Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Türk Nippon Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
Genel kontrol nedeniyle Mustafa Bey'i ziyaret ettim. Konuları ele alışındaki açıklayıcı anlatımı ve hasta-doktor iletişimindeki başarısı oldukça iyiydi. Ayrıca, muayene süreci boyunca benimsediği saygılı, özenli ve profesyonel iletişim tarzı deneyimimi olumlu yönde etkiledi.
ba...z
Freiberg hastalığından ameliyat oldum mehmet bey yaptı ameliyatımı ellerine sağlık çok güzel de oldu ameliyat sonrası ilgisi alakası herşeyi gayet güzeldi ilgileniyordu bütün süreçte bitene kadar ilgilendi
ah...l
Barış hocamda 10 gün önce sol diz iç menisküs tamiri ameliyatı oldum. Barış hocam özellikle en baştan beri ilgisi hastalık ile ilgili hastayı bilgilendirmesi güler yüzlü bir hekim olduğu için ameliyarı Barış hocamda olma kararı vermemde etkili olmuştur. Ameliyat sonrası ilgisi ve gerçekten yeteneğinden kaynaklı diyebiliriz 10. Güne göre çok iyiyim. Ağrılarım hiç kalmadı.Ayrıca hastane ekibide danışmadan ameliyat haneye ordan servise servisten tıbbı sekreterlere varana kadar çok memnun kaldık.
ay...n
Olağanüstü bir ameliyat geçirdi eşim 3yıl önce gayet sürecte güzel takip ve destek vardır.
e ...y
kendısıne muayeneye gıttım belde sınır sıkısmam vardı MR sonuclarıma 3 kere bakmasına ragmen tespıt edemedı odasına tekerleklı sandalye ıle gırecek kadar agrım olmasına ragmen raporu 3 gun verdı daha sonra MR sonuclarımla baska bır beyın sınır cerrahına gıttıgımde dogru teshısı koyup tedavımı gerceklestırdı
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
b....
5 yıldır bel fıtığı problemi çekiyordum. Geçen hafta ağrılar dayanılmaz seviyeye gelince Tuncer hocadan randevu aldım. MR ve muayene sonucuna göre ameliyat gerektiğini ve vida takılacağını söyledi. Kabul ettim...
İlk andan taburcu olana kadar ilgi, alâka ve tahammülleri çok iyiydi. Gecenin üçü, sabahın beşi saat fark etmeksizin sürekli ilgilendiler. Bütün ekip fazlasıyla alâkadar oldu. Tuncer hoca ise hem tedavi hem motive etti.
İyileşme sürecindeyim şu an. Fıtık ağrısı kalmadı şükür. Başta hocamız olmak üzere vesile olan tüm ekip; hemşiresinden, destek personeline kadar bu zor süreçte fazlasıyla yardımcı olan ve güleryüzleriyle sürekli destek veren herkes eksik olmasın...
ni...
Ben 4 yıldır Hipertroid graves hastalığım vardı belirgin graves bulgusu olduğundan Hüseyin hocam ameliyat olmaya karar verdim ameliyat süreci ve sonrası ile ilgili beni detaylı bilgilendirdi ameliyat oldum çok şükür çok iyiyim hiç bir sıkıntım kalmadı keşke bu kadar geç kalmamış olsaydım diyorum şimdi. Ailemizin süper kahramanı
me...z
"Annemin endoskopi işlemini ve sonraki zamanlarda bel ile ilgili tedavileri gerçekleştiren değerli doktorumuz Mustafa Yıldız Bey'e minnettarız. Kendisi hem operasyon sırasında hem de öncesinde ve sonrasında gösterdiği insancıl ve profesyonel yaklaşımıyla bizi çok rahatlattı. İşlem öncesi tüm sorularımızı sabırla cevapladı ve bizi her konuda aydınlattı. Annemin iyileşme süreci de beklediğimizden çok daha hızlı oldu. Kendisinin hasta ve hasta yakınlarına yaklaşımından, mesleğine olan bağlılığından ve deneyiminden çok memnun kaldık. Kendisine ve ekibine saygılar. .
Onu gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
be...n
Yıllardır yaşadığım kalça ağrısının sonucunda protez ve uzatma ameliyatı oldum sadece bir hasta olarak değil bu vakaları yakından deneyimlemiş bir sağlıkçı olarak söylüyorum gerçekten mesleki ve insani olarak muhteşem bir hekim ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi tecrübesi desteği güleryüzü ile verdiği moral motivasyonu ile kesinlikle çok tavsiye ediyorum! Hayatımın iyikisi oldu çok memnunum!
s....d
Mehmet hocamla 3 hafta önce diz kapağımda takılma sorunuyla gittiğimde tanışma şansım oldu. Menüsküs ameliyati olmam gerektiğini söyledi.ilk ameliyatim olmasına rağmen bu konuda uzman olduğunu duyduğum için gözüm kapalı kabul ettim.ameliyatim çok başarılı geçti iki hafta geçti üzerinden çok çabuk toparladım.diğer dizimde aynı sorunu yaşasam yine hiç korkusuz Mehmet beyi tercih ederim ilgili bilgili uzman bir hekim iyiki var.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, Odunpazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, Odunpazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Ürolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Dermatolog, Göz Doktoru, Kardiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, toplam 383 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Radyoembolizasyon, Karotis Ultrasonu, Tiroid Iğne Biyopsisi, Lazer İle Varis Tedavisi, Abdominal Ultrasonografi, Damarsal Anomali Tedavisi, Kateter Yerleştirme, Skleroterapi, Radyoterapi.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 321 hasta/danışan, Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi nerede?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi adresi Akarbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No: 55 Odunpazarı şeklindedir.