2007 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 2007-2013 arasında pratisyen hekim olarak çalışmıştır. 2013-2018 arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. 2019-2021 arasında Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesinde Uzman hekim olarak çalışmıştır. Kasım 2021 tarihinden itibaren Eskişehir'de Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak Özel Muayenehanesinde hizmet vermeye başlamıştır.
EĞİTİMLER VE SERTİFİKALAR
1- Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneğinin düzenlediği ve Doç. Dr. Vahdet Görmez tarafından yürütülen 80 saatlik "Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Kuramsal Eğitimi".
2- Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneğinin düzenlediği ve Prof. Dr. Vahdet Görmez koordinatörlüğünde yürütülen 80 saatlik "Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Süpervizyon Programı Eğitimi"
3- Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneğinin düzenlediği ve Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar tarafından yürütülen 50 saatlik "Bilişsel Davranışçı Terapi Kuramsal Eğitimi"
4- MOXO Türkiye MOXO D-CPT Temel Uygulayıcı Eğitim ve Uygulayıcı Süpervizyon Sertifikası.
5- Prof. Dr. Eyüp Sabri Ercan ESE Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Okulu- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Uzman Eğitimi Programı.
6- Doç. Dr. Burhanettin Kaya tarafından yürütülen " Travma ve İlişkili Bozukluklarda EMDR Uygulamaları Eğitimi.
7- Prof. Dr. Cem Gökçen tarafından düzenlenen "Sınav Kaygısı Uygulayıcı Eğitimi".
- Dehb ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Disleksi ,
- Otizm ,
- Majör Depresif Bozukluk ,
ZENO İş Merkezi. Ertuğrulgazi Mah. Damlalar Sok. No:28 K:7 D:67, Tepebaşı, Eskişehir 26150
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
ha...a
Yaklaşım ve iletişim tarzı oldukça doğal, sakin ve açıklayıcıydı. Görüşme sürecinde ortamın rahat olması, çocukların farklı alanlara özgürce geçebilmesi ve etkileşimlerinin doğal akışta izlenmesi değerlendirmeyi çok daha anlaşılır hâle getirdi. Süreç boyunca gözlemler, gelişim alanları ve ihtiyaç duyulan adımlar hakkında net ve detaylı açıklamalar yapıldı. Yönlendirmeler, uygulanabilir ve günlük yaşama uyarlanabilir nitelikteydi. Genel olarak görüşme, süreci anlamlandırmamıza ve sonraki aşamaları planlamamıza yardımcı oldu.
h....a
Çocuğumuza yaklaşımı ,ozverisi ve biz velileri yonlendirmesi çok güzel
• Fadime Sökmen Muayenehanesi • Çocuk ve Ergen Terapisi •
(o...)
6 yaşındaki oğlumun dehb sürecini çok güzel yöneten ve içinmizi ısındıran hocam,hiç düşünmeden tavsiye edebileceğimiz bir doktor Fadime hanım
• Fadime Sökmen Muayenehanesi • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite •
e....a
Fadime Hanıma çocuğumuzda gözlemlediğimiz dikkat eksikliği sebebiyle başvurduk. İlk günden itibaren olumlu değişimi mutlulukla gözlemledik. Hocamızın tedavi öncesi tespitleri ve anne-baba olarak bizi de sürece dahil ederek uyguladığı kapsamlı tedavi çocuğumuzun gelişimine çok yönlü faydası oldu.Kaybettiği özgüveni yerine geldi ve birşeyleri başaracağını gördü.bunu deneyimlemesi harikaydı.
• Fadime Sökmen Muayenehanesi • Randevu •
dö...ü
8 sınıfa giden oğlum için başvurmuştuk bir arkadaşımızın önerisi ile gittik dikkat eksikliği olduğunu söyledi gerçekten de matematik ve Türkçeden 8-9 net yapan oğlum 18 19 netlere çıktı kendisinden çok memnun kaldık
Ş
şa....
Konusunda gerçekten uzman, yaşanılan sorunu hızlıca tespit ettikten sonra da sonucu hızlıca görebiliyorsunuz.
Oğlumun sınav stresi ve yönetimi ergenlik dönemi davranışsal tutumları için aldığımız destekte Fadime hocamız çok doğru tespit ve nazik davranışları ile sorunlarımızın çözümünde önemli katkılar sağladı.
Sorunun takibi ve çözümü için hocamızın doğru adres olduğunu artık daha net söyleyebilirim.• Fadime Sökmen Muayenehanesi • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite •
a....ü
Doktorum alanında son derece bilgili, empati kurabilen ve hastalarına gerçekten değer veren bir uzman. Sorunlarıma karşı çözüm odaklı tavsiyeleri sayesinde kendimi çok daha iyi hissetmemi sağladı.
• Fadime Sökmen Muayenehanesi • Randevu •
C
c.....
Fadime Hocamıza tavsiye üzerine gittik. Hocamızın doğasından olduğunu düşünüyorum ilk andan itibaren oğlum ile harika bir ilişkileri oldu. Hocamız ilgi ve alakası ile panik atak ve stresli oğlum sınav stresini de yendi istediği yere de girdi. Hasta doktor mahremiyetine gerçekten çok önem veren bir hekim olarak tanıdığımız Fadime Hocamıza ailece gönülden tavsiye ediyoruz.
• Fadime Sökmen Muayenehanesi • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite •
Oğlumun YKS hazırlık sürecinde dikkat eksikliği nedeni ile Fadime hnm a başvurmuştuk.
1 senedir kendisiyle görüşmelerimiz devam ediyor.
Kendisi bu süreçte terapi desteği saglayarak oğlumun dikkat eksikliği odaklanma sorunlarıni cözmekte fayda sağladı.Oğlum şu an cok iyi bir üniversite ve bölüme Turkiye derecesi ile yerleşti.
Ayni zamanda veli olarak bana da öneri ve telkinleriyle çok destekte bulundu.
Fadime hnm dan destek almaya bir süre daha devam edeceğiz.
• Fadime Sökmen Muayenehanesi • Bireysel Terapi •
Oğlum üniversite sınavlarına hazırlanırken odaklanamama ve dikkat eksikliği vardı. Daha önce gittiğimiz psikolog tarafından önerildi. Bizde görüşmelere başladık. Terapi desteği ile sorunumuzu giderdi.
• Fadime Sökmen Muayenehanesi • Çocuk Psikiyatrisi Randevusu •
Fadime Sökmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fadime Sökmen, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Fadime Sökmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Depresyon Ölçekleri, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Dikkat Testleri, Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi, Aile Terapisi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi.
Fadime Sökmen adresi nerede?Fadime Sökmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ZENO İş Merkezi. Ertuğrulgazi Mah. Damlalar Sok. No:28 K:7 D:67 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fadime Sökmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fadime Sökmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fadime Sökmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fadime Sökmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Fadime Sökmen hangi dilleri konuşuyor?Fadime Sökmen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fadime Sökmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fadime Sökmen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fadime Sökmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta / danışan, Fadime Sökmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.