Uzm.Dr Esra Gökmen;Erciyes Tıp Fakültesi'nden 2006 yılında mezun olmuştur.Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye alanında 2012 yılında ihtisasını tamamlamıştır. Şu an kendi muayenehanesinde aktif olarak hastalarına hizmet vermektedir. Fonksiyonel tıp eğitimi,Nöral terapi , visseralmanuel terapi, hipnotik yeniden işleme terapisi eğitimlerini almıştır.

Yetişkin
Çocuk

Esra Gökmen Muayenehanesi

Tacettin Veli Mahallesi Tacettin Veli Bulvarı No:17 Üzüm Plaza İş Merkezi Kat:7, Melikgazi , Kayseri 38050

• Sigortası olan hastalar

İç Hastalıkları Randevusu

Tacettin Veli Mahallesi Tacettin Veli Bulvarı No:17 Üzüm Plaza İş Merkezi Kat:7, Kayseri

Röportaj

20 ilk diş çekimi sonrası çok şiddetli hatta boynumu hareket ettirmeyecek kadar şiddetli ağrılarım vardı.Ağrı kesici kas gevşetici ilaçlara rağmen artık
    ağrılardan uyuyamıyordum.Sonrasında Esra hanımın uygulamış olduğu tedavi ile ertesi güne yüzde 90 geçti.İyiki varsınız.Herkese kesinlikle tavsiye ederim.İyiki varsınız Esra hocam

• Esra Gökmen Muayenehanesi Diğer  •

• Ö

detaylı analizleri, sorduğu sorular ve yaptığı muayenelerle gittiğim dahiliye doktorlarının içinde işini en iyi yapan doktorlardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim..

• Esra Gökmen Muayenehanesi Randevu  •

• I

Esra hanıma gelmeden önce sürekli kendini yorgun hissediyordum akşam eve gittiğimde direkmen 2 yada 3 saat hergün uyuyordum daha sonra kendime gelebiliyordum sabahları uyku uyumama rağmen uykumu alamıyordum ve sürekli uyku halindeydim ayrıca en ufak şeyleri kafaya takar kafamdan atamaz ve sorun haline getirirdim bu şikayetlerimle Esra hocama muayene oldum uygulamış olduğu tedavilerle yorgunluğum hiç kalmadı uykularımdan artık dinlenerek kalıyorum enerjim çok artti ve hiçbir şeye artık takılmıyorum üzülmüyorum bundan da çok mutluyum ve memnunum ha bir şey daha unuttum benim çok şiddetli bir mide ağrılarım vardı onlar da kalmadı dolayısıyla Esra hocam Kayseri için büyük bir şans hastaya olan ilgisi alakası ve detaylı muayenesi beni çok memnun etti kendisini herkese tavsiye ediyorum

• Esra Gökmen Muayenehanesi İç Hastalıkları Randevusu  •

Esra hocama siddetli karın ağrısı şikayeti ile başvurdum kuru iğne tedavisi uyguladı ve ağrım 2 saat icerisinde kalmadı emeklerine sağlık

• Ü

Esra hanım gercekten harika bir doktor. Kendisine gittiğimde ciddi astım ve hasimato problemim vardı. Kendisi ozon tedavisiyle başladı şu anda inanılmaz derecede iyiyim. Çevremdeki insanlar bile çok şaşırıyor. Beslenme düzenimi değiştirdi ve diyet yapmadan fazla kilolarim bu süreçte kendiliğinden gitti. Aslında bedenini tanımis oldum. Hala kontrollerim devam ediyor her gidişimde farklı farklı şeyler öğretiyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Umarım daha çok kişi kendisine ulaşır.

• Esra Gökmen Muayenehanesi Normal Randevu  •

• U

esra hocamdan Allah razı olsun eşim birbuçuk yıldır ayda1 asi ve hergun içtiği alerji ilacından kurtuldu.kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

• P

halsizlik, sac dokulmesi sijayetlerim vardi. esra hocama muayene oldum. tahliller sonucunda guatr teshisi koydu.
    tedaviye basladik sikayetlerimin hicbiri kalmadi.

• K

20 yıldir karnım da Şişkinlik ve kabızlık şikâyetlerim vardı. Bunun için bir çok doktara gittim ancak çözüm bulamadım.
    Esra hocamı internetten buldum. Hassasını dinlemesi,ayrıntı muayene etmesiyle çok memnun kaldım.
    Uygulanmış olduğu tedaviler ile bütün şikâyetlerim geçti. Ayrıca halsizlik yorgunlugumda kalmadı

• Esra Gökmen Muayenehanesi İç Hastalıkları Randevusu  •

Herkese tavsiye edeceğim harika bir doktor
    Yıllardır süren halsizlik yorgunluk sikayetlerim vardı.
    Uygulamış olduğu tedavilerle hem sağlığıma kavustum. Hemde yaklaşık 15 kilo verdim

• Esra Gökmen Muayenehanesi İç Hastalıkları Randevusu  •

Esra hocamla yolumuz beş ay önce sibo tedavisi görürken kesişti iyiki tanımışım dediğim hekimlerden birisi gaz ağrı şişkinlik sorunum yok artık kendisi hatalarıyla çok ilgi ve alakalı ne zaman isterseniz cevap verecek biri sonsuz teşekkür ediyorum iyiki siz

• başka bir yer Diğer  •