0850 333 0388 Ücret öğren

Merhabalar. Ben Diyetisyen F.Sena Durgut. Uşak Anadolu Lisesini birincilikle bitirdikten sonra Muğla Sıtkı koçman Üniversite'si Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazandım. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde stajımı tamamlayıp iyi bir derece ile mezun oldum. Dyt.Şeyma Dökmeci, Dyt,Saliha Dülgeroğlu, Dyt. Şeyma Arslan yanında staj yaptım.Şu an kendi kliniğimde hizmet vermekteyim . Danışanlarımda ilk hedefim sürdürülebilir sağlıklı beslenmeyi hayatlarına adapte etme ve kısıtlamadan keyif alarak birlikte beslenme servüneni tamamlamak. Hastalıklarımızı kan değerlerimizi normal seviyeri getirme bu süreçteki en önemli unusrlardan biri daha. birlikte besinleri ilacımız yapıp sağlıklı beslenmeyi hayatımızı daha dinamik ve keyifli yaşamayı öğreniyoruz

Yetişkin

İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom

Makaleler
Röportaj

FATMA SENA DURGUT

Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Bulvarı No:13/709 Yalçın Kılıçoğlu Plaza, Tepebaşı 26130

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
F.Sena Durgut

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Randevuya katılım
  • H

Sena Hanıma bir arkadaşımin cocugu geliyordu onun sonuçları üzerine başvurdum. Çocuğumun düşük kilosu ve yüksek kolesterolü vardı. Sağlıklı beslenme ve sena hanım ile diyet yaparak değerlerimiz düzeldi.ideal kilonuza ulaştık. Sena hanım çok ilgili güler yüzlü ve bize saglikli beslenmeyi ogretti ailecek saglikli besleniyoruz. Herkese tavsiye ediyorum

• FATMA SENA DURGUT Diyetisyen Randevusu  •

• Ö

Sena Hanımı kardeşimin diyet süreci aracılığıyla tanıdım. Ondaki ilerleme ve sonucu görünce kendim de gebelik sürecinde bebek sağlıgı ve beslenmesi ve kontrollü kilo artışı için bir yola çıktık. Şu an 24. Haftamı tamamladım ve yaklaşık iki aydır birlikte yürütüyoruz süreci. Keşke en başından başlasaymışım diyorum. Gerek güleryüzü gerek bilgisi ve ilgisiyle sürekli desteğini hissediyorum. Online danışma sürecinin bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim açıkçası. Listeleri hep birlikte görüşüp konuşarak hazırlıyoruz ve sürekli farklı menü opsiyonları sunduğu için de kendimi hiç diyet sürecinde gibi hissetmiyorum. Bol bol ve keyifle yiyerek bebeğe kilo aldırıp kendimi minimumda tutuyor olmak da ayrı bir mutluluk doğrusu :) Bu mutluluğumu eşim de farkettigi için o da başladı. Kısacası Sena Hanım ailemizin danışmanı oldu Düzenli ve sağlıklı beslenmeyi hayatına adapte etmek isteyen herkese seve seve tavsiyemdir.

• Online Danışmanlık Gebelik ve Beslenme  •

Sena hoca ile 71 kilo ile başlayan sürecimiz şuan 67 kilo ile devam ediyor. Kan değerlerimde vitaminlerimin eksikliği, kabızlık problemim, gebelik düşündüğüm için ona göre planlama yaparak ezbere bir diyet programından ziyada iletişim içinde sevdiğim gıdalarla sağlıklı beslenmeyi hayatıma entegre ediyoruz. Hedef kilomuza ulaşarak koruma diyetiyle hedefimizi sabitlemek.

• FATMA SENA DURGUT Kişiye Özel Beslenme Programları  •

Sena Hanım’ı tavsiye üzerine tanıdım. Tiroid problemim olduğu için kilo vermekte çok zorlanıyordum. Daha önce spor yaptım, yeme içmeme dikkat ettim ama profesyonel destek almadığım için başarılı olamamıştım. Sena Hanım’ın bilgisi, ilgisi ve kişiye özel yaklaşımı sayesinde bu süreç benim için tamamen değişti.

Sadece liste vermekle kalmayıp beni sürekli motive etti, sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı hâline getirmeyi öğretti. Sayesinde 50 günde tam 11,5 kilo verdim ve bu süreç hiç aç kalmadan, sağlıklı ve sürdürülebilir şekilde ilerledi. Her zaman ilgili, destekleyici ve motive edici yaklaşımıyla yanımda oldu. İşini gerçekten severek yapan, danışanını titizlikle takip eden harika bir diyetisyen. İyi ki yollarımız kesişmiş. Sağlıklı şekilde kilo vermek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

•  •

Diyetisyenimle tanışmam tamamen tavsiye üzerine oldu ve iyi ki başlamışım diyorum. Öğrenciyim ve diyet yapmak benim için oldukça kolaydı, daha önce kendi kendime denemelerim de pek sonuç vermemişti. Ama bu süreçte her şey çok daha planlı ve sürdürülebilir ilerledi.
    Kendisi gerçekten ilgili, güler yüzlü, motive eden ve süreci çok yakından takip eden biri. En çok hoşuma giden şey, aç kalmadan ilerlememi sağlaması ve programımı düzenli olarak güncellemesiydi. Bu sayede hem zorlanmadım hem de diyeti hayatıma adapte edebildim.
    Yaklaşık 40 gün içinde 7 kilo verdim ve en önemlisi bunu sağlıklı bir şekilde yaptım. Aynı zamanda beslenme düzenim tamamen değişti. Hem kilo vermek hem de kalıcı alışkanlıklar kazanmak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• N

Sena Hanım'la yollarımız bir yıl önce kesişti. Online iletişim kurduk. Yemediğim halde veremediğim fazla kilolarımı bana, yiyerek güzel bir plan dahilinde verdirdi. Çok güzel bir ikili olduk. Kendisiyle takıldığım, merak ettiğim her konuda hemen iletişim sağladım. Hiç zorlanmadan sağlıklı bir şekilde hedef kiloma ulaştım. Bugün ihtiyacım olsa başvuracağım diyetisyen yine Sena Hanım olacaktır.

•  •

Çok ilgili sayesinde sağlıklı beslenme hayatımıza soktuk.

• FATMA SENA DURGUT Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü  •

• B

Sena Hanım’a google yorumları üzerinden ulaştım.graves hastalığımla ilgili beslenme danışmanlığı almak istiyordum.Diyetimin sürdürebilir ve çalışma saatlerime göre düzenlemesi benim için ne kadar önemliyse Sena Hanım için de aynı şekilde öneme sahipti . Kan tahlilim sonrasında eksik olan değerlerimi nasıl tamamlayabilirim konusunda ve besinlerle nasıl destekleyebilirim konusunda yardımcı oldu. 1 aylık süreçte 4 kilo verdim ve bunun çoğunluğu yağ oranından olmuştu. 1 ayda 4 diyet programı uygulayarak farklı tadları denememi sağlayarak sıkılmadan güzel bir süreç geçirmeme yardımcı oldu. İlgili ve güler yüzüyle her şeyin normale döneceğini telkin eden samimiyetiyle güzel bir diyet süreci yaşamak isteyenlere tavsiye ederim

• FATMA SENA DURGUT Hastalıklarda Beslenme  •

Sena Hanımla görüşmelerimize başladığımda pcos semptomlarım kontrolden çıkmıştı . Kendi tarifleriyle desteklediği öğrenci hayatına uygun taşınabilir ve pcosa uygun öğünlerle kilo verme sürecime çok güzel destekleri oldu . Yargılanmadan anlaşıldığınızı hissettiğiniz bir diyetisyen kendisi .

• FATMA SENA DURGUT Diyetisyen Randevusu  •

Sena Hanım’a doğum sonrası kilolarım için ulaştım. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım. 88 kiloyla başladım ve açıkçası kilo vermek benim için çok zordu. İnsülin direnci başlangıcım vardı, kolesterol ve IBS sorunları yaşıyordum. Kan tahlillerimde omega-3 ve demir eksikliği de vardı.
    Daha önce diyet yapmayı denedim, fakat hiç sonuç alamadım. Sena Hanım’la süreç çok farklı ilerledi.
    Kendisi gerçekten çok güler yüzlü, ilgili ve sıkı takip eden biri. Her 10 günde bir diyetimi güncellemesi ve aç kalmadan ilerlememi sağlaması benim için çok önemliydi.
    Yaklaşık 45 gün içinde 7–7,5 kg verdim. Hem sağlıklı kilo verdim hem de yeme alışkanlığım tamamen değişti.
    Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.