Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi'nde aktif olarak çalışmaktayım.
Birçok laparoskopik (kapalı yöntem) ve açık cerrahi operasyonlarla birlikte anestezili /anestezisiz endoskopi ve kolonoskopi işlemlerini yapmaktayım. Mide ve kolon kanser taramalarının yanı sıra obezite tedavisi için mide balonu uygulaması yapıyorum.
Sıklıkla yaptığım operasyonlar;
safra kesesi ameliyatları
kapalı yöntemle kasık fıtığı onarımı
mide ve kolon kanseri ameliyatları
tiroid büyümesi(guatr) ve tiroid kanseri ameliyatları
meme kanseri ameliyatları
ameliyat yeri fıtıkları açık ve kapalı yöntemle onarımı.

Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi

Erler Mahallesi Türkkızılayı Caddesi, Etimesgut 06790

• P

Ben safra kesesi ameliyatı oldum çok memnun kaldım hocam cok güzel açıklıyor ilerde yaşabileceğim sorunları hiç tereddüt etmeden doktorumu tavsiye ederim başarılarının devamını dilerim doktorluk çok kutsal bir meslek ve bunu layığıyla yapan doktorlarımı cani gönülden tebrik ediyorum iyiki varsınız

• R

hocam Allah sizden razı olsun.kanser teşhisimi de koydunuz ameliyatımı da yaptınız.size hep dua ediyoruz eşim ve çocuklarımla.ilginiz alakanız ve doktorluğunuz için ne desem az kalır.siz de her zaman çok mutlu olun inşaallah.Allah yardımcınız olsun.iyiki varsınız.

• Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi Diğer  •

Faruk hocama Kırıkkaleden geldik. annemin karnında yıllardır büyük fıtığı vardı. bir sürü hastane gezdik, ameliyat çok tehlikeli bağırsaklarını almamız gerekebilir dediler. annem yürümekte bile zorlanıyordu artık. ameliyat ettirecek kimseyi bulamadık. sonra tavsiye üzerine Faruk hocamızı bulduk. bizi geri çevirmedi. annemin ameliyatını yaptı. çok ilgilendi bizimle. ameliyatı başarılı geçti annemin. üç gün sonra da taburcu olduk. annem yıllar sonra rahat etti, her gün hocamıza dua ediyor.

• T

Faruk hocam babamın teşhisini koydu ve kanser ameliyatını yaptı. Çok başarılı bir ameliyat oldu,babam hocamız sayesinde kanserden kurtuldu.Faruk hocam hastası ile her zaman ilgilenen işini severek yapan enerji dolu bir insan. ilgisi ve alakası hep yüksek.hafta sonu bile mutlaka gelip bizimle ilgilendi. devlet hastanesinde ilk defa böyle bir şey gördük. Allah ondan razı olsun işi gücü rast gitsin. Allah herkesi de Faruk hocamız gibi yüzü hep gülen ve başarılı doktorlarla karşılaştırsın.

• Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi Diğer  •

Annemin safra kesesinde sürekli iltihap oluyordu, ameliyat olması gerekiyordu. şehir hastanesi ve diğer hastanelere gittik sürekli ertelediler ameliyat etmek istemediler.Ayda bir acile götürmek zorunda kalıyorduk annemi. kimsenin yapmak istemediği çok riskli dediği ameliyatı Faruk hocam kısa sürede yaptı. Annemi sağlığına kavuşturdu. Annem ertesi gün ayağa kalktı çok şükür. Çok başarılı bir doktor, elleri dert görmesin.

• Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi Diğer  •

Faruk hocam yıllardır geçmeyen mide problemlerimi çözdü. sonra da mide balonuyla 30 kilo vermemi sağladı. sorduğum tüm sorularıma sıkılmadan cevap verdi. her zaman ilgilendi. Allah ondan razı olsun.

• Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi Diğer  •

Faruk Yazıcı hocam mükemmel bir doktor. Babamın ciddi bağırsak hastalığı sürecinde birçok ameliyat geçirdi .Bu süreçte Faruk hocamız hastasıyla çok ilgilendi , bize ne zaman istersek bilgi verdi .en büyük şansımız babamın doktorunun o olmasıydı. çok ilgili, güleryüzlü samimi bir doktor. Allah iyi ki onu karşımıza çıkardı.Allah razı olsun ondan. İşi gücü hep rast gitsin inşallah.Dualarımız hep onunla .