Devlet Hastanesi'nde 2005-2008 yılları arasında çalışmış olup, 2008-2016 yılları arasında da Özel Eskişehir Sakarya Hastanesi'nde hizmet vermiş daha sonra Özel Eskişehir Ümit Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği'nde 2016-2019 yılları arasında da görev yapmıştır. Şu anda Eskişehir 'de kendi özel kliniğinde sağlık hizmeti vermektedir.
Uzmanlık alanları; Kulak burun boğaz , yüz estetiği( botoks, dudak dolgusu , prp ,...), başdönmesi( vertigo) , eriskin ve cocuk allerji testleri , pediatrik kulak burun boğaz hastalıkları.Aynı zamanda da uyku hastalıkları ( horlama ve apne uzmanıdır.
Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü 1 Cad. Cassaba Modern AVM karşısı No:147/C, Eskişehir
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Geniz Eti Ameliyatı
Göz Altı Işık Dolgusu
Horlama Cerrahisi
Op. Dr. Fatih Gören Muayehanesi
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Kırışıklık Tedavisi
Sindirim Hastalıklarında Ozon Tedavisi
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Op. Dr. Fatih Gören Muayehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tükürük Bezi Ameliyatı
Yüz Dolgusu
sa...ç
Ozon tedavisi vücudumda bir çok hastalığı geçirdi.Tedavi süresi bitikten sonra hayatım daha düzene girdi bağışıklığım yükseldi daha dinamik ve enerjik oluyorum ara sıra da Glutatyon ve C vitamini takviyesi de alıyorum herkeze öneririm mutlaka yaptırın :)
de...v
Son zamanlarda ugrastigim sac dokulme sorununa cozumu Fatih bey de buldum. Kendisine ve uzman kadrosuna bir minnet borcluyum cunku cok guzel bir tedavi sureci oldu. Prp= Op.Dr.Fatih Gören
be...n
Burun estetiği ameliyatı oldum Burnumun ucu kare ve top gibi oldu hiç memnun kalmadım 1.5 yıl geçti ama düzelme olmadı
i....y
Fatih beye ilgili ve açıklamalı konuşmasından dolayı cok teşekkür ediyorum daha önce kızımin bademcik ve geniz eti ameliyatını yaptı ve cok memnun kaldım şimdi oğlumun tedavisinde de cok ilgili kendisine minnettarız
a....t
Fatih beyi uzun yillardir tanirim o nerde biz orda Sakarya hastanesi ümit hastanesi hep ailemizi kbb doktoruydu ilgisi ve bilgisi sayesinde bana uyguladigi tedaviyle yataga dusmekten kurtuldum sagolun varolun hocam ayakta faranjit sinuzit ve bigaz agrisini atlatmak istiyorsaniz tavsiye edecegim tek doktordur
Merhaba,
Dr. Fatih Gören bir yakınımın sayesinde İstanbuldan gelip Eskişehirde kendisine burun ameliyatımı yaptırdığım doktordur. Sayesinde çok başarılı bir ameliyet geçirdim. Burnumdan nefes alma ve uyku konusunda çok rahatladım. Bütün ameliyat sonrası komplikasyonlara rağmen benimle bir an olsun alakasını ve ilgisini eksik etmeyip beni ameliyat ettiği hastahanede misafir edip kontrol altında tutan ve tamamen iyileşmemi sağlayan Dr. Fatih Gören beyi herkese rahatlıkla tavsiye ederim. Kendisinden bir hastası olarak çok memnun kaldım.
ff...h
Küçüklüğümden bu yana hep nefes alma sıkıntım vardı.Yıllardır erteledim, artık iyice beni rahatsız etmeye başlayınca Fatih Bey ile görüştüm. Bilgisi ve ilgisi ile beni öyle çok rahatlattı ki ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat esnasında aynı zamanda estetik de olmak istedim, çok küçük ve kalkık bir burun istedim. Kendisi bana yüzüm için olması gereken burnu yapacağını bunun çok kalkık olmaması gerektiğini söyledi ve o şekilde yaptı. İyiki de öyle yapmış, hem çok güzel nefes alıyorum, hem burnum doğal ve güzel duruyor. Hem de artık dünya doğallığa dönüyor. Kendisine çok teşekkür ederim
Fatih Hocam çok başarılı bir doktor.Ona Kulak Burun Boğaz konusunda hiç tereddüt etmeden güvenebilirsiniz.Oğlumun kulak tüpü ameliyatını (çok zorlu olmasına rağmen) başarıyla gerçekleştirdi sayesinde oğlum hem işitme sorunundan hemde antibiyotik kullanmaktan kurtuldu.Allah ondan razı olsun.
tc....
Fatih hocamı Sakarya Hastanesinden tanırım ve o günden bu yana kendisini hiç bırakmadım ellerinden bir operasyon geçirdim burun rinoplasti ameliyatı oldum şimdi iyiyim operasyonum hocamızın sayesinde başarılı geçti kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır her zaman yardımcı oldu herkese tavsiye ederim
ze...0
Fatih beye geniz eti ve kulak tüpü için gitmiştik muayene sonucunda bademciklerinde normalden büyük olduğu ve alınmasının gerektiğini söylemesi üzerine bugün geniz eti kulak tüpü bademcikten ameliyat olduk çok korkmama rağmen ameliyatımız çok güzel geçtiğini söyledi tecrübesi ve mükemmel anlatımıyla Harika bir doktor çok ilgili kızım bugün ameliyat olmasına rağmen ağrıları oldukça az gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum Fatih bey herşey için çok teşekkür ederim allah razı olsun
Fatih Gören isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Gören, Kulak Burun Boğaz, Ozon Terapi. Size Fatih Gören tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Horlama Cerrahisi, Burun Estetiği, Burun Estetik Cerrahisi, Burun Ucu Kaldırma, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Revizyon Burun Estetiği, Sinüs Cerrahisi, Sinüzit cerrahisi, Endoskopik Sinüs Cerrahisi.
Fatih Gören adresi nerede?Fatih Gören şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü 1 Cad. Cassaba Modern AVM karşısı No:147/C Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Gören isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Gören online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Gören isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Gören, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fatih Gören hangi dilleri konuşuyor?Fatih Gören ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Gören isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Gören bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Gören ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Gören hakkında ne düşünüyor?Toplam 63 hasta / danışan, Fatih Gören hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatih Gören hangi sigortaları kabul ediyor?Fatih Gören tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları