0850 333 0388 Ücret öğren

En az 15 yaşındaki çocuklar

Online danışmanlık

Ezgi Karakuş Türkoğlu

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Banka Havalesi
Ezgi Karakuş Türkoğlu

Hatay, Antakya, Hatay

Ödeme yöntemleri

• Nakit

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi

me...

Yaklaşık 6 aydır Ezgi hanımla sürecimize devam ediyoruz. Hep can alıcı kilit sorular soruyor ve düşüncelerimin anlamlanması için yardımcı oluyor. çok çok memnunum

• Psk. Ezgi Karakuş Online Terapi  •

a....k

Ezgi hanımın çok güzel bir enerjisi var. Görüşmelerimizde her zaman kendimi güvende ve anlaşılır hissettim. Sürecimiz hakkında hiçbir zaman soru işaretim olmadı

• Online Danışmanlık Diğer  •

• C

c....ö

Ezgi hocam güler yüzü samimi yaklaşımı ile önce beni tanıyıp yaşadığım olaylar karşında neler hissettiğinmi dinledi. Sonrasında bana hayatta hoşlanmadığım durumlar yaşadığında sınırlarımı nasıl koruyacağımı insanlara hayır diyebilmenin kötü birşey olmadığını ben kendime değer vermezsem kimsenin bana değer vermeyeceğini hayatımdaki insanlara karşı kendi sınırımı çizmeyi öğretti. Ezgi hocam yeri asla dolmayacak bir yere sahip hayatıma iyiki dokundu onun sayesinde artık Kendi fikirlerini rahatça ifade edebilen daha cesur bir kadın oldum ömür boyu iyiki Ezgi hocam diyorum

• Psk. Ezgi Karakuş Online Terapi  •

• R

r.....

Ezgi hocamın en başta yaklaşımı çok iyiydi. Bu sayede kendimi çok daha rahat hissettim ve daha iyi bir iletişim kurma şansımız oldu. Çok memnun kaldım. Sorunlarımızı çözebildik.

• Y

y ...a

Ezgi hanım güleryüzüyle, sakinliği ve anlayışlı yaklaşımı ile gerçekten işinde çok başarılı bir terapist

e....

Ezgi hanımın yaklaşımı , dinlerken göz teması kurup en detayına kadar hakim olup her konuda destek olması aşırı güzeldi. Çözüm odaklı olması ayrıca güzeldi

• Z

ze...z

İşini büyük bir özen ve hassasiyetle yapan, karşısındaki kişiyi gerçekten dinleyen çok değerli bir psikolog. Profesyonelliği ve samimi, güler yüzlü yaklaşımıyla güven veren bir uzman. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Y

y....t

Ezgi hanımdan 1 senedir terapi alıyorum ilk başlarda hayır diyememe ve özgüvensizliğim vardı. Ezgi hanım sayesinde hepsini aşabildim. şuan onun sayesinde sınırlarımı koruyabiliyorum çok ilgili ve disiplinli biri iyiki karşılaşmışım kendisiyle

• B

b....f

Yaklaşık bir yıldır kendisiyle seanslarımıza devam ediyorum. Bu süreçte kendimi daha iyi tanımam, düşüncelerimi anlamlandırmam ve hayatımda farkındalıklar geliştirmem konusunda bana çok katkısı oldu. Kendimi her zaman rahat ve güvende hissediyorum. Dinleyen, anlayan ve yargılamadan yaklaşan bir psikolog. İyi ki yollarımız kesişmiş.