Nöroloji Randevusu
Felçli Hasta Takibi
Girişimsel Ağrı Tedavisi
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
Egepol Hastanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
MEP - Motor Uyarılmış Potansiyeller
Polisomnografi
PRP
SEP - Somatosensoryel Uyandırılmış Potansiyeller
Egepol Hastanesi
Tek - lif EMG (Single Fiber EMG)
Tetik Nokta Tedavisi
VEP - Görsel Uyandırılmış Potansiyeller
Video EEG
f....y
E-posta doğrulandı
Sevgili fatma hocam iyiki izmire gelmişsiniz ki sizinle tanışabildik.Babamı bir hafta önce egepol acile baygın,bilinci kapalı,kusma ve ayakları tutmaz halde getirdik hemen yatış yaptılar ve nörolojik dediler ve sizin hastanız olduk iyikide olmuşuz böyle bir enerji,güler yüzlülük ve hastasına pozitif davranan bir doktorla tanıştık.enerjinizle babam kendini daha iyi hissetti.tetkikler sonucu teşhisinizi koyup tedaviye başladınız bir hafta geçti babam o kadar iyiki inanamıyoruz.Önce Allaha sonrada size minettarız bundan sonra sizin hastanızız ne olur izmiri ve bizi bırakmayım hocam sağlıklı günler dilerim
er...
E-posta doğrulandı
Şiddetli migren ağrısı yaşıyordum. Ay içinde 10 tekrarlamaya kadar varabilen, ağrı kesicilerin pek etkileyemediği, günümü mahveden, göz ağrısına sonrasında da mide bulantısına çevirebilen ataklar yaşardım. Mutlaka karanlık ve sessiz bir yerde bir süre uyuduktan sonra geçerdi. İlk önce özel bir hastanede ilaç tedavisine başladım, etkisini de gördüm ancak ilaçlar biraz ağırdı bu sebeple ilaç tedavisini bırakıp alternatifler aramaya başladım. Eşimin araştırmaları sonrası Fatma Hanımı keşfettik iyi ki de keşfetmişiz. İlk seans ile sizi dinleyerek tanıyı koyuyor sonrasında da bir program oluşturmak üzere detayları ile durumunuzu özetliyor. Ertesi hafta nöroterapi ve bazı özel teknikleriyle tedaviye başlıyor. Migrenimin evresine göre 6 seans uygun görüldü. Tedavim sonunda birçok migren atağı yaşarım dediğim anlarda ya hiç yaşamadım ya da çok az bir ağrı ile atlattım. İnanılmaz etkisini gördüğüm tedavim için Fatma hocamla yolum kesiştiği için çok mutluyum.
nu...m
E-posta doğrulandı
Sevgili doktoruma uyku problemim için gitmiştim. Birlikte eft çalışmaları yaptım ve bununla beraber noral terapiye başladık. 3.seanstan sonra bende olumlu anlamda degisi ler oldu daha rahat uykuya daldım. Ayrıca beslenme alışkanlığımi değiştirdik. Bana önerdiği 21 günlük diyet ile bağırsak florami düzenlemek istedi ve çok faydalı oldu. Vücudumdaki siskinlik azaldı kendimi daha hafiflemis hissetmeye başladı.. enerjisi o kadar iyiydi . Kesinlikle harikaydı. İletişimi hastaya yaklaşımı her şeyiyle çok güzel bir tedavi oldum.
b....k
E-posta doğrulandı
Fatma Hanım ile tanıştıktan sonra yaklaşık 4 ay kadar birlikte istikrarlı bir şekilde çalıştık. Her seanstan sonra mental olarak yaşadığım değişim kendisinin telkinleri ve EFT çalışmaları ile birlikte hem kendim hem de çevrem tarafından farkedildi. Gerçekten bu süreçte hayatıma çok güzel dokunuşu oldu.
se....
E-posta doğrulandı
Fatma hocaya baş ağrısı ve panik bozukluk için gittim, iyi ki gitmişim. Kendisi bana daha önce hiç bilmediğim ve bana iyi gelen tedavileri tespit edip uyguladı. Nöral terapi, eft, regresyon bunlar bana hayata umutsuz bakan birisi olarak çok iyi geldi ve enerjimi arttırdı. Kendisinin iyi enerjisi pes edebilecek anlarda bile bana daima umut oldu. Kendimi çok daha iyi hissediyorum ve elimde tutabileceğim dallar bıraktı bana. Yıllardır bu yaşıma kadar aradığım doktormuş kendisi. Herşey için çok minnettarım. Hiç kimse hocayla tanışmadan umudundan vazgeçmesin.
ş.....
E-posta doğrulandı
Fatma hocamla migren tadevisi için doktor ararken yollarımız kesişti. Güler yüzlü oluşu neşesi ve pozitif bir insan olması nedeniyle randevu saatimin nasıl geçtiğinin farkında bile değilim. 1 ayın 20 günü baş ağrısı çeken ben migren ataklarimin ve şiddetinin azaldığını fark ediyorum .Ayrıca Nöral terapiyle de Fatma hocam sayesinde tanıştım birçok sıkıntımin artık üstesinden gelebiliyorum sayesinde iyi ki tanımışım
E-posta doğrulandı
Fatma hanımla tanışmadan önce berbat bir hayatım vardı. Sağlığım çok kötüydü. Ne yapsam kar etmiyordu. Geçmeyen vücut ağrılarım, karmakarışık psikolojim, her şeye kötü tesir ediyordu. 2 yıldır aldığım diğer tedavilerin sonuçsuz kalması modumu iyice düşürmüştü. İlk randevudan itibaren sanki hayatıma sihirli bir değnekle dokundu. 10 dakika dahi bilgisayar başında duramayan ben kolumu geri kullanabilmeye başladım. Sırt ağrılarım geçti ve duruşum değişti resmen. Dişlerimi paramparça eden diş sıkma problemim tek dokunuşla yok oldu. Beraber bir diyet programı hazırlamıştık, anlamsız ağrılar ve kusmalar geçti. Ve en önemlisi konuşmalarımız sırasında hayatımı hiç bakmadığım taraftan ele aldık ve problemlerin kaynağına indik. Her seans sonrası sanki hayatımda mucizeler doldu. Kendim için yaşamaya başladım. Daha sağlıklı, daha farkında daha mutlu bir ben yarattık. Ömrüm boyunca sihirli ellerini ve iyiliklerini unutmayacağım
ha...l
E-posta doğrulandı
İlk randevum Kasım 2023 de idi.Anksiyete ve panik bozukluk ile gitmiştim. Nisan 2024 Şubat 2024 itibari ile bütün ilaçları bıraktım. Aileden biri gibi ilgileniyor.Gerekirse muayene süresini uzatıyor. Şuan yeniden doğmuş gibiyim ve kendime inanamıyorum. Hipnoterapi,regresyon ve nöralterapiyi çok başarılı yapıyor. Kendinizi korkmadan Fatma Hocanın ellerine bırakabilirsiniz.. Kendine has teknikleri muhteşem hissettiriyor. Parayı hiç önemsemiyor.
E-posta doğrulandı
Nörolojik bir rahatsızlığım için gittiğimde doktorumun yüksek frekanslı pozitif enerjisi ilk muayene randevusundan beri beni rahatlıyor. Tedaviye devam ederken bir seansta bile ruhsal olarak rahatladığımı, tek seansta bağırsak problemlerimin çözüldüğünü, kabus yerine rüyalar görmeye başladığımı, günlük işlerimi severek yapmaya başladığımı görmek beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Artık herşey çok farklı. Desteğiniz unutulmaz.
ce...e
E-posta doğrulandı
Bir melek gibi sihirli çubuğunla hayatıma dokundun benim canım hocam. Seni tanımam benim en büyük şansım. Yaşadığım kaygıları; regresyonla, nöral terapiyle ve kendi has mistik enerjisiyle benden sildi, götürdü. Ah, o odanın bir dili olsa da anlatsa yaşadıklarımızı!.. Regresyonla anne karnında yaşadığım kaygı ve korku anlarına gittim, o anları tekrar yaşadım ve her şeyi farklı bir şekilde görmemi ve yaşadıklarımı anlandırmamı sağladı benim canım Fatma Hoca’m. Yolunuz kesişirse şayet emin ellerde olduğunuzu ve çok şanslı olduğunuzu bilin. Beni, benimle buluşturduğun için minnettarım . Sizi seviyorum
Fatma Akkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Akkan, Nöroloji. Size Fatma Akkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Epilepsi Tedavisi, EEG (Elektroensefalografi), EMG, MRI Değerlendirme, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Nöralterapi, Normal Randevu, Alzheimer Takibi.
Fatma Akkan adresi nerede?Fatma Akkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güneşli Mah. Halide Edip Adıvar Bulvarı 528/1 Sok. No:3/A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Akkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Akkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Akkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Akkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fatma Akkan hangi dilleri konuşuyor?Fatma Akkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Akkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Akkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Akkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 97 hasta / danışan, Fatma Akkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Akkan hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Akkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar