Op. Dr. Evrim Özkaraca Boyacı

Çocuk Cerrahisi daha fazla

Afyonkarahisar 1 adres

-1989' da Uşak Bir Eylül İlkokulu'ndan mezun oldum.
-1992' de Uşak Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu'undan mezun oldum.
-1995'de İzmir Karşıyaka Lisesi'nden mezun oldum.
-2005'de İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde lisans eğitimi tamamlayarak mezun oldum
-2006-2012 yılları arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi A.D. da uzmanlık eğitimi aldım. Eylül 2012'de tamamlayarak Çocuk Cerrahı ünvanını aldım.
-2012-2013 yılları arasında Tokat Devlet Hastanesi'inde mecburi hizmetimi yaptım
-2013-2015 yılları arasında Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesinde Çocuk Cerrahisi Uzmanı ünvanıyla görev yaptım.
-2015-2017 tarihleri arasında Afyon Devlet Hastanesi'inde Çocuk Cerrahisi Uzmanı ünvanıyla görev yaptım.
-2017-2018 tarihleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi A.D. da geçici görevlendirme ile Çocuk Cerrahisi Uzman Doktoru olarak görev yaptım
-2018-2021 tarihleri arasında Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Doktor Öğretim Üyesi olarak Çocuk Cerrahisi A.D. da görev yaptım.
-2021(Ekim)- Halen Afyonkarasihar'da Op.Dr. Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesini açarak Çocuk cerrahisi alanında hizmet vermeye devam ediyorum.

Op Dr. Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi

Selçuklu mah.1455 sk. No:3D (Lilyum Park Evleri altı) Uydukent/Afyonkarahisar Op Dr Evrim Özkara Boyacı, Afyonkarahisar, Afyonkarahisar Merkez, Afyonkarahisar 03032

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Cerrahisi Randevusu

• F

Aynı gün içinde randevu aldık çok ilgili ve yardımcı oldular muayenehane ortamı tam çocuklara göre

• I

Hocamızın profesyonel ellerinde sünnet olduk. Ekibinin takibine ve kendisinin hünerli elleri sayesinde oğlumuz uyanmadan opersuon gerçekleşti. Emeğinize sağlık.

• Op Dr. Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Diğer  •

Dün oğlumu sünnet ettirdik. Evrim hanım ve ekibi çok başarılı ve ilgiliydi. Korktuğumuz gibi olmadı. Oğlum gece mışıl mışıl uyudu ağrısı olmadı
    . İyileşme sürecine girdik bile.

• Op Dr. Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu  •

Evrim hocam, Bebegim 2 aylikken gobegindeki granulom dokusunu gumus nitrat uygulamasiyla basarili bir sekilde tedavi etti. 2.5 aylikkende gecirdigimiz idrar yolu enfeksiyonuna ragmen sorunsuz sekilde sunnet operasyonumuzu guzel bir ekiple tamamladik. Evrim hocama ve ekibine saglikli gunler diliyoruz

• Y

Güvenilir ve samimiyet ve işinin ehli olduğu ve
    Klinik ortamı gayet dinlendirici samimi bir aile ortamı olarak tasarlanmış

• M

Sünnet sürecini hocamızın iletişimi sayesinde çok rahat geçirdik umarız iyileşme sürecimizde böyle geçer:) 5 dakika gibi kısa bir sürede işlem tamamlandı. 4 aylık bebeğimiz için tereddütlerimiz vardı ancak nasıl olup bittiğini dahi anlamadık.

• Op Dr. Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Diğer  •

• G

Sürecin başarılı geçmesi ve çocuğumun sıkıntısız rahat atlatması çok önemliydi bu yüzden hiç pişman olmadım öncesi ve sonrası ilginiz için
    Sünnetin üzerinde 1 yıl geçti ve hala ilgililer işlerininin üzerindelee gerçekten çok tercih ettiğin için mutluyum

• Op Dr. Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi  •

• Ö

Muayene ve sonrasında nazik davranışı, elinin hafifliği, çocukla olan iletişimi ve işlem sırasında ve sonrasında yapılam işlemlerden gayet memnun kaldık.

mükemmel bi deneyimdi. bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim. şimdi sünnetimiz bitti mi diye şaşkın şaşkın klinikten ayrıldık. Evrim hanım ve ekibine sonsuz minnettarım, çalışmalarının devamını diliyorum.

• Op Dr. Evrim Özkaraca Boyacı Muayenehanesi Randevu  •

• F

1 yaşındaki bebeğimizi sünnet ettirdik doktorumuz ve ekibi çok ilgili ve güler yüzlüydüler sünnet ve sonrası çok başarılı geçti herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim