Okan Üniversitesi Hastanesi

İçmeler Mahallesi Aydemir Sokak No:2, Tuzla 34947

• D

Burcu hanım’ a tesadüfen gittim ve çok memnun kaldım. Kendisi çok ilgili bir doktor, hasta olarak sorununuzun önemsendiğini hissediyorsunuz.Belimde ki sinir sıkışması rahatsızlığı için gittim fakat ağrılarımın sebebinin daha detaylı araştırılması gerektiğini söyledi ve şu an tedavi sürecindeyim.Egoları olmayan, insanlığıyla size kendinizi iyi hissettiren harika bir doktorİyi ki kendisiyle tanışmışız, bütün yıldızlar Dr. Burcu hanım’ a

• Okan Üniversitesi Hastanesi Diğer  •

Belimden rahatsız oldugum için gittim. Daha önce birçok doktora gittim ve sıkıntım giderilmediği için tesadüfi olarak gittim. Birde buraya gideyim bakalım ne olacak düşüncesiyle gitmiştim ama çok memnun kaldım. Hastaneden ve Fatma Burcu Doktorumdan çok memnun kaldım. Bel fıtığım vardı ve daha önce gittiğim doktorlar ameliyat olmamı öneriyorlardı. Burcu Hoca yaşımın genç oldugunu ve en son çare olarak ameliyat olmam gerektiğini belirtti. fizik tedavisi ve ilaç tedavisi görüyorum şuanda. Durumum gayet iyi. Boyun fıtığı olan bir arkadaşıma da önerdim.

•  •