Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
er...p
Aylarca çektiğim tetik parmak problemime nokta atışı teşhis koyarak beni operasyona ikna etti ve 15 dk lık bir operasyonla çektiğim çileden kurtulmamı sağladı Mehmet hocam. Tüm süreç boyunca detayları anlatarak rahatlamamı sağladı. Aynı problemi yaşıyorsanız hiç düşünmeden kendisine gidin ve kurtulun. Branşında tam bir profesyonel ve insancıl bir hekim
d.....
Asla ve asla tavsiye etmiyorum 7 yaşında kızımın göz alerjisi vardı yaklaşık 2 senedir fakat 15 gün önce aşırı bir artış oldu gözleri kızardı acıması yanmasıda olunca hemen doktora gittim göz mikrop kapmış enfeksiyon var dedi ilaç verdi ilacı kullandıktan sonra gözü hiç açılmadı ve net görememeye başladı hemen ertesi gün tekrar gittim ilaç yakar dedi sonra başka bir ilaç verdi direk virüs ilacı ve piyasada zor bulunan ilaç kesinlikle almalısınız kullanmalısınız yoksa görme kaybı olur falan baya korkuttu 1 hafta sonra yeniden kontrole gelin dedi ama bu süreçte iyileşme hiç olmadı kontrole gittiğimizde süreç böyle geçer dedi içime sinmediği için başka hastanede doktora gittim 15 gün boyunca yanlış tedavi uygulamış yeni doktorun verdiği ilaçlarla 2 günde gözü tamamen iyileşti nerdeyse daha ciddi sıkıntılar olucakmış diğer doktorumuz öyle söyledi
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Tanser bey çok ilgili ve hastanın endişesini azaltan bir yapısı var. Açıklamaları ve tavsiyeleri gebelik süreci hakkında destekleyici gerçekten. Gebelik sürecimde Tanser bey ile devam edeceğim. İyi bir doktor arayışı olan tüm kadınların Tanser bey ile karşılaşmasını dilerim.
ay...
Sevgili doktorum Tanser Bey ile 10 yıl önce kızıma hamileyken tanıştık. Hayatımda tanıdığım birkaç mükemmel hekimden biridir kendisi. Zorlu geçen gebelik sürecimde ve yıllarca devam eden rutin kontrollerimde gerek yaklaşımı ,gerek naifliği ,gerekse bilgi birikimi sayesinde güvendiğim tek kadın doğum uzmanıdır. Ksinlikle tavsiye ederim.
ha...a
Kardıyolojı doktorum by pass ameliyatı olmam gerektiğini söyledikten sonra Dr. Selami Doğan'dan randevu alarak muayene oldum. Selami bey insani ve bilgili yaklaşımı ile beni çok rahatlatarak ameliyata hazır hale getirdi ve akabinde kendisi tarafından yapılan ameliyat sonucu 3 ana kalp damarım değiştirildi 1 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra servis odasına alındım. 4 gün kaldığım servis odasında her gün Selami bey tarafından ziyaret edildim. Selami bey hasta ile çok yakın ilgi halinde olan samimi bilgili güler yüzlü bir hekim. Ben kendisinden çok memnun kaldım. Yıllardır süren kalp hastalığımdan Selami Doğan sayesinde kurtuldum. By pass ameliyatı olması gereken her kalp hastasına tavsiye ediyorum.
me...
Doktorumdan çok memnun kaldım kolumun iki yerden kırığı vardı canımı hiç acıtmadan düzeltti ve çok cana yakın bana çok iyi davrandı hemşire hanım da çok tatlı ve iyiydi
Gidecek olanlar hiç düşünmeden gide bilir gerçekten ilgili ve çok iyi bir doktor
mu...n
Hocamıza minnettarım.Annemin her iki diz protezi ameliyatını yaparak annemi ağrılarından kurtarıp sağlığına kavuşturdu.Kendisi alanında gayet başarılı ilgili bir doktor.
s....r
Mehmet bey ile eşimin avaskuler nekroz rahatsızlığı sebebiyle tanıştık çok şükür başarılı bir ameliyat sonrası kalça protezi olmaktan kurtardı
Özellikle bu ameliyatta çok başarılı olduğunu duymuştuk gerçektende alanında başaralı
Çok mütevazı çok güzel anlatımı olan harika bir doktor kendisine minnettarız
en....
Omzumda tekrarlayan omuz çıkığı vardı ve bankart tamiri için Mehmet hocadan yardım aldım. Kendisi çok ilgili ve uzman bir hekim. Hiç düşünmeden Mehmet hocaya gidebilirsiniz
Mehmet beyle yolum ilk olarak menisküs ameliyatımda kesişti. Kendisinin rahatlatması ve ilgili tavrıyla bu ameliyatı çok rahat geçirmiştim. Daha sonrasında sol dizimden protez ameliyatı olmam gerektiği zaman gittiğim tek doktor yine kendisi oldu. Kendisinin detaylı açıklamaları, ameliyata hazırlaması ve sonrasındaki desteği ile bu süreci de çok rahat geçirdim. Ameliyat öncesi ağrısız bir şekilde yürüyemezken şimdi istediğim yere ağrı çekmeden yürüyebiliyorum. Ameliyat sonrasında da ilgisini bir an olsun üzerimden çekmediği için doğru seçim yaptığımı anladım.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, Odunpazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, Odunpazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Ürolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Dermatolog, Göz Doktoru, Kardiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, toplam 320 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Akciğer Biyopsisi, Anjiyografi, Anjiyoplasti, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Karaciğer Biyopsisi, Karotis Ultrasonu, Kateter Yerleştirme, Koroner Anjiyoplasti, Radyoterapi.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 308 hasta/danışan, Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi nerede?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi adresi Akarbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No: 55 Odunpazarı şeklindedir.