Atatürk Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü'nden mezun oldum. Halen Yıldız Teknik Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Anabilim Dalı'nda yüksek lisans eğitimime devam ediyorum.
Her bireyin yaşam öyküsünün ve ihtiyaçlarının birbirinden farklı olduğuna inanıyorum. Bu nedenle psikolojik danışma sürecini, danışanın kendisini güvenle ifade edebildiği, anlaşıldığını hissedebildiği ve birlikte çözüm yollarının keşfedildiği bir süreç olarak görüyorum.
Görüşmelerimde bilimsel temelli yaklaşımlardan yararlanarak her danışanın ihtiyaçlarına uygun bir süreç planlamaya özen gösteriyorum.
Psikolojik danışman olmayı seçerken beni en çok etkileyen şey insan hikâyelerine duyduğum meraktı. Bugün ise bu mesleğe beni bağlayan en önemli şey, insanların yaşamlarında küçük de olsa anlamlı bir fark oluşturabilmek.
- Kaygı Bozuklukları
- Sınav Kaygısı
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Sosyal Fobi
- Okula Uyum Sorunları
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Esin Dindaroğlu Kürkçü adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Esin Dindaroğlu Kürkçü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esin Dindaroğlu Kürkçü, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Esin Dindaroğlu Kürkçü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Bireysel Terapi.
Esin Dindaroğlu Kürkçü adresi nerede?Esin Dindaroğlu Kürkçü adresini belirtmedi. Esin Dindaroğlu Kürkçü yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Esin Dindaroğlu Kürkçü adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esin Dindaroğlu Kürkçü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esin Dindaroğlu Kürkçü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esin Dindaroğlu Kürkçü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esin Dindaroğlu Kürkçü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Esin Dindaroğlu Kürkçü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esin Dindaroğlu Kürkçü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esin Dindaroğlu Kürkçü ile iletişime geçmenizi öneririz.