Özel Diet Etik MERKEZİNDE HİZMET VERMEKTEDİR.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Merkezefendi, Denizli 20125

Diyetisyen Randevusu

• H

Fatih hocama yalnızca 5 ay giderek sağlıklı, dinç ve neredeyse hiç kas kaybı yaşamadan tamamına yakınını yağdan vererek toplamda 18 kg verdim. Naifliği, açıklayıcı öğün önerileri, tamamıyla kendi beslenme isteğime özen göstererek hazırladığı listeler ile sürecimi hiç zorlanmadan sürdürdüm. Sabrı, açıklayıcılığı, danışanına verdiği güveni için minnettarım. İyi ki Fatih hoca ile yollarımız kesişmiş. Herkese içten, samimi ve şiddetle öneririm..

• F

Sağlıklı ve dengeli bir şekilde kilo vermemi sağlayan, her adımda destek olan bir diyetisyenle çalıştığım için çok mutluyum. Diyet listeleri yaşam tarzıma uygundu, bu yüzden süreci zorlanmadan sürdürebildim. Hem beslenme bilincim arttı hem de kendime olan güvenim geri geldi.Bana bu konuda yardımcı olduğu için Fatih beye minnettarım

• Diet Etik Zayıflama Diyetleri  •

Fatih bey sayesinde yeniden yeni bir bedende hayata başladım diyebilirim. 118 kg ile başlayan bir buçuk yıllık diyet sürecimin sonuna geldim ve 73,9 kg ile artık koruma programına başladım. Bir buçuk yıllık sürede gerek mesleki tecrübesi ile gerekse anlayışlı ve güler yüzlü yönlendirmeleri ile bana eşkik ettiği için kendisine minnettarım. Yeniden ve yeni bir bedenle sağlıklı bir hayata başlamak isteyen herkese de şiddetle tavsiye ediyorum :)

• Z

Sağlıklı bir şekilde kısa sürede kilo verebildim .

• Diet Etik Kişiye Özel Diyetler  •

Fatih hocamla bu yola başladığımızda benim çok umudum yoktu zayıflayabileceğime . Ama kendisin sabrı ve özverili davranışlarıyla şeker tansiyon kolesterol ve tiroid hastası olan beni istediğim hedefe ulaştırdı. İyi ki onunla yollarımız kesişmiş. Kendisine ne kadar minnettar olsam azdır. Sabrından ve özverisinden dolayı çok minnettarım

• Online Danışmanlık Diyetisyen Randevusu  •

• H

Fatih Beyle sürece başladığımda sağlıklı ve dengeli nasıl beslenir bilemediğimi fark ettim sıkıcı diyet listelerine nazaran evdeki imkanlarla ve sürdürebilir bir denge ile beslenmeyi ogreniyorsunuz iki ayda 8 gibi bir kilo verme sürecim oldu ve hiç aç kalmadan bunu başardım.Korumaya geçmemize rağmen aynı mantıkla ilerleyince dahada düşüş yaşadık.Meslek hayatınızda başarılar dilerim hocam iyiki sizi tanımışım

• Diet Etik Zayıflama Diyetleri  •

Fatih beyden danışmanlık almaya başladığımda 160cm boyunda 66 kiloydum. Tatlı krizlerim çok fazlaydı, sağlıklı beslenme konusunda yetersizdim. 4 ayın sonunda sadece diyetle 55 kiloya düştüm. Beslenme düzenim değişti, tatlı krizlerim bitti. Bazen günlerce tatlı yemesem de aklıma gelmiyor. Eskiye göre porsiyon olarak daha az yiyorum belki ama eskisi gibi aç hissetmiyorum kendimi. Hiç diyetisyene gitmemiş biri olarak ilk başlarda korkularım vardı; uyum sağlayabilir miyim, kaçamak yapar mıyım şeklinde. Ama Fatih beyin reçeteleri kişiye özel ve asla zorlamıyor. Kendi hayatınıza, sevip sevmediklerinize göre bir düzen oluşturuyor ve kişiyi diyet psikolojisine sokmuyor. 1 aydır koruma programındayım, 1 kilo verdim. Toplamda 12 kilo oldu ve belki biraz daha vermeye devam edicem. Çünkü beslenme düzenim alışkanlık haline geldi. Arada kaçamak yapsam da nasıl telafi edebileceğimi biliyorum. Sadece zayıflamak için değil sağlıklı beslenme için de çevremdeki herkese öneriyorum.

• Diet Etik Kişiye Özel Diyetler  •

32 yaşımdan bu yana geçmeyen karın şişliği,karın ağrısı,mide bulantısı,halsizlik gibi sıkıntılarımdan dolayı gitmediğim doktor kalmadı sürekli yanlış tedavilere maruz kaldım bu süre zarfında endoskobi ,kolonoskobi ,kortizon tedavisi hem hiç bir işe yaramadı hemde şifa bulamadığım için psikolajik olarakda çok yıprandım.48 yaşımda Arkadaş tavsiyesi ile Fatih Beyle tanıştım daha ilk görüşmemizde tahlil sonuçlarıma bakarak yaşadığım tüm süreci anlattı.Dogru beslenme ile bu süreci atlatabilecegimi soylerek bana güç verdi kısa sürede doğru beslenme yöntemi ile hem sagligima hem ideal kiloma kavuştum.Fatih Beye sonsuz minnettarım iyiki var.

• D

Kişiye özel programlarla, beslenme düzeninizi değiştirmek ve sağlıklı kilo vermek istiyorsanız mutlaka danışanı olmalısınız. 2,5 ayda 7,5 kilo verdim ve artık koruma programındayız

• Diet Etik Kişiye Özel Diyetler  •

Fatih hoca için ne söylesem az. Bir daha asla göremem dediğim kilolara düşmemi sağlaması bir yana bana ekmeksiz de doyulabileceğini, günde iki öğün beslenmenin benim için yeterli olacağını, en önemlisi de aç kalmadan kilo verilebileceğini gösterdi. Tüm kaçamaklarıma rağmen anlayışından asla ödün vermedi. Bana karşı benden daha sabırlı oldu ve sonunda koruma programına geçtik. Sabrınız, anlayışınız ve hoşgörünüz için sonsuz minnetttarım hocam. Sizin danışanınız olma ayrıcalığına sahip olduğum için şanslı sayıyorum kendimi, var olun..