- Yenidoğan Sarılığı
Hoşnudiye mah. Ayşen sk. Dorya Residans No:28 D:72, Tepebaşı 26130
Galeri
Z
ze...r
Doktorumuz oğlumuz Ali Aslan’ın hem de küçük kızımız Ayşe Elif’in doktoru.Persentil ile ilgili endişelerimizi dinledi ve bize yardımcı oldu.Bu aşama da detaylıca tüm tetkikler yapıldı aklımızda soru işareti kalmadı.Yurt dışından dönmesine çok sevindik, kendisiyle yeniden görüşmek içimizi rahatlattı. Her zaman güler yüzlü, ilgili ve açıklayıcı. Çocuklarımızla kurduğu sıcak bağ sayesinde her kontrolde kendimizi güvende hissediyoruz. Bilgisine, tecrübesine ve yaklaşımına sonsuz güven duyuyoruz. İyi ki varsınız!
Böyle bir hekimi yeniden ülkemizde görmek büyük şans.• Dr. Fatih Özgen Muayenehanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
el...f
Fatih Bey, alanında son derece yetkin ve güven veren bir çocuk hekimidir. Muayene sürecinde bilgi ve deneyimini açıkça hissettirmekte; gerekli bilgilendirmeleri net ve öz şekilde sunmaktadır. Her ziyarette detaylı ve titiz bir fizik muayene gerçekleştirmektedir.
• Dr. Fatih Özgen Muayenehanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
b....y
Bizi dinleyip şüphelerimizle ilgili gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Kendisine sorduğumuz soruları gayet net açıkladı.
• Dr. Fatih Özgen Muayenehanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
Öncelikle pandemi doneminde muayehanenin temizliği ve randevu saatinden direkt alınmamız gönül rahatlığı ile gitmemizi sağlıyor. Tepeden tırnağa detaylı muayene ile tüm sorularımıza eksiksiz yanıt alıyoruz. Doğumundan beri yüzünde devam eden yara için kimse çare olmamışken tek bir kremle anında çözüm sağladık. Ne zaman bir sorunumuz olsa anında yanıt aldık. Teşhis, tedavi ve destek için hocam gerçekten çok kıymetli.
• Fatih Özgen Muayenehanesi • •
Ü
üm...t
Kızımın doğduğu nisan 2019'dan beri, takibini yapması için Fatih beye emanet ettik. İlk aylarda gaz şikayeti, sonrasında muhtemel bir alerji şüphesiyle bizden birtakım testler istemişti. Sadece beslenme değişikliğiyle kızımın alerji sorunu her hangi bir ilaç gerekmeden çözüldü. Yine yeni doğanlara rutin olarak verilen ancak kızımı çok rahatsız eden demiri değiştirdi ve sonrasında hiç sorun yaşamadık. Muayene ederken bebeğe yaklaşımı, sakin tavırları hem bizi hem kızımız Nova'yı rahatlattı. Muayene sonrasında çok detaylı bir bilgilendirme yapıyor. Sorduğumuz tüm sorulara her zaman içtenlikte cevap aldık. Bilimsel anlamda da açıkcası herkes çok iyi ve güncel bir çocuk doktoru olduğunu biliyor. Destekleriniz, ilginiz için çok teşekkür ederiz. İlk defa çocuk sahibi olmamıza rağmen geriye dönüp bakıyorum, sayenizde her şeyi olması gerektiği gibi yapmışız-yapıyoruz. Nova&Boena&Ümit
• Fatih Özgen Muayenehanesi • Diğer •
ak...a
İlk bebeğimiz ve her çiçeği burnunda ebeveyn gibi bizimde kafamızda çok fazla soru işareti vardı.Ancak Fatih Bey’i tanıdıktan sonra hiçbir endişemiz kalmadı.Fazlasıyla rahatladık.Oğlumuzun her kontrolde sakin ve huzurlu olduğunu görmek bizi daha da mutlu ediyor.Heryönden çok başarılı bir hekim olduğunu düşünüyoruz.İyi ki varsınız Hocam
Aslı&Kerim AKÖREN• Fatih Özgen Muayenehanesi • Rutin kontrol •
tu...i
Eskişehirin en iyi çocuk doktoru. Koyduğu tehşisler, yazdığı ilaçlar cocuklara karşı sevgisi tereddütsüz dinleyici ve sorulara sabırla cevap vereen mükemmel ötesi insan ve doktor. Ailecek çok seviyoruz kendisini kızım 5 yaşında doğusunda bugüne hiç şaşmadık tek doktorumuz var. Çok şansılıyız bu konuda iyiki var.
Ezel Çİftçinin annesi ve babası ÇİFTÇİ ailesinden sevgiler.• • •
çi....
Elif Duru 22 aylık.6.ayından itibaren Fatih Bey takip ediyor.Çok memnunuz,sabırlı,ilgili,anlayışlı.Çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum.
kü...l
Eskisehirin en iyi çocuk doktoru. Davranışı sevecenligi sakinliği en önemlisi doğru teşhis ve tedavisi...oğlum 20 günlükken vücudundaki kizariklara gittiğimiz başka doktor isilik olmuş bebeği kat kat giydirmeyin derken Fatih bey kırmızı meyvelere alerji teşhisi koydu ve çilek gibi besinleri yemeği biraktigimda oglumdaki kirmiziliklar kayboldu.doğru teşhis ve bilgilendirme için kendisine minnettarım.Gerçekten eskisehirdeki güvendiğim ve inandığım tek doktor. (K.gokcul)
fu...a
Fatih bey çocuğunuzun sağlığını gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz, tecrübeli, ilgili bir hekim. 6aylık bebeğimizi neredeyse doğduğundan beri Fatih hocaya götürüyoruz, aklımıza takılan her konuda danışabiliyoruz, bıkmadan cevaplıyor aklımıza takılanları.
Fatih Özgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Özgen, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Fatih Özgen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Apgar Skoru, Akupunktur Tedavisi, Head-up Tilt Testi, Sağlam Çocuk Takibi ve Aşı, Gaitada Rotavirüs Antijeni, Bebek Sünneti.
Fatih Özgen adresi nerede?Fatih Özgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye mah. Ayşen sk. Dorya Residans No:28 D:72 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Özgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Özgen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Özgen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Özgen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Fatih Özgen hangi dilleri konuşuyor?Fatih Özgen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Özgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Özgen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatih Özgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Fatih Özgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Tepebaşı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Tepebaşı bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Tepebaşı bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Tepebaşı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla