0850 242 6716 Ücret öğren

Dyt. Ezgi Barin Sessiz, Beslenme ve Diyetetik alanında lisans eğitimini Haliç Üniversitesi’nde 2018–2022 yılları arasında tamamlamıştır. Halen Bilgi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Yüksek Lisans programında eğitimini tamamlamıştır.

Erasmus Plus Programı kapsamında Danimarka’da uluslararası deneyim kazanmış, MSA Mutfak Sanatları Akademisi workshop eğitimine katılarak mesleki gelişimini desteklemiştir.

Çeşitli kamu ve özel sağlık kuruluşlarında staj deneyimi bulunmakta olup; obezite, diyabet, çocuk beslenmesi ve klinik beslenme alanlarında çalışma deneyimi edinmiştir.

Halen Dünyapark Hastanesi’nde hizmet vermektedir.

Dünyapark Hospital
Dünyapark Hospital

Fırat Mah.595 Sok. No :4, Kayapınar 21010

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik
  • H

7 aydir Ezgi hanima gidiyorum cok güler yüzlü ve destek olan bir diyetisyen onun sayesinde 10 kilo verdim hala diyetime devam ediyorum direnç kilomu kirmama yardımcı oldu . Listeleri sayesinde hem dengeli besleniyorum hem de sağlıkla zayıflıyor. Çok güzel ilgileniyor ve kibar biri umarım hayalimdeki kiloya birlikte ulaşırız

• R

Çok güzel bir süreç yönetimi var. Hem diyet desteği aldım hem de tüm süreç boyunca düştüğüm anlarda motive edip destek oldu. Kilo verme sürecim duraksama dönemine geçtiğinde bile bunu problem ya da kaosa çevirmeden süreci çok iyi yönetti Ezgi hocam. Bir daha böyle bir sürece girsem yine kendisini tercih ederim.

• P

Ezgi hanım sayesinde diyet kabusum olmaktan çıktı.Eğlenceli bir şekilde kilo vermeye başladım.İletisimi çok iyi.

• Dünyapark Hospital Online Diyet  •

Güleryüzü, etkili iletişimi ve engin bilgileri sayesinde ilk defa süreklilik arz eden bir diyet sürecim oldu. Aylar içerisinde gözle görünür değişimler yaşadım. Psikolojik olarak da hiç zorlanmadığım bu sürecin başrolü ezgi hocam sayesinde sağlıklı beslenmek artık yaşam biçimim.

• Dünyapark Hospital Aralıklı Oruç Diyeti  •

Ezgi hanım sayesinde sağlıklı ve fit bir görünüme kavuştum çok tatlı ve ilgili bir diyetisyen dengeli listeleriyle 13 kilo verdim ve şu an koruma dönemindeyiz

• N

Üç aylık bir danışmanlık alma sürecindeyim. Harika yaklaşımı , sorularıma sabırla cevap vermesi, diyet sürecini iş hayatıma ve yoğunluğuma göre düzenlemesi, güleryüzü, diyet listelerimi sevdiğim yada sevmediğim yiyeceklere göre düzeltmesi ile diyet sürecimi hem keyifli hemde sağlıklı bir yaşam biçimi haline getirmesi açısından harika bir diyet sürecindeyim sayesinde. Herkese tavsiye ediyorum iyi bir diyetisyen iyi bir hayat kalitesi demektir. Ezgi hanım tam manasıyla hayat kalitemi arttırdı.

• R

Çok açıklayıcı bilgili güler yüzlüydü ezgi hanım çok güzel kilolar verdik direnç kilomu kırdı çok memnun kaldım

• Dünyapark Hospital Kilo Verme Diyetleri  •