Çocuk cerrahi uzmanıyım.Yaklaşık 20 yıldır mesleğin içindeyim.Kendi özel kliniğimde lokal sünnet yapmaktayım.

Çocuk

Çocuk Cerrahisi Randevusu

Op Dr Fatih Yurdadoğan Çocuk Cerrahisi ve Sünnet Kliniği

Kaşüstü Mahallesi Devlet Karayolu Caddesi Doğan İş Merkezi Kat 3 Daire 301, Yomra 61200

• Sigortası olan hastalar

• H

3 aylıkken oğlumuzu sünnet ettirdik. Süreci çok konforlu ve rahat geçirdik.Tüm sorularımıza yanıt aldık. İyileşme sürecimiz cok hızlı oldu ve işlemden çok memnun kaldık. İyi ki Fatih Hocayı seçmişiz. Doktorluğu ve insanlığı mükemmel

• N

15 aylık bebeğimizin cerrahi sünnet işlemini lokal anestezi olarak fatih hocamız yaptı işlem sırasında bebeğimin yanındaydım ağrısız acısız 15-20 dk lik bı zaman diliminde işlem bitmişti bile işlem sonrası çocuğum gayet keyifliydi ve çok kısa bir sürede iyileşti Sünnet için çok doğru bir tercih yapmışız fatih doktorumuzun eline emeğine sağlık.

• Trabzon çocuk cerrahisi ve sünnet kliniği Diğer  •

2,5 aylık bebeğimizin sünnetini Fatih Yurdadoğan hocanın kliniğinde yaptırdık. Sünnet öncesi ilgili bölgeyi uyuştururken o kadar nazikti ki bebeğim hiç ağlamadı. Sünnet sırasında lokal anestezi kullanması ve çocuğumun yanında bulunabilmem içimi rahatlattı. Tam bebeğim sıkılıyordu ki işlem bitti. İyileşme süreci de hızlı oldu. Çok memnun kaldık.

• M

Harika bir cerrahi işlem gerçekleştirdi Fatih hoca. 7 aylık bebeğimin sünneti çok kısa bir sürede, acısız, kanamasiz ve son derece estetik bir cerrahi uygulama ile gerçekleşti. İşlemden sonra ağrı kesici dâhi vermemize gerek olmadı. Kanama ya da enfeksiyon gelişmedi. 5 gün sonra tamamen iyilesmisti. Pansumana bile ihtiyaç olmadı. Kesinlikle tavsiye ederim. Bebeğimi hasta olduğunda götürdüğüm başka bir çocuk doktorunun bile dikkatini çekti ve sünneti kim yaptı çok muntazam olmuş dedi . Ellerinize sağlık hocam. Sizin gibi maharetli eller varolsun...

• Trabzon çocuk cerrahisi ve sünnet kliniği Diğer  •

Çocuğumuz Tahir Yılmaz'in sünnetini yapan hocama teşekkür ediyorum. Çok anlayışlı ve ilgiliydi işinin ehli biri