Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi
Hakkımızda
Amacımız, bireylerin yaşam kalitelerini artmasını sağlayıp, bireysel iyilik hallerine, psikososyal gelişimlerine katkı sağlamak bunun içinde Psikoloji biliminin bilgi ve birikimlerini danışanlarımızın hizmetine sunmaktır.
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi
Gevhernesibe Mahallesi Çiçek Sokak Güçlü İz PLaza Bina No:27 Kat:4 No:44, Kocasinan 38010
Özgüvenimi tazelememde yardımcı oldu.Ne isteyip neyi istemediğimi daha iyi ifade edebiliyorum.

Uzm. Psk. Serdar Avşar
Kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim. İfade edememenin altında yatan duyguları çalışmak kişilerin karar verebilme becerilerini güçlendirir
s....a
Kendisi çok iyi bir psikolog beni çok rahatlattı Onun sayesinde potansiyelimi daha iyi ortaya koydum. Kesinlikle psikolojik problem yaşayan herkes gitmeli

Uzm. Psk. Serdar Avşar
Görüşünüz için teşekkür ederim. Kişiler potansiyellerini tam kullanabilmek için kendine objektif bir gözle bakabilmeli olayları daha rasyönel değerlendirebilmelidir seanslarda bunu sağlamaya çalışıyoruz
b....
Çok iyi geçiyor günlerimiz iyiki varsınız sizlerin yardımı ile Hayatımızda farkındalık oluştu
Sevincimi, hüznümü, sinirimi, istemediğim bir şeyi yani kendimi ifade etmekte zorlandığım, içime attığım için evliliğimde, aile ilişkilerimde ve sosyal hayatımda sorunlarım vardı. Serdar Bey iyi bir dinleyici. Bazen hep ben mi konuşacağım diye düşünürken yerinde sorularla, dönütlerle süreci yönlendirdi ve bilgilendirdi. Bazı seanslarda ne konuşacam ki diye gittim ama bolca konuşup, öğrenip hafiflemiş şekilde ayrıldım.:) Şimdi eskisine göre daha iyiyim. Bu gibi durumlar süreç işi, sihirli değnek yokki anında sorunlar çözülsün. Eşe dosta anlatmak, özellikle evlilikle ilgili kısımlarda süreci daha sıkıntılı hale getirebilir tarafsız olunamayacağı için ama psikolog bilgilendirici ve destekleyici oluyor. Serdar Bey çözüme giden süreçte bu desteği gösterdi. Buradaki yorumlardan kendisini bulmuştum. Kimyamız uydu. Tavsiye ediyorum. Bu gibi süreçlerde olumlu olun, bu imtihanın bir gün biteceğini düşünün, samimi bir kalple çok dua edin ve psikolojik destek alın. Herkese şifalar diliyorum.

Uzm. Psk. Serdar Avşar
Psikoanalitik yaklaşımla çalıştığımızda önce olayları dinleyip netleştirip daha sonra yorumlama yapıyoruz bu yorumlar olaylar arasında anlamsal bağlar kurmaya yardımcı oluyor. Çift ve aile danışmanlığıda yaptığım için ordaki deneyimlerim ile evlilik sorunlarına daha kapsamlı bir değerlendirmede bulunma fırsatımız oldu. Kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim
t....y
İlk başlarda pozitif bakmadığım kendi başıma halledebileceğim sorunları birikerek bana yük olduğunu farkettim ,yakınlarımın tavsiyesiyle danışmanım Serdar AVŞAR Bey ile görüşerek seanslara katılarak genel tedavi ve EMDR yöntemiyle halletmeye başladım. İnsanların genel sorunlarını veyahut yaşadığı sıkıntıları bir doktor yardımıyla aşılabileceğini pek sanmıyordum fakat destek almanın daha geniş açıyla bakıldığında sorunların daha kolay halledildiğini gördüm. Seanslarımızda Serdar Bey'in etkili tedavileriyle istenilen sonuçlara vardığımı düşünerek diğer insanlara da bir umut destek alarak daha güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum.

Uzm. Psk. Serdar Avşar
EMDR geçmiş anıların duygusal yükünden kurtulmaya yardımcı oluyor. Bilişssel terapilerlede çarpık algılar kendinize dair olumsuz düşünceleri yeniden yapılandırıyoruz. Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim
e....t
Serdar beyin uyguladığı EMDR terapisiyle birkaç seansta çok olumlu etkilerini gördüm.

Uzm. Psk. Serdar Avşar
Kıuymetli yorumunuz için teşekkürler. Semptomatik olan derinliği çok olmaya durumlarda EMDR ile oldukça hızlı sonuçlar alabiliyoruz
n....y
Seansa başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen iyi sonuçlar aldım ve terapi süreci bana çok iyi geldi

Uzm. Psk. Serdar Avşar
Kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim. Danışanlar sürece uyumlu ve istekli olduğunda kullandığımız yöntemler ile hızlı sonuçlar alabiliyoruz
ya...n
Tedavi öncesi stres geçmişte yaşadığım sıkıntılar ve gelecek kaygısı evliliğimde yaşadığım sıkıntılardan dolayi Serdar bey sayesinde oluşturulan seanslarla kendimi tekrar buldum... İnsanın beynine reset atılmış gibi Serdar beyin yardımıyla bütün streslerden panik ataklardan ve aile ici yasadigim sıkıntılardan kurtuldum. Daha iyi olduğumu kendimde buldum..

Uzm. Psk. Serdar Avşar
EMDR ile ifade ettiğiniz gibi beyne reset atılmış gibi oluyor çünkü artık geçmiş zihninde tekrar eden bir uğultu olmaktan çıkıyor. Evlilik problemlerinde duygu odaklı yaklaşımla hangi döngüdesiniz ve o tekrarlanan döngüsel problemden nasıl çıkabilirsiniz bunu gösteriyoruz. Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim
Esma hanıma tavsiye ile gittim.İlk gittiğimde psikolojik açıdan berbat bir haldeydim,Sürekli ağlamak istiyordum.Yolunda olmayan birşey yoktu.Evim arabam sağlıklı bir çocuğun anlayışlı iyi bir eşim var.Sorun şuanda değil geçmişteymiş. Esma hanım ile keşfettik.Birlikte geçmişteki yaraları sardık.Seanslardan önce evde yalnız kalamayacağımı hep bir başkasının desteğine ihtiyaç duyacağımı , asla iyileşmeyeceğimi, bebeğimle bağ kuramayacağımı düşünüyordum.Sürekli ağladığım için kendimi çaresiz ve güçsüz hissediyordum.Şimdi ise çocuğuma çok güzel bakıyorum onu sonsuz seviyorum evimde tek kalabiliyorum.İşime döndüm işimi yapabiliyorum. O bitmek bilmeyen ağlama krizlerinede veda ettim.İnan geçiyor
hü...r
EMDR terapisi alıyorum ve bana çok iyi geldi. Ben çok zor ve içine kapanık birisiyim. Terapiye devam etmem bile bir mucize çünkü yargılanma korkumdan dolayı hep yarıda bırakıyordum.Terapi'den önce bambaşka biriyken şu an çok daha iyiyim, yargılanma korkumu yendim diyebilirim. Serdar hocam kesinlikle işinde çok başarılı ve örnek alabileceğim biri. Etrafımdaki herkese öneriyorum, umarım çok daha iyi yerlere gelir
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi, Kocasinan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi, Kocasinan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Pedagog, Aile Danışmanı.
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi, toplam 11 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Psikoterapi, EMDR Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Psikodinamik Psikoterapi, Normal Randevu, Ebeveyn Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Kaygı Bozuklukları Tedavisi.
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 141 hasta/danışan, Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi nerede?Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi adresi Gevhernesibe Mahallesi Çiçek Sokak Güçlü İz PLaza Bina No:27 Kat:4 No:44 Kocasinan şeklindedir.