Kıbrıs Kıbrıs, Lefkoşa
he...r
Bulabileceğiniz en iyi diyetisyen olabilir. Pcos tanisi olan birisiyim ve senelerdir reglim düzensizdi kilo vermek benim için imkansız gibi bir şeydi daha sonra Ezgi Hanimla bir tanıdığım araciyla tanıştık ve randevulara başladık. Verilen programlarda zorlanmadım , hepsi benim gündelik yaşam tarzıma göre ayarlanmıştı en çok sevdiğim şey bu ezgi hanımın diyetlerinde . Programimi verdikten sonra sürekli takipte kaldı ezgi hanım porsiyon kontrolü, egzersiz , su tüketimi konusunda vs . Kısacası her aşama da yanımdaydı iyiki çalışmaya başlamışım çünkü bu süreçte psikolojik olarak da çok destek oldu bana , şu an ezgi hanımla görüşmesem bile nasıl beslenmem gerektiğini nelerin bana iyi gelip gelmediğini biliyorum bunları çok iyi açıklıyor her görüşmede bu da çok sevdiğim yönlerinden birisi . Kendisi ilk görüşmeden beri çok sıcakkanlı ilgiliydi çevremdeki herkes bendeki değişimin farkında dahası aynaya baktığımda ,yeni kıyafetleri aldığımda ben daha mutluyum :)
• Diyetisyen Ezgi Yasit • Diğer •
Ezgi Yasit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Yasit, Diyetisyen.
Ezgi Yasit adresi nerede?Ezgi Yasit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıbrıs Kıbrıs Lefkoşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Yasit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Yasit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ezgi Yasit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Yasit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ezgi Yasit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ezgi Yasit hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ezgi Yasit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.