Uzm. Psk. Esma Aydınoğlu Avşar,Özel Sır Psikolojik Danışma Merkezi 'de hizmet vermektedir. Klinik Psikoloji Yüksek lisansını Depresyon Hastalarında EMDR Terapisi Kullanımı ve Kendini Toparlama Gücüne Etkisi konulu tez çalışması ile tamamlamıştır.Dinamizmini, bilgi düzeyini ve etik değerlere verdiği önemi çalıştığı kurumda en iyi şekilde kullanarak, sürekli bir gelişim ve değişim içinde olan ruh sağlığı sektörünün gerektirdiği bilgi düzeyi ve deneyime sahip bir şekilde danışanlarına en iyi şekilde hizmet vermeyi hedeflemektedir.
Üye Olduğu Yerli ve Yabancı ve Kuruluşlar
Türk Psikologlar Derneği
EMDR TÜRKİYE
SEPI
Psikoterapi Enstitüsü Derneği
Hipnoz Derneği

Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi

Gevhernesibe Mahallesi Çiçek Sokak Güçlü İz PLaza Bina No:27 Kat:4 No:44, Kocasinan 38010

Makaleler

• H

Birinin tavsiyesi üzerine Esma Hoca'ya ulaştım. Anksiyete sebebiyle başvurdum. Sürecim beklediğimden hızlı ilerledi ve olumlu sonuçlar aldım, çok şükür. 4 veya 5 seansta kendimi ilk geldiğim halimden çok daha iyi hissetmeye başladım. Benim için önemli olan şeylerden biri de danışacağım uzmanın manevi anlamda da hassasiyet sahibi olmasıydı. Kendisinin hem uyguladığı teknikler hem de manevi desteği beni çok rahatlattı. Terapist arayışında olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Z

Esma Hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum. Başvurmamın sebebi çok sevdiğim ve yakınımın vefatı ve annem ile babamın 6 Şubat'ta depremde vefat etmeleri ve onlarla kapanmamış konular.
    Esma Hanım iyi ki var, iyi ki tanımışım ve iyi ki seans alıyorum. Rahatlıyorum ve kendi başıma içinden çıkamadığım duygusal patlamalar, özellikle hüzün ve yaşadığım zor tecrübelerden arınıyorum. Bazen bugün aklıma hiçbir şey gelmiyor diye gidiyorum ve özellikle o gün hiç tahmin etmediğim şekilde olaylar yüzeye çıkıyor ve sanki temizleniyorum, çok iyi geliyor.
    Çevreme kesinlikle tavsiye ederim ve ediyorum da.
    Selamlar saygılar.
    İyi ki varsınız...

•  •

Tanıdığım tavsiyesiyle kendisine ulaştım. Kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum. İyi niyetini sonsuz hissettiren bir terapist. Uzun yıllar onunla terapi süreci geçirmeyi planlıyorum. Dualarımın sonucunda karşıma çıktığına inanıyorum, öyle mucizevi bir dokunuş oldu. EDMR ile çalışma yaptık; seanslar sırasında ve sonrasında büyük rahatlama oldu. Bazı anları hatırlatmamı zorlaştırdı. Daha 7-8 seans tayım ama şimdiden etkisi büyük.

•  •

Esma Hocam'a bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Ailemle ve eşimle olan problemlerden dolayı çok kötüydüm. EMDR tedavisine başladık. Her şeyi kafasına takan, uyuyamayan birisiydim. Esma Hocam sayesinde artık kendine değer veren, kendi başına bir şeyler yapıp tatile gidebilen bir insan oldum. Kötü zamanlarımda randevu olmasa da ayarlayıp beni alan, sakinleştiren, maneviyatıyla destek olan, beni kendime getiren güzel yürekli hocamı herkese tavsiye ederim. Hala devam ediyorum. Bırakmak istemiyorum.

•  •

Psikiyatri uzmanı tarafından EMDR ve şema terapi ile ilerlemenin bana faydalı olacağı ve Kayseri'de bu ikisini başarılı yapan güvenilir bir kapı olarak Esma Hocam ve psikoloji ve aile danışmanlık merkezi tavsiye edildi. Sinir krizleri, belirsizlik ve tahammülsüzlük had safhadayken terapiye başladık. Yaklaşık 5-6 aydır haftada 1-2 seans şeklinde görüşme yapıyoruz. Elhamdülillah, güvenilir, anlayışlı, samimi yaklaşımı ve profesyonel işleyiş sistemi ile Esma Hocam'ın çok faydasını gördüm. Benim terapi sürecim devam ediyor, daha çok yol alacağımızı ve hocamın yoldaşları ile problemlerden tamamen kurtulacağını umuyorum.

• Ş

Uzmanımıza başka birinin yönlendirmesiyle ulaştım. Duygusal yeme bozukluğu ile ilgili başvurdum. Süreç içinde Esma Hanım'ın güleryüzlü ve çözüm odaklı yaklaşımı ile güzel ilerliyoruz. Terapilerimiz hala devam ediyor, en iyi şekilde sonuçlanacağını düşünüyorum.

• B

Çok iyi geçiyor günlerimiz iyiki varsınız sizlerin yardımı ile Hayatımızda farkındalık oluştu

• Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi Bireysel Terapi  •

Esma Hanıma depresyon yaş süreci için başvurdum. Benim için gerçekten faydalı oldu. Hayatıma nasıl bakmam gerektiğini onunla fark ettim; işinin ehli bir uzman. Tavsiye ederim.

• H

Esma Hanım'ı bir psikiyatrist tavsiyesi üzerine DoktorTakvimi sayfasından yorumlarını okuyarak tercih ettim. Yaklaşık 1 yıl önce yüksek kaygı bozukluğu ve depresiflik nedeniyle gitmeye başladım ve şu an bu noktaya gelebilmiş olmak, kaygılarımı yönetebiliyor olmak benim için paha biçilemez bir duygu. Her sabah şiddetli kalp çarpıntısıyla uyanmak, bu yüzden uyanmak istememek, her şeye korkuyla kaygıyla yaklaşmak, 10 yıl sonrasının kaygısını yaşamak... Bunlar o kadar zordu ki artık yapamıyordum ve çok şükür Esma Hanım'la EMDR terapisine başladık. Kendisi güler yüzlü ve çok sıcak biri, o kadar güzel karşılıyor ki kendinizi hiç yabancı hissetmiyorsunuz. Şehir dışında olduğum ve gidemediğim zamanlarda özlediğimi konuşmak, anlatmak için gün saydığımı bilirim. Eğer terapi almak istiyorsanız, hiç düşünmeden Esma Hanım'ın profesyonelliğine bırakın kendinizi.

• B

Esma hanıma tavsiye ile gittim.İlk gittiğimde psikolojik açıdan berbat bir haldeydim,Sürekli ağlamak istiyordum.Yolunda olmayan birşey yoktu.Evim arabam sağlıklı bir çocuğun anlayışlı iyi bir eşim var.Sorun şuanda değil geçmişteymiş. Esma hanım ile keşfettik.Birlikte geçmişteki yaraları sardık.Seanslardan önce evde yalnız kalamayacağımı hep bir başkasının desteğine ihtiyaç duyacağımı , asla iyileşmeyeceğimi, bebeğimle bağ kuramayacağımı düşünüyordum.Sürekli ağladığım için kendimi çaresiz ve güçsüz hissediyordum.Şimdi ise çocuğuma çok güzel bakıyorum onu sonsuz seviyorum evimde tek kalabiliyorum.İşime döndüm işimi yapabiliyorum. O bitmek bilmeyen ağlama krizlerinede veda ettim.İnan geçiyor

• Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi EMDR Terapi  •