Mezun olduktan sonra Natural Kids anaokulunda travmatik bir çocuk vakayla özel olarak süpervizyon eşliğinde çalışmıştır. Sonrasında Özveri Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde psikolog olarak görev almıştır. Şuan İzmir Psikoloji Merkezinde danışanlarına hizmet vermektedir.
Lisans eğitiminden bu yana Çocuk Değerlendirme Testleri, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Bilişsel Davranıcı Terapi Eğitimi, Oyun Terapisi Eğitimi, MMPI, ve Kriz-Yas Danışmanlığı Eğitimlerini tamamlamıştır.
Psk. Evren Billor, Psikoloji ihtisasında hizmet vermektedir.
- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
Evren hocamdan oğlum için destek aldık ve çok memnun kaldık. Tuvalet sorunumuz vardı bir süredir. Oğlumla geçirdiği düzenli seanslar ve hatta bize ailecek verdiği ebeveyn seasları ile planlı bir şekilde oroblemimizi çözüme kavuşturdu. Verdiği çözüm önerileri tavsiyeleri çok işimize yaradı. Şimdi işler eskisinden daha iyi şekilde yolunda gidiyor. Gönülden tavsiyemizdir.
• Psk. Evren Billor Muayenehanesi Tire Şubesi • Psikoloji Randevusu •
K
k....m
Oğlumun bazı sorunları yüzünden yollarımız kesişti Evren hanımla. Çok memnun kaldık. İletişimi,ilgisi ve alakası harikaydı. Mutlu ayrıldık Teşekkürler
• Online Danışmanlık • •
d.....
Kızım işin stres ve sınav kaygısı nedeniyle gittik. Süreç içinde kızımda hissedilebilir bir rahatlama oldu ve geridönüşleri ilgisi ve iletişimi gayet açık ve temizdi.
• Online Danışmanlık • •
Evren Billor isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evren Billor, Psikoloji.
Evren Billor adresi nerede?Evren Billor adresini belirtmedi. Evren Billor yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Evren Billor adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evren Billor isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evren Billor online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Evren Billor isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Evren Billor, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Evren Billor isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evren Billor bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Evren Billor ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Evren Billor hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Evren Billor hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.