Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi 6.440 metrekare alan üzerinde kurulu olan bir hastanedir. 46 hasta yatağı, 4 ameliyathane, 6 yoğun bakım yatağı, 1 doğumhane, radyoloji ve acil servis üniteleri, biyokimya ve klinik laboratuvarları olmak üzere toplamda 21 branşta sağlık hizmeti yürütmeyi sürdürmektedir. Hastanenin hizmet verdiği tıbbi branşlar genel olarak şunlardır: Üroloji, Tıbbı Mikrobiyoloji Laboratuarı, Kulak Burun Boğaz, Ortopedi ve Travmatoloji, Radyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Gastroenteroloji, Dahiliye, Dermatoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Acil Servis, Anesteziyoloji ve Reanimasyon. Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi kadrosunda 2 adet acil tıp uzmanı, 2 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 2 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 5 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 3 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 2 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 3 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 2 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi Eskişehir ilinde Akarbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No: 55 adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

• Anadolu Sigorta
  • Ankara Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • Ziraat Hayat Ve Emeklilik
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Genel kontrol nedeniyle Mustafa Bey'i ziyaret ettim. Konuları ele alışındaki açıklayıcı anlatımı ve hasta-doktor iletişimindeki başarısı oldukça iyiydi. Ayrıca, muayene süreci boyunca benimsediği saygılı, özenli ve profesyonel iletişim tarzı deneyimimi olumlu yönde etkiledi.

• Op. Dr. Mustafa Yıldız Diğer  •

Freiberg hastalığından ameliyat oldum mehmet bey yaptı ameliyatımı ellerine sağlık çok güzel de oldu ameliyat sonrası ilgisi alakası herşeyi gayet güzeldi ilgileniyordu bütün süreçte bitene kadar ilgilendi

• Op. Dr. Mehmet Ertuğrul Diğer  •

Barış hocamda 10 gün önce sol diz iç menisküs tamiri ameliyatı oldum. Barış hocam özellikle en baştan beri ilgisi hastalık ile ilgili hastayı bilgilendirmesi güler yüzlü bir hekim olduğu için ameliyarı Barış hocamda olma kararı vermemde etkili olmuştur. Ameliyat sonrası ilgisi ve gerçekten yeteneğinden kaynaklı diyebiliriz 10. Güne göre çok iyiyim. Ağrılarım hiç kalmadı.Ayrıca hastane ekibide danışmadan ameliyat haneye ordan servise servisten tıbbı sekreterlere varana kadar çok memnun kaldık.

• Op. Dr. Barış Kurtgöz Diğer  •

Olağanüstü bir ameliyat geçirdi eşim 3yıl önce gayet sürecte güzel takip ve destek vardır.

• Op. Dr. Mehmet Ertuğrul Diğer  •

kendısıne muayeneye gıttım belde sınır sıkısmam vardı MR sonuclarıma 3 kere bakmasına ragmen tespıt edemedı odasına tekerleklı sandalye ıle gırecek kadar agrım olmasına ragmen raporu 3 gun verdı daha sonra MR sonuclarımla baska bır beyın sınır cerrahına gıttıgımde dogru teshısı koyup tedavımı gerceklestırdı

• Op. Dr. Tuncer Göker Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

5 yıldır bel fıtığı problemi çekiyordum. Geçen hafta ağrılar dayanılmaz seviyeye gelince Tuncer hocadan randevu aldım. MR ve muayene sonucuna göre ameliyat gerektiğini ve vida takılacağını söyledi. Kabul ettim...

İlk andan taburcu olana kadar ilgi, alâka ve tahammülleri çok iyiydi. Gecenin üçü, sabahın beşi saat fark etmeksizin sürekli ilgilendiler. Bütün ekip fazlasıyla alâkadar oldu. Tuncer hoca ise hem tedavi hem motive etti.
    İyileşme sürecindeyim şu an. Fıtık ağrısı kalmadı şükür. Başta hocamız olmak üzere vesile olan tüm ekip; hemşiresinden, destek personeline kadar bu zor süreçte fazlasıyla yardımcı olan ve güleryüzleriyle sürekli destek veren herkes eksik olmasın...

• Op. Dr. Tuncer Göker Diğer  •

Ben 4 yıldır Hipertroid graves hastalığım vardı belirgin graves bulgusu olduğundan Hüseyin hocam ameliyat olmaya karar verdim ameliyat süreci ve sonrası ile ilgili beni detaylı bilgilendirdi ameliyat oldum çok şükür çok iyiyim hiç bir sıkıntım kalmadı keşke bu kadar geç kalmamış olsaydım diyorum şimdi. Ailemizin süper kahramanı

• Op. Dr. Hüseyin Pala Diğer  •

"Annemin endoskopi işlemini ve sonraki zamanlarda bel ile ilgili tedavileri gerçekleştiren değerli doktorumuz Mustafa Yıldız Bey'e minnettarız. Kendisi hem operasyon sırasında hem de öncesinde ve sonrasında gösterdiği insancıl ve profesyonel yaklaşımıyla bizi çok rahatlattı. İşlem öncesi tüm sorularımızı sabırla cevapladı ve bizi her konuda aydınlattı. Annemin iyileşme süreci de beklediğimizden çok daha hızlı oldu. Kendisinin hasta ve hasta yakınlarına yaklaşımından, mesleğine olan bağlılığından ve deneyiminden çok memnun kaldık. Kendisine ve ekibine saygılar. .
    Onu gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• Op. Dr. Mustafa Yıldız Diğer  •

Yıllardır yaşadığım kalça ağrısının sonucunda protez ve uzatma ameliyatı oldum sadece bir hasta olarak değil bu vakaları yakından deneyimlemiş bir sağlıkçı olarak söylüyorum gerçekten mesleki ve insani olarak muhteşem bir hekim ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi tecrübesi desteği güleryüzü ile verdiği moral motivasyonu ile kesinlikle çok tavsiye ediyorum! Hayatımın iyikisi oldu çok memnunum!

• Op. Dr. Mehmet Ertuğrul Diğer  •

Mehmet hocamla 3 hafta önce diz kapağımda takılma sorunuyla gittiğimde tanışma şansım oldu. Menüsküs ameliyati olmam gerektiğini söyledi.ilk ameliyatim olmasına rağmen bu konuda uzman olduğunu duyduğum için gözüm kapalı kabul ettim.ameliyatim çok başarılı geçti iki hafta geçti üzerinden çok çabuk toparladım.diğer dizimde aynı sorunu yaşasam yine hiç korkusuz Mehmet beyi tercih ederim ilgili bilgili uzman bir hekim iyiki var.