Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
a....c
Mehmet hocamla 2014 yılında yollarımız kesişti skolyoz ameliyatı oldum 14 yaşındaydım şuan 26 yaşındayım ve bir doğum yaptım hiçbir sıkıntı problem yaşamadan aynı zaman da Mehmet hocama kayınvalidemi götürdüm bel fıtığı patlamıştı UBE operasyonu Ike kapalı bir şekilde girdi ve fıtığı temizledi annem 24 saatte ayağa kaktı ve normal hayatına döndü bel fıtığı ameliyatından korkan ve vida takılmasını istemeyenler için kesin önerim Mehmet hoca beni yıllar önce iyi etti şimdi de annemi eli çok hafif ilgi alaka çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum
Yanlış ölçüm yapılmış gözlerime çok yüksek göz numaralı gözlük yazdı gözlerim daha kötü oldu başka Dr gittim ve eski gözlüğüm ilk kullanici olarak çok yüksek yazıldığını ve göz numaralarının bu kadar yüksek olmadığını 1.5 numara yüksek ölçülmüş dedi
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ne...ç
Canım doktorum iki kızımı da ona doğurdum beni doğum öncesi öyle güzel motive etti ki iki doğumumda kesisiz oldu kendisi çok disiplinli ve güler yüzlü önce canımızı emanet ettik sonra canlarımızı gece üçte doğumuma vaktinde saatinde hastanesinde olan birisi kendisi çok ilgili bir doktor keza ekibi de çok iyi Mevlüde hanım ebe olarak benimle çok ilgilendi hiç unutamam doğum zor dahi geçse bile yanımdan asla ayrılmadılar
ay...n
13 sene önce her iki dizinden protez operasyonumu başarıyla yapan değerli hekiminiz Mehmet beyden Allah razı olsun hala hiç bir problemim yok günlük işlerimi çok kolay yapabiliyorum.3sene öncesinde de kolum kırıldığında tekrar doktoruma şehir dışından geldim kesilecek dedikleri koluma implant takarak sanki hiç ameliyat olmamış gibi toparladım herşey için doktorumuza minnatariz başarılarının devamını diliyoruz
me...u
Ben Mehtap Kuyucu annem Şerife Kuyucu annem tansiyon diyabet astım hastası annem 2013 de ağır bir şekilde bronkospazm (astım krizi) geçirdi ve doktor beyle tanışmamız acıle gıdıp kendisiyle tanısma hikayemiz böyle başladı cok bilgili hastasına karşı anlayışlı nazık kibar davranan böyle bır doktor görmedim her soruya sabırla cevap veren telefonla mesajla dahı cevap veren bır hekımdır Bugünde yıne annem ın astım rahatsızlığı için gittik elden geldiğince kontrole gitme gayretındeyız verdıgı ilaçlarla hastasını çabuk tedavi eden bir hekım Yolunuz hep açık olsun hiç tereddüt etmeden gidebilecek bir doktor Sizin gıbı hekimler hep hayatımızın içinde olsun....
mu...t
22 şubat da anadolu hastanesine mehmet hocamıza randevu aldım şikayetim bel sırt ağrısı ayağımda vuruyordu kendisi emr ve röntgn istedi aradan 30 dk gibi kısa sürede emr kendi bilgisayarına gelmediği halde aşşaya indi ve emr sonucuna bakarak fıtığımın olduğunu söyledi ve bu rahatsızlğa yönelik tedavi verdi 3 veya 4 güne kadar toparlanmaya başladım 1 hafta sonrasına kontrol için randevu aldım ve durumum iyiyse gittiğini söyleyerek tedaviye devam ettirdi şu anda gayet sağlıklı ve iyi durumdayım insanlığı ve doktorluğu gayet başarılı hocam emeğinize yüreğinize sağlık herkese öneririm başarılarınızın devamını dilerim
ca...n
Çoklu ayak bileği kırığı ameliyatımı gerçekleştiren doktor bey daha önceden eşimin ayağına da platin takmıştı.Emegi ödenmez ,uzun yıllar insanlara şifa olmanız dileğiyle...
rı...
Amasya da ikamet ettiğim halde daha önce Çorum ilinde çok başarılı ameliyatlar yaptığını duyduğum Dr Taşkoparan ın Eskişehir Anadolu hastanesi nde olduğunu öğrendim iletişim e geçtim Eşim Penpe SEVİM i Eskişehir e götürerek çok başarılı total kalça protezi ameliyatı yaptırdım. Bu süreçte ilgisi bilgisi ve gerçekten inanılmaz bir pratik yeteneği olan hocamızı dostlarımıza tavsiye ediyoruz ..Daha sonralarında İstanbul ve Amasyadan hasta arkadaşlarımızı yönlendirdik..Onlarda çok memnun kaldıklarını bize bildirdiler..iyi ki varsınız Değerli Doktorum
s....ş
Hamile olmadığım halde bana muane esnasında heveslendirip hamile olduğumu söyledi, daha sonra sdeğilsiniz pardon diyen, bi doktor yorumu size bırakıyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
i̇...
Dizimdeki sıvı sebebi ile dr mehmet beye başvurdum güler yüzlü karşıladı hızlıca dizimdeki sıvıyı aldı ve çok rahatladım daha önce önde oğlumun parmağı kapıya sıkışmıştı parmaktaki çatlağı atel ile tedavi etti dr beyi tavsiye ederim sonrasında başka bir arkadaşımın omuzundaki kıkırdak azalmasına müdahale etmişti
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, Odunpazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, Odunpazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Ürolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Dermatolog, Göz Doktoru, Kardiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, toplam 383 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Radyoembolizasyon, Karotis Ultrasonu, Tiroid Iğne Biyopsisi, Lazer İle Varis Tedavisi, Abdominal Ultrasonografi, Damarsal Anomali Tedavisi, Kateter Yerleştirme, Skleroterapi, Radyoterapi.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 351 hasta/danışan, Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi nerede?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi adresi Akarbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No: 55 Odunpazarı şeklindedir.