Merhaba, ben Fizyoterapist Betül Taş.

2024 yılında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Eğitim hayatım boyunca akademik çalışmaların yanı sıra mesleki gelişimime katkı sağlayacak projelerde, kongrelerde ve çeşitli organizasyonlarda aktif olarak yer aldım.

Mesleki ilgi alanlarım; ortopedi, spor fizyoterapisi ve skolyoz rehabilitasyonu üzerine yoğunlaşmaktadır. Spor klinikleri, özel klinikler ve farklı sağlık kuruluşlarında edindiğim deneyimlerle kas-iskelet sistemi problemleri, duruş bozuklukları, spor yaralanmaları ve kronik ağrılar üzerine çalışma fırsatı buldum.

05-09 Şubat 2025 tarihlerinde tamamladığım Schroth Best Practice eğitimi ile 3 boyutlu skolyoz tedavisi alanında yetkinlik kazandım. Skolyozlu bireylerde bilimsel ve kanıta dayalı yaklaşımlarla kişiye özel tedavi programları oluşturarak danışanlarımın yaşam kalitesini artırmayı hedeflemekteyim.

Tedavi sürecinde her danışanımı detaylı şekilde değerlendirerek yalnızca mevcut şikayetleri azaltmayı değil, problemin temel nedenine ulaşmayı amaçlıyorum. Manuel terapi, egzersiz terapisi, reformer pilates ve güncel fizyoterapi yaklaşımlarını bir araya getirerek ağrısız, sağlıklı ve aktif bir yaşam için destek sağlamaktayım.

Şu anda İstanbul Şişli’de bir klinikte hizmet vermekte, aynı zamanda ev tedavileriyle danışanlarıma destek olmaktayım. Mesleğimi severek yapıyor; her danışanımın kendini daha güçlü, daha hareketli ve daha iyi hissetmesi için çalışmaya devam ediyorum.

Yetişkin

İstiklal Sokağı, No 39 kat 1 daire 4, Şişli

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Fzt. Fatma Betül Taş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle