Doç. Dr.
Fatih Köksal Binnetoğlu
Çocuk Kardiyolojisi,
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Tekirdağ 1 adres
Alipaşa Mahallesi. Emel Sokak No:2 Trio Bulvar B Blok Kat 4 Daire 35, Çorlu, Tekirdağ
Efor Testi
Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü
Kolesterol Testi
Çocuk Kardiyolojisi
me...v
Yeni muayenehanesi kapalı salı pazarının hemen yanında kolay bulabilirsiniz, asistanı bu konuda destek veriyor, muayene saatimiz dışında beklemedik, doktorumuz muayene aşamalarını konusunda bizi detaylı bilgilendirdi, kızımla iletişimi çok iyiydi, çok memnun kaldık.
• Fatih Köksal Binnetoğlu Muayenehanesi • Eko(Ekokardiyografi) •
nu...b
Doktor bey ilgili ve bilgiliydi. Bizi aydınlattı. Detaylı bilgiler verdi sürece dair. Çocuğum hiç korkmadı. Temiz ve güvenilir bir yer
• Fatih Köksal Binnetoğlu Muayenehanesi • Efor Testi •
ni...r
En ince detayına kadar sorgulayan ve inceleyen, hiçbir detayı atlamayan Fatih hocamın çocuklarla iletişimide mükemmel. Çok donanımlı bir hekim.Doğru adres, doğru tercih.
C
ca...
İkiz bebeklerimiz ile ilk muayenemiz gerçekleşti birebir ilgi ve alakasından dolayı memnun kaldık
• Fatih Köksal Binnetoğlu Muayenehanesi • Diğer •
Ü
ün...l
Doktorun göz teması ve samimi bir yaklaşımla ile ayrıntılı anlatımı aile ortamı havası yaratıyor .
• Fatih Köksal Binnetoğlu Muayenehanesi • Çocuk Kardiyolojisi •
Doktor beye bugün oğlum için gittik, genel kontrol ve muayene için götürdük. Oldukça detaylı bir kontrol yaptı. Güven veren donanımlı bir doktor, içimizi rahatlattı, kafamızdaki soru işaretlerini giderdi.
ay...n
Doktorumuz gayet güler yüzlü ve ilgiliydi oğlumuzla da çok güzel ilgilendi ayrıntılı bir şekilde inceleme yaptı
gö...
Fatih hoca ilgili, nazik ve kardiyolojide yetkin bir hekim. Çocuklarımızın kalbini güvenle emanet edebiliriz
s....a
Doktorumuz çok açıklayıcı ve anlaşılır bir dille iletişim kurdu ve sürecimizi çok güzel ilerletti
f....
Oğlumun bir süredir kalbinin çok hızlı attığını belirttiği şikayeti üzerine internette küçük çaplı bir araştırma yaptıktan sonra Fatih beye ulaştık kendisinin ilgi ve alakası mükemmeldi. Samimiyeti ve yol gösterciliği ile randevümüzden çok memnun kalarak ayrıldık.
• Fatih Köksal Binnetoğlu Muayenehanesi • Çocuk Kardiyolojisi •
Fatih Köksal Binnetoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Köksal Binnetoğlu, Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Fatih Köksal Binnetoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Eko(Ekokardiyografi), Ekg, Efor Treadmil Testi, Eforlu Ekg, Holter Izlemi, Kolesterol Testi, Efor Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk Kardiyolojisi.
Fatih Köksal Binnetoğlu adresi nerede?Fatih Köksal Binnetoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alipaşa Mahallesi. Emel Sokak No:2 Trio Bulvar B Blok Kat 4 Daire 35 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Köksal Binnetoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Köksal Binnetoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Köksal Binnetoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Köksal Binnetoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Fatih Köksal Binnetoğlu hangi dilleri konuşuyor?Fatih Köksal Binnetoğlu ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Köksal Binnetoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Köksal Binnetoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatih Köksal Binnetoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 298 hasta / danışan, Fatih Köksal Binnetoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.