yılları arasında TC Sağlık Bakanlığı Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Esenyurt Devlet Hastanesi’nde görev almıştır. 2012–2015 yılları arasında Psikoterapi Enstitüsü’nde Bütüncül Psikoterapi Eğitimi’ni tamamlamıştır. 2013–2014 yıllarında özel muayenehanede çalışmış; 2014–2021 yılları arasında Medicana International İstanbul Beylikdüzü Hastanesi’nde, 2021–2022 yılları arasında ise Beykent Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapmıştır.
Göğüs hastalıkları alanında çalışmalarını sürdürmekte olup; astım, KOAH, alerjik solunum yolu hastalıkları, solunum yolu enfeksiyonları, plevra hastalıkları, COVID-19 enfeksiyonları ve akciğer kanseri ilgi alanları arasındadır. Ayrıca bütüncül tedavi yaklaşımları ile ilgili çalışmalar yürütmektedir.
Dr. Esin Çeliker, halen BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
- Nikotin bağımlılığı
Solunum Yetmezliği
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Torasentez
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Uzun Süreli Oksijen Tedavisi (USOT)
X-Ray
Atakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece 34307
- Sigortası olan hastalar
ni....
Esin Hanım'a pandemi dönemi öncesinde alerjik astım, kronik öksürük, göğüste hırıltı şikayetleriyle başvurmuştum. Süreç içerisinde kendisi oldukça ilgili, güler yüzlü ve destekleyici idi. Ilaçların etkisi kendisi tarafından çok iyi bir şekilde düzenli olarak takip edildi ve uzun süredir çözüm bulamadığım şikâyetlerim sona erdi. Kendisine içtenlikle çok teşekkür ederim.
• Medicana Beylikdüzü International İstanbul • Diğer •
f.....
MRB DOKTOR HANIM BENİM NİŞANLIM AKCİGER KANSERİNİ ATLATALI 9 AY OLDU AMA RUTIN 3 AYLIK KONTROLLER YAPILIYOR VE KANSERLI OLAR CIGER SAG CIGERDI SIMDI SOL CIGERIMIZ TBC GOZUKUYOR IYI BIR DOKTOR ARIYORUZ SIZE YAZILANLARI OKUDUM LUTFEN BIZE YARDIM EDERMISINIZZ DAHA COOK GENCCC MAIL KULLANMIYORUZ TEL.0533489 6425
ne...i
çok iyi bir hekim gerçekten rastgele tanıdım yani denk geldi birde hemşerim çıktı tabi sonrada nsöyledi işimiz bitti muayene ilaç derken sonradan kendini tanıttı çok memnun kaldım uzak yerdende gelmiştim herkes bana ameliyat öneriyordu oysaki hiç gerek yok git evinde rahat otur tomografi çekmem içinde yine yardımda bulundu bir hafta içinde çektim filmimi yoksa en az 4-5 aya randevu veriyorlardı kendisine çok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim
Y
ye...n
doktora ilk gittiğimde nefes alamıyordum.doktorumun uyguladığı tedavi ile iyileştim verdiği ilk tertip ilaçla normale döndüm.asla hakkını ödeyemem Allah kendisinden razı olsun.gerçekten çalıştığı alanda uzman bunun yanısıra çok iyi yürekli ve yardımsever bir insan.işini severek yaptığına ve tüm hastalarının ona duacı olduğuna inanıyorum.iyiki kendisini tanımışım,yolu açık olsun.saygılar...
Esin Çeliker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esin Çeliker, Göğüs Hastalıkları. Size Esin Çeliker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göğüs Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Esin Çeliker adresi nerede?Esin Çeliker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Mahallesi 4. Caddesi No:36 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esin Çeliker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esin Çeliker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esin Çeliker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esin Çeliker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Esin Çeliker hangi dilleri konuşuyor?Esin Çeliker ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esin Çeliker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esin Çeliker tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Esin Çeliker hangi sigortaları kabul ediyor?Esin Çeliker tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları