Klinik Psikolog Ezgi Taşdemir Işık İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji bölümünü 2015 yılında bitirmiştir. Lisans eğitimi bittikten sonra ise engelli bireylerle çalışmak için Polonya’ya Avrupa Birliği Gönüllüsü olarak gitmiştir. İstanbul Arel Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programını (Tezli) 2018 yılında tamamlamıştır. Yüksek lisans programında Psikodinamik Terapi ağırlıklı bir eğitim alıp bu ekolde süpervizyon süreçlerini tamamlamakla birlikte “Psikologlarla Bilinçli Farkındalık ve Psikolojik Dayanıklılık ile Psikolojik İyi Oluş Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” adlı tezi ile klinik psikolog ünvanını almıştır. Lisans eğitimi süresince çeşitli alanlarda stajlarını yapmıştır: Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde klinik stajını yapmış olup anaokulu ve kolejde gönüllü stajlarını yapmıştır. KimseSiz Değil Projesin'nde gönüllü olarak görev almıştır.
UYGULADIĞI TESTLER
· Rorschach Testi- TAT Testi (Projektif Testler Derneği-Tevfika İkiz’den alınmıştır.)
· Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI)
· Cattel Zeka Testi · Raven Matriks IQ Testi
· İlişki Seminerleri- İstanbul Üniversitesi- 2014
· Çocuklarla Çalışan Bir Psikolog Olmak- Atölye Psikoloji- 2015
· YAŞAM ve ÖLÜM- İstanbul Üniversitesi- 2015
· Çocuk ve Ergenlerde Sanat Terapisi- Klinik ve Adli Psikoloji Derneği- 2015
· Ulusal Şiddet ve Travmayı Önleyici Çalışmalar Kongresi- İstanbul Bilgi Üniversitesi- 2016
· Satir Dönüşümsel Sistemik Terapi Semineri- Bilgi Üniversitesi- 2016
· İyi Hisset! Pozitif Psikoloji Araçlarını Keşfet - Satir Insan Gelisimi ve Aile Terapisi Enstitusu- 2020
· Öz Şefkatin Gücü- Christopher Germer, Zeynep Selvili-2020
· Çocuk Terapisinde Aile ile İlk Görüşme-2021
· Çocuk Terapileri Sempozyumu- 2021
· İkizlik Çalışması Okuma Grubu- Klinik Psikolog Batuhan Saç- 2021
· Yeni Normalimiz(!) ve Çift Oyunsallığı- Satir Insan Gelisimi ve Aile Terapisi Enstitüsü-2021
· Cinsel Terapiler Sempozyumu- 2021
· Borderline Kişilik Örgütlenmesi- Dinamik Terapi Enstitüsü- 2021
ALMIŞ OLDUĞU EĞİTİMLER
· Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi- Nevin Dölek- 2021
· IASC-Maya Vakfı- İleri Düzey Psiko-Sosyal Destek Eğitimi- 2021
· Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi 1.Modül (40 saat)- Prof. Dr. Doğan Şahin-2021
· KİHEP (Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı) Eğitici Eğitimi- KİHYÇ-D (Kadının İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği)-2021
· Dinamik Psikoterapi ve Aktarım Odaklı Terapi Eğitimi 2. Modül (90 saat)- Prof. Dr. Doğan Şahin- 2021-2022
· Üst Düzey Kişiliklerde Dinamik Psikoterapi Eğitimi 3. Modül (100 saat)- Prof. Dr. Doğan Şahin- 2022
· Travma ve Psikososyal Destekler- Maya Vakfı- 2023
· Dinamik Yönelimli Cinsel Terapi Eğitimi (19 Saat)- Prof. Dr. Doğan Şahin- 2023-2024
· Bütüncül Uygulamalı Çift Terapisi Eğitimi- Dinamik Terapi Enstitüsü- 2024
ALMIŞ OLDUĞU SÜPERVİZYONLAR
· Dinamik Terapi Enstitü Süpervizyon Webinar 2020-2021
· Klinik Psikolog Ömer Yurtsever Süpervizyon 2024-2025
· Klinik Psikolog Ömer Yurtsever Süpervizyon 2025-2026
Büyükçekmece Belediyesi’ne bağlı çeşitli birimlerde 2015 ve 2023 yılları arasında çocuk, ergen ve yetişkinlerle psikolojik destek çalışmaları yürütmüş, bireysel görüşmelerin yanı sıra birçok bilgilendirici ve eğitici seminer düzenlemiştir.
2015 yılından bu yana psikoloji alanında profesyonel çalışmalarını sürdüren Klinik Psikolog Ezgi Taşdemir Işık, klinik psikoloji yüksek lisans eğitimini tamamlamasının ardından ergen ve yetişkin bireylerle bütüncül bir yaklaşımla, ağırlıklı olarak psikodinamik yönelimli psikoterapi çalışmaları yürütmektedir.
2026 yılından itibaren Fethiye’de bulunan kendi kliniğinde, Sağlık Bakanlığı’na bağlı özel sağlık meslek hizmet birimi kapsamında danışan kabul etmektedir. Fethiye’de klinik psikolog olarak yetişkin bireysel terapi, ergen terapisi, çift ve aile terapisi alanlarında yüz yüze terapi ve online terapi hizmeti sunmaktadır.
- Depresyon
Klinik Psikolog Ezgi Taşdemir Işık
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Dakiklik
h....a
Ezgi hanımla yolumuz kesiştiğinde hayatımda çok zorlandığım sıkıntılar yaşıyordum. 3 seans gittim ama bu bile beni dönüştürmeye yetti. Sorunlarımın kaynağını bulmama yardımcı oldu.
Y
y....a
Kendimi çok rahat hissettiğim ve seansların faydasını gördüğüm bir terapi süreciydi . seanslardan her zaman daha iyi bir versiyonumla ayrıldım .
Ç
ç....
Ezgi hanım ile yaklaşık 7-8 yıl önce yollarımız kesişti. Hayatımın çıkmazda olduğunu düşündüğüm bir dönemde bana çok güzel eşlik ederek yol gösterdi. Ezgi hanımın bazı cümleleri var bana ışık olan hala kulağımda küpedir.. İyi ki
• başka bir yer • Diğer •
m....y
İlk psikolog deneyimim olduğu için başlarda biraz çekincelerim vardı ancak Ezgi Hanım ile tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Her ayrıntıyı büyük bir özen ve dikkatle dinlemesi, verdiği cevapların hem çok içten hem de tamamen profesyonel bir çizgide olması beni çok etkiledi. En önemlisi de hissettiğim duyguların ne kadar doğal olduğunu bana fark ettirerek kendimi anlamamı sağladı. Sizi gerçekten anlayan ve profesyonel bir rehberlik sunan birini arıyorsanız Ezgi Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Tanıştığımız için çok mutluyum, kesinlikle pişman olmayacaksınız.
e....ş
Ezgi hanımla önceden online olarak çalışırken sonunda yüz yüze görüşebilmeye imkan olduğu için mutluyum. Çok uzun yıllardır farklı psikolog psikoterapi ve psikiyatri tedavilerinden sonra, obsesif kompulsif ve duygu durum bozuklukları ile boğuşurken bir yandan ilaçları bıraktığım ancak yas sürecini yürütmekte zorlandığım bir noktada tekrar ilaca dönmeden kendimi regüle edebilmemde, sadece ona ihtiyaç olarak devamlılık değil de gün içinde de kendimi olaylara karşı tepkim açısından aydınlattığı ve kendime nasıl iyi gelebileceğimi hatırlattı .gelecek danışanlar için de büyük bir şans olduğunu belirtmek istiyorum. Her seans çıkışında farklı sorularla ve sorgulamalarla ama hepsi içimde farklı yerlere oturarak devam ettiğim bir süreç hala sürüyor. İyi ki denilen bir yer.. iyi ki Ezgi Hanım
se...i
Ezgi hanımla sürecimiz çok verimli geçti. Güleryüzü, tecrübesi ve ilgisinden çok memnun kaldım. İyi ki yolumuz kesişti.
Ş
ş.....
Uzun araştırmalarım sonrası Ezgi Hanım ile tanışma fırsatım oldu. Evlilik sürecinde kendimi sıkışmış hissederken başladım. Süreç boyunca her zaman güven veren, dinleyen ve çözüm odaklı yaklaşımda bulunmasıyla kendimi çok rahat hissettim. Hala sürece devam ediyorum, anlaşıldığını hissetmek isteyenlere öneririm.
• Klinik Psikolog Ezgi Taşdemir Işık • Randevu •
Her seans sonrası bazen zihnim dolu ama bir o kadar da anlam kazanmış şekilde ayrıldım. Süreç boyunca Ezgi Hanım’ın sakin, sabırlı ve alan tanıyan yaklaşımı kendimi daha rahat açabilmemi sağladı. Şu an geriye dönüp baktığımda, kendimi daha iyi tanıdığımı, duygularımı daha net anlayabildiğimi ve ilişkilerimde daha farkında olduğumu söyleyebilirim.
Hala devam eden bir süreç olsa da, kendisiyle çalışmanın benim için gerçekten dönüştürücü bir deneyim olduğunu düşünüyorum. Kendini daha derinlemesine anlamak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Klinik Psikolog Ezgi Taşdemir Işık • Randevu •
Psikolog Ezgi Hanım ile hayatımın belki de en zor döneminde tanıştım. Annemi ani bir şekilde kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken, aynı zamanda özel hayatımda bir bitiş ve boşanma sürecinden geçiyordum. Bu çifte kaybın ağırlığıyla baş etmeye çalıştığım dönemde Ezgi Hanım’dan profesyonel destek aldım. Ezgi Hanım, yıllardır psikologlara karşı taşıdığım güvensizlik ve önyargıyı tamamen değiştirdi. Sakin, içten ve güven veren yaklaşımı sayesinde kendimi rahatça ifade edebildiğim bir alan buldum. Terapi süreci bana kendimi yeniden toparlama ve hayata farklı bir gözle bakma gücü verdi. Sizi tanımak ve bu süreçte desteğinizi almak benim için büyük bir şanstı. Hayatımın en zor dönemlerinden birinde yolumu aydınlatan bir ışık oldunuz. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
d....n
Terapiye başlarken biraz çekincelerim vardı fakat Ezgi Hanım’ın sakin ve güven veren yaklaşımı sayesinde kısa sürede kendimi rahat hissettim. Seanslarda geçmiş yaşantılarım ile bugünkü duygularım arasındaki bağı anlamaya başladım. Tavsiye ederim.
• Klinik Psikolog Ezgi Taşdemir Işık • Randevu •
Ezgi Taşdemir Işık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Taşdemir Işık, Psikoloji. Size Ezgi Taşdemir Işık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ezgi Taşdemir Işık adresi nerede?Ezgi Taşdemir Işık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yerguzlar Caddesi No:18 İç kapı No:9 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Taşdemir Işık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ezgi Taşdemir Işık uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ezgi Taşdemir Işık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Taşdemir Işık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ezgi Taşdemir Işık hangi dilleri konuşuyor?Ezgi Taşdemir Işık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ezgi Taşdemir Işık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Taşdemir Işık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ezgi Taşdemir Işık hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Ezgi Taşdemir Işık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ezgi Taşdemir Işık hangi sigortaları kabul ediyor?Ezgi Taşdemir Işık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.