Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmet ve İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümlerinden mezun olduktan sonra, Karatay Üniversitesi’nde Aile Danışmanlığı uzmanlık eğitimimi tamamladım. Mesleki gelişimim sürecinde; Klinik Psikolog Uğur Dalan’dan Yetişkin Bilişsel Davranışçı Terapi, Klinik Psikolog Müjde Yahşi’den Sağlıklı Cinsel Kimlik Gelişimi ve Uzm. Klinik Psikolog İrem Lokmacı’dan Duygu Odaklı Terapi gibi kritik alanlarda kapsamlı eğitimler aldım. Ayrıca Şema Terapi, EMDR, Çözüm Odaklı Terapi ve Evlilik-Çift Terapisi ekollerinde yetkinlik kazandım.
Saha tecrübemi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmet Merkezleri (Selçuklu ve Meram) ile çeşitli eğitim kurumlarında öğretmenlik yaparak pekiştirdim. Şu anda Ankara’da; çocuk, ergen, ebeveyn danışmanlığı ile evlilik öncesi ve çift terapisi alanlarında profesyonel hizmet vermekteyim.
Online Hizmet
15. Cadde, Çankaya, Ankara 06490
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fatma Şen adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Fatma Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Şen, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Fatma Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Hizmet.
Fatma Şen adresi nerede?Fatma Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 15. Cadde Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatma Şen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatma Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fatma Şen hangi dilleri konuşuyor?Fatma Şen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Şen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.