- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Anemi
- Mide Hastalıkları
- Tiroid Guatr
Tacettin Veli Mahallesi Tacettin Veli Bulvarı No:17 Üzüm Plaza İş Merkezi Kat:7, Kayseri
İç Hastalıkları Randevusu
Hemoglobin A1c(Hba1c)
Karaciğer Kan Testleri
Kolesterol Testi
Esra Gökmen Muayenehanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Ozon ile Ağrı Tedavisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
İnsülin Direnci Tedavisi
Esra Gökmen Muayenehanesi
Tacettin Veli Mahallesi Tacettin Veli Bulvarı No:17 Üzüm Plaza İş Merkezi Kat:7, Melikgazi , Kayseri 38050
- Sigortası olan hastalar
a....d
İdrar yolu enfeksiyonu ve menopoz için başvurdum. Gece yanmaları, ateş basmaları, gerginlik ve stres vardı. Akupunktur tedavisi uyguluyor. Gece ateş basmalarım, gerginliğim, huzursuzluğum, stresim ve idrar yolu enfeksiyonum geçti. Normal hayatıma döndüm. Esra Hanım çok ilgili, samimi, içten ve iyi bir doktor. Egosu yok; memnunum kendisinden.
Esra Hocama istmosel için gittim. Ancak Esra Hocam muayene sonucunda tedaviyi bütüncül olarak uyguluyor sadece tek bir şikayetinin üzerinde durmuyor. Şu ana kadar el ayak üşümelerim, dolaşım sistemim üzerine tedaviler uyguladı ve tedavim halen devam etmekte olmasına rağmen faydasını şimdiden gördüm. Esra Hocam ve klinikteki çalışma arkadaşlarının ilgi ve alakalarından çok memnun kaldım. Gönül rahatlığı ile tedavi olup şifa bulabileceğiniz bir klinik.
• Esra Gökmen Muayenehanesi • Diğer •
b...
Esra Hanım'a araştırmalarım sonucunda ulaştım. Sebepsiz alerjim, yüksek trigliserit, çarpıntı şikayetlerim vardı. Uyguladığı ilaçsız tedavi ve yönlendirici beslenme yöntemiyle sağlığıma kavuştum. Esra hoc'dan çok memnun kaldım.
i...
Dizlerimde çok şiddetli ağrılarım vardı. O aralar çok yorucu ve üzücü bir süreçten geçmiştim. Psikolojim bozulmuş, diz ağrılarım ve şekerim çok yüksek çıktı. Evimin işlerini karşılayamaz duruma gelmiş gibiydim. Esra Hanım'a yönlendirildiğimde öyle bir huzur ve güven verdi ki bütün yaşam tarzım değişti. Mide problemlerim vardı; şeker hastasıyım; tedavim devam ediyor. Şekerim yoluna girdi; şükür, mide ağrılarım kalmadı. Yeniden doğmuş gibiyim, hayata bakış açım değişti. Gözümün önü aydınlandı sanki; ben şehir dışından gidiyordum, her hafta kar kış demeden seansları kaçırmamaya çalıştım. Esra hocamın seanslarında bir de manevi olarak huzur buluyorum; yazacak çok şey var, ama böyle hocalarımızın sayısını artsın. Çevremdeki çok insanlara tavsiye ettim, ediyorum da.
i̇...a
Ani bir üzüntüyle şeker hastası oldum. Aynı zamanda tansiyon hastasıyım. Birkaç aydır seanslarım devam ediyor. Şu an iyiyim. Hayata bakış açım ve yaşam tarzım değişti. Allah razı olsun önderliği ve tedavileri sayesinde mutlu yaşıyorum. Kısa bir ara verdim; seanslarım devam ediyor. Akupunktur tedavisi uyguluyor; olumlu sonuçlar aldım. Yaptığı tedaviler manevi olarak da bana huzur veriyor; hoşuma gidiyor. Şekerim düzene girdi. Hocamın tavsiyeleriyle yeme içmemi değiştirdim. Bunları yapınca daha sağlıklı oldum; çevremde de öneriyorum; gidecek olan çok insan var.
e...
Esra Hoca'ya istmosel için gittim. Ancak Esra Hoca, muayene sonucunda tedaviyi bütüncül olarak uyguluyor, sadece tek bir şikayetinin üzerinde durmuyor. Şu ana kadar el ayak üşümelerim ve dolaşım sistemi üzerinde tedaviler uyguladı ve tedavim halen devam etmekte olmasına rağmen faydasını şimdiden gördüm. Esra Hoca ve klinikteki çalışma arkadaşlarının ilgi ve alakalarından çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tedavi olup şifa bulabileceğiniz bir klinik.
Z
z...
Adana'dan Kayseri'ye taşındım. 6 Şubat depreminden sonra ben Esra Hanım'ı sosyal medyadan takip ettim. Daha sonra randevu alıp kendisiyle görüşmeye gittim. Tabii gitmeden önce hangi şikâyetlerimden başlasam diyordum: fibromiyalji, kulak uğultusu, göz migreni, anksiyete, sindirim problemi, şekerli gıdaya bağımlı haldeydim. Beni detaylı şekilde dinleyip beslenme programıyla tedavi oldum. Şimdi çok şükür iyiyim; ağrılarım yok, göz migrenim geçti. Genel olarak iyiyim; Esra Hanımla iyi ki de karşılaştım.
a...
Esra Hoca'ya daha önce başka bir hastanede çalışırken annem gitmişti. Verdiği ilaçların iyi geldiğinden bahsetti; benim de IBS ishal ağırlıklı ve pangastrit rahatsızlığım vardı. Bunun üzerine Esra Hoca'ya başvurdum ve uzunca çocukluktan bu yana yaşadığım sorunları hastalıkları konuştuk. Gerekli testleri önerdi, yaptırdım ve ona göre bir tedavi yöntemi belirledi. Eliminasyon diyeti ve takviye gıdalar kullandım ve akupunktur tedavisine devam ettim. Yaklaşık 6 ay içinde vücudum düzene girdi. İlk başlarda tepki vermedi. Akupunktur, vücudum yaklaşık 5 seans sonrasında rahatlama hissi gelmeye başladı ve yaklaşık 20 seans sonrasında mide bulantılarım bitti. Devamında da kendimi daha iyi hissettiğim için dönem dönem Esra Hoca'ya gittim, gitmeye de devam ediyorum.
K
k...
Doktoruma tavsiye üzerine ulaştım. Dermografizm hastasıydım. Tedaviyi planladık ve çok faydasını gördüm. Çevremde herkese çok tavsiye ediyorum.
a....u
Vücudumda kronik ağrılarım vardı. Isınma problemi yaşıyordum; ya üşüme, titreme ya da çok sıcak oluyordu; bu yüzden başvurdum. Kuru iğne akupunktur tedavisi uyguladı. 2. seansta etkisini görmeye başladım. Gündüzleri ayaklarım ısınmıyordu; ısınmaya başladı. Geceleri yanıyordu; yanması geçti. Şu an için bir sıkıntım kalmadı. Esra Hanım anlayışlı, kibar, hastasıyla yakından ilgilenip dinleyen ilgili bir doktor. Gayet memnunum kendisinden.
Esra Gökmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Gökmen, İç Hastalıkları. Size Esra Gökmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray.
Esra Gökmen adresi nerede?Esra Gökmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mahallesi Tacettin Veli Bulvarı No:17 Üzüm Plaza İş Merkezi Kat:7 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Gökmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Gökmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Gökmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Gökmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Esra Gökmen hangi dilleri konuşuyor?Esra Gökmen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esra Gökmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Gökmen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esra Gökmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Esra Gökmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esra Gökmen hangi sigortaları kabul ediyor?Esra Gökmen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları