Prof. Dr. F. Müjgan Sönmez

Çocuk Nörolojisi · Daha fazla

Ankara 1 adres

PROF. DR. FATMA MÜJGAN SÖNMEZ, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur.
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
1993'te ''Yardımcı Doçent'', 1996’da ''Doçent'', 2002’de ''Profesör'' olmuştur.
Kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
İlgi Alanları :
Epilepsi,
Nörometabolik,
Nörogenetik,
Nörokutanöz,
Nöromuskuler hastalıklar,
Serebral palsi,
Uyku bozuklukları konuları ile ilgilenmektedir.

Cinnah Caddesi 102/3, Çankaya, Ankara

• G

Günde normalde 20 üzerinde epilepsi nobetimiz vardı şuan müjgan hocanın sayesinde Allah'a çok şükür hiç nobetimiz yok dirençli epilepsi olmasına rağmen müjgan hocamız bu işin üstesinden geldi güvenilir huzurlu mutlu yaşama kavustuk Allah işini gücünü rast getirsin

• Müjgan Sönmez Muayenehanesi Bebek ve çocukların nörolojik gelişim takibi  •

• G

Oğlum a 6 aylıkken epilepsi teşhisi konuldu 2 kez yoğun bakımda kaldı birçok kez ilaç değişti dozlar değişti fakat nöbetine hiç bir şey tesir etmedi sonra müjgan hocamıza gittik bizimle uzunca ilgilendi çok detaylı bir şekilde bütün serüvenimiz hakkında bizden bilgi aldı çok güzel ilgilendi ilaçları düzenledi ve yavaş yavaş oğlum toparladı şuan ilk zamanlarina göre çokça iyi maşallah kendisinden Allah razı olsun bize umut oldu en güzel yanıda iletişime kolayca gecebilmemiz telefonda bile yardımcı olmaları inşallah buraya tamamen iyilestiginide yazariz

• B

Oglumuzun beyin kanamasi gecirmesinden aonraki sureci birlikte takip ettik. Hocamizin telkinleri soguk kanliligi hos sohbeti bizi her zaman memnun etmistir.

• Müjgan Sönmez Muayenehanesi Normal Randevu  •

Hocamıza bebeğimin kasılmaları için Konya’dan gittik , kendisi o kadar ilgili hiç bi ayrıntıyı atlamadan güleryüzle bizi rahatlatarak muayenesini yaptı, stresli olduğumuz bir anda böylesine ilgili , her sorumuza cevap bulabildiğimiz için kendisine çok teşekkürler ; aynı zamanda ekibi çok sıcak kanlı , muayenehaneye girdiğiniz andan itibaren stresli anınızda ilaç gibi geliyor , herkese gözüm kapalı tavsiye ederim.

• M

Sayın hocamıza ve ekibine samimi sıcak kanlı ve içtenliklerinden dolayı teşekkür ederim. Kendileri ve ekibi ile 5 yaşındaki oglumun epilepsi rahatsızlıgı tedavisi sürecinde tanıştık muayenemiz çok olumlu geçti 6 ay sonra kontrolümüz var. Teşekkürler.

• B

Kardeşimin epilepsi tedavisi sürecinde Müjgan Hoca bilgi birikimi ve ilgisiyle her zaman güven verdi bize. Artık ilaca ve eeg kontrollerine gerek kalmadığımız bir noktadayız. Dileriz diğer aileler de süreci umutlarını yitirmeden ve yıpranmadan atlatırlar.

• M

15 aylık oğlumun 4 kez ateşli nöbet geçirmesi üzerine şans eseri Müjgan hocamı bulduk ve Eskişehir’den Ankara’ya muayene için gittik. İlaca başlamak yerine tekrar nöbet geçirmemesini sağlamak için bizi yönlendirdi. Konusunda uzman ve gerçekten bilgili bir doktor.

• Müjgan Sönmez Muayenehanesi Randevu  •

• Kızıma epilepsi teşhisi konulduğu zaman itibariyle bir çok doktora gittik, bize bir doktor ismi verdiler ancak doktorun sekreterinden doktora bir türlü ulaşamadık ama Müjgan hocam ve ekibi çok sistemli ve güzel çalışıyor, teşekkür ederim.

• Müjgan Sönmez Muayenehanesi Diğer  •

Büyük kızımın epilepsi tedavisi sebebiyle gitmiştik. Doktor hanımın yaklaşımından çok memnun kaldık. Küçük kızıma da epilepsi teşhisi konulunca ikinci ziyaretimizi yaptık. İlgili ve aydınlatıcı. Teşekkür ediyorum.

• N

Müjgan hocamıza epilepsi hastası olan oğlumuz için gittik, kendisi bütün tetkiklerimizi dikkatle not alıp inceledi, bizi hastalık konusunda yeterince bilgilendirdi, çok nezaketli ve naif bir tavırla bütün sorularımıza yanıt verdi, yavrumuzla çok ilgilendi, ilk defa bir hekimden bu kadar yakınlık gördük, bu alanda çalışan bir çok hekimle karşılaşmış anne ve baba olarak güven veren, donanımlı, yetkin nitelikleriyle alanında en iyilerden biri olduğunu düşünüyoruz, kesinlikle tavsiye ediyoruz.