FATMA SENA DURGUT
Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Bulvarı No:13/709 Yalçın Kılıçoğlu Plaza, Tepebaşı 26130

Sena Hanıma iş yerindeki arkadaşların tavsiyesi üzerine ulaştım. Kolesterol ve şeker hastasıyım. Sena Hanıma başlamadan önce şekerim sürekli oynuyor elim ayağım titriyordu. Kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyordum . Sena Hanım şeker hastalığıma yönelik diyetisyen yazdı . 5 kg verdim . Şimdi kendimi çok dinç iyi mutlu ve hafif hissediyorum. Bu süreç 36 cm inceledim bazenleri çok güzel inceldi. Sena Hanım
    çok ilgili güler yüzlü sıcakkanlı . Her şeyi çok rahat konuşabiliyoruz. Eskişehir Diyetisyen arayan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Dyt. F.Sena Durgut Diyetisyen Randevusu  •

Sena Hanıma tavsiye üzerine ulaştım kam değerierime baktık şeker ve tansiyon hastasıydım kilom çok fazlaydı. Aç kalmayarak evdeki yemeklerden oluşan diyet programı uyguladık . Diyet listem hem kolay hem de ulaşılabilirdi ve Sena Hanım ile 16,5 kg verdim. Ben Sena Hanım ile birlikte şeker ilacımı bıraktım benim için en önemli kısım buydu.sırada tansiyon ilacı var. Sena hanım işini titizlik ile yapıyor .gerçekten işinde uzman ilgi ve işini sevgiyle yapıyor. Beni bu süreçte hiç yalnız bırakmadı. Sağlığınj önemseyen herkese kesinlikle kalpten tavsiye ediyorum.

• Dyt. F.Sena Durgut Diyetisyen Randevusu  •

Net bir başlayış yapmak istedim.Sağlıklı kilo vermek istiyorsanız Sena Durgut diyorum.Ben ön yargı ile gitmiştim fakat kesinlikle çok ilgili sağlıklı kilo vereceğim diyorsanız ilk gideceğiniz yer Sena hanım olsun.İlk kan verdim ve sonuçlarıma göre yemek ve vitamin takviyesiyle başladık.Kesinlikle aile ortamı diyet günleri haricinde ne zaman aklıma bir şey takılsa mesaj attım ve çok kısa sürelerde geri dönüş sağladı.2 aydır birlikte çalışıyoruz ve 12 kilogram verdim nefes aldığımı ve uyurken dinlendiğimi artık hissediyorum.Çok güler yüzlü birisi yorumuma başladığım gibi kapatmak istiyorum.Sağlıklı kilo vermek istiyorsanız Sena Durgut...

• Dyt. F.Sena Durgut Diyetisyen Randevusu  •

Sena Hanım’a doktor takvimindeki yorumlar üzerinden ulaştım. İnsülin Direncim yüksek olduğu için ve kilom fazla olduğundan diyet yapamıyordum. Sena hanım kan değerleri vardiyalı çalışma sistemine yönelik diyet programı oluşturdu. Sena’la birlikte 12 kg verdim ve toplam 35 santim inceldim. diyet listem hem kolay hem taşıyabileceğim hem de ulaşabileceği şekilde düzenlendi. Listeme uygularken hiç zorlanmadım hiç aç kalmadım. sena hanım ilgili güler yüzlü her zaman her fırsatta beni takip edip beslenmemi düzenledi kaçamak yaptigimda bile dengelemeyi öğretti aç kalmadan zayıflamak için ve şeker ilacını bırakmak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim

• Dyt. F.Sena Durgut Diyetisyen Randevusu  •

Sena Durgut ile görüşmem çok verimli geçti. Beni dikkatle dinledi, ihtiyaçlarıma göre gerçekçi ve sürdürülebilir bir plan
    hazırladı. Ve gerçekten harika kilolar vermeye devam ediyorum Yasaklayıcı değil, motive edici bir yaklaşımı var. Süreç boyunca kendimi daha bilinçli ve rahat hissettim ve daha özgüvenli olduğumu düşünüyorum Kesinlikle tavsiye ederim.

• Dyt. F.Sena Durgut Zayıflama  •

Sene hanım sayesinde haşimato tiroidime rağmen 10 kilo verip ideal kiloma çok kısa bir sürede ulaştım Kendisi kan değerlerine göre hiç sıkılmadan kilo vermemi sağladı İşinde çok titiz ve başarılı bir diyetisyendir herkese tavsiye ederim

Ö

Kendisi ilgili güler yüzlü kibar ve dört dörtlük bir insan. Her gittiğimizde süreci tüm detaylarıyla takip ederek, kan tahlilleriyle ve vücudunuzdaki değişimlerle birebir ilgilenerek çalışıyor. Ben çok kilo veremesem de kendisi her gittiğimde farklı şeyler deneyerek bu kitlenmeleri açmaya çalıştı. Nerde neyi fazla yaptık eksik yaptık direk anlıyordu. Ben iyi bir danışan olamasam da o çok iyi bir takipçiydi. Tüm emeklerine sağlık.

• Dyt. F.Sena Durgut Diyetisyen Randevusu  •

Kendime yaptığım en güzel yatırım bu sürece başlamak oldu! 50 günde tam 8 kilo vererek hafifledim ve vücudumda 20-30 cm’lik muazzam bir incelme fark ettim. Artık kıyafetlerimin duruşu bambaşka, aynalarla barıştım!
    Yolculuğun en güven verici yanı, sürecin tamamen kan tahlillerime ve ihtiyaçlarıma özel ilerlemesiydi. Hiç aç kalmadan, diyetisyenimin hazırladığı harika ve sürdürülebilir tariflerle her günü keyifle geçirdim.

Bakış açımı tamamen değiştirdi; ne zaman 'az yemeliyim' diye düşünsem, bana az yemenin değil, kontrolün ve doğru besinleri seçmenin marifet olduğunu sabırla anlattı. Öğünleri dengelemeyi o kadar güzel öğretti ki, sadece bir liste değil, yepyeni bir yaşam biçimi kazandım.

Diyetisyenimin güler yüzü, içten ilgisi ve her soruma getirdiği pratik, çözüm odaklı yaklaşımlar sayesinde hiç pes etmedim. Kendinizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok daha iyi hissetmek istiyorsanız; bu profesyonel desteği kesinlikle tavsiye ederim!

• Dyt. F.Sena Durgut Kilo Verme Diyetleri  •

Y

Sena hanıma buradaki yorumları inceleyerek ulaştım sena hanımdan önce 3 diyetisyenle deneme yaptık ve başarı elde edemedik 8 yaşındaki kızımın yüksek insülin direnci olduğu için başladık diyete fakat daha önce gittiğimiz diyetisyenler başarısız olunca arayış içine girdik sena hanıma da umutsuz başladık aslında eşimle fakat kızım bir ayda 4 kilo verdi hiç tatmadığımız baklagil sebze ve balığı yemeye başladı kızım ve hepsinden önemlisi de çocuklara olan sevecenliği ve onlarla konuşarak diyet listesini hazırlaması o kadar ince bi davranış ki istediğimiz kiloya ulaşana kadar devam edeceğiz inşallah.İyi ki size rastladık...

• Dyt. F.Sena Durgut Diyetisyen Randevusu  •

Sena hanıma uzun diyetisyen araştırmalarim sonucu ulaştım. Gebelik sonrasi fazla kilolarimdan kurtulmak için basvurdum.Ac kalarak kilo vermeye çalışıyorken doyarak zayıflamayı ogrettl . Kan degerlerime göre diyet yazdı ve asla zorlanmadan diyeti uygulayabildim.İlk aydan 5 kg verdim ve 26.5 cm inceldim, sena hanim çok ilgili güler yüzlü her zaman motive eden ve destekleyen bir diyetisyen . Eskişehir'de diyetisyen arayan herkese tavsiye ediyorum kesinlikle.