Uzm. Dr.
Fatma Tuğba Altuner Kalli
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
Gaziantep 1 adres
Uzm. Dr. Fatma Tuğba Altuner Kalli, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (Fizik Tedavi) uzmanıdır.
Uzmanlık ve İlgi Alanları
Ortopedik Rehabilitasyon: Diz kireçlenmesi (kök hücre tedavisi uygulamaları dahil), bel ve boyun fıtıkları.
Ağrı Tedavileri: Kuru iğne tedavisi, PRP tedavisi, miyofasyal ağrı sendromu ve kas-iskelet sistemi ultrasonografisi.
Özel Rehabilitasyon Programları: İnme (hemipleji) rehabilitasyonu, omurga eğrilikleri (kamburluk) ve COVID-19 sonrası toparlanma süreci için solunum ve kas kuvvetlendirme rehabilitasyonu.
Mesleki Geçmiş
Yaklaşık 18 yıllık mesleki deneyime sahip olan Dr. Kalli, kariyeri boyunca çeşitli kurumlarda çalışmıştır:
Eğitim ve İlk Deneyimler: Ankara Üniversitesi (2007-2010) ve Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi (2010-2011).
Kamu Hizmeti: Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi (2011-2015).
Özel Sektör: Özel Primer Hospital, Özel Medinas Hastanesinde görev yaptıktan sonra 2016 yılından itibaren Özel Hatem Hastanesi'nde hizmet vermeye başlamıştır.
Kendisi ayrıca sağlık bilincini artırmak amacıyla diz kireçlenmesinde kök hücre uygulamaları ve pandemi döneminde koronavirüs sonrası rehabilitasyonun önemi gibi konularda tedaviler yapmaktadır.
- Fıtık
Ameliyatsız Ön ve Arka Çapraz Bağ Tedavisi
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Bütünsel Tıp
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Dinamik ESWT
Pulmoner Rehabilitasyon
Topuk Dikeni Tedavisi
Çene Terapisi
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi
Şok Dalga Tedavisi (ESWT)
Alleben Mah. Kemal Köker Cad.No:41, Gaziantep 27220
- Ray Sigorta
- Sompo Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Vakıfbank Sigorta
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Vakıfbank Mensupları
- Halkbank Mensupları
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Ankara Ticaret Odası
- Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Türk Nippon Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Ray Sigorta A.Ş. (TSS)
- Anadolu Hayat Ve Emeklilik
- Sompo Sigorta A.Ş. (TSS)
- Magdeburger Sigorta
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Zurich Yaşam ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
- TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
- Zurich Yaşam ve Emeklilik
- Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Cigna International
- Acıbadem Sağlık Grubu (ÖSS)
- Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (ÖSS)
- Ray Sigorta A.Ş. (ÖSS)
- Sompo Japan Sigorta A.Ş. – Check-Up (ÖSS)
- Sompo Japan Sigorta A.Ş. – Fiba (ÖSS)
- Acıbadem (TSS)
- Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (TSS)
- Generali Sigorta A.Ş. (TSS)
- Magdeburger Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türk Nippon Sigorta A.Ş. (TSS)
- Zurich Sigorta A.Ş. (TSS)
- Ziraat Sigorta (TSS)
- Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş.
- Türkiye İş Bankası A. Ş. Genel Müdürlüğü (ÖSS)
Ö
ö....m
Bel fıtığı ve dizlerimdeki sıvı kaybı için başvurdum. İlgili bir doktor. Doktorumdan çok memnunum. Fizik tedaviden sonra bel fıtığım iyileşti; ameliyata gerek kalmadı. 3 yıldır herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim, yakın çevremde de kendisine yönlendiriyorum.
Uzm. Dr. Fatma Tuğba Altuner Kalli
Görüşleriniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı yıllar dileriz. Geçmiş olsun.
n....t
Tuğba Hanım'ı çok seviyorum. Yararlı bir doktor; çok faydasını gördüm. Belimden rahatsızdım; kemik erimesi ve kireçlenme sorunum vardı. Durumum kötü oldu; bana hemen yardımcı oldu. Her konuda yol gösterdi; ekibi de güzel. Ameliyat oldum; fizik tedaviye devam ediyorum. İstediğim zaman ararsam ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir doktor; kendisinden memnunum. Başka bir yere gitmesin, üzülürüm.
Uzm. Dr. Fatma Tuğba Altuner Kalli
Görüşleriniz için teşekkür ederiz. Tekrar çok geçmiş olsun.
h....a
Omuzumdaki rahatsızlık nedeniyle başvurdum. Muayeneden sonra iğne vuruldu, fizik tedavi hareketlerini uyguladık. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuldu. Tedaviden olumlu sonuçlar aldım ve iyileştim. Kendisinden memnun kaldım.
Uzm. Dr. Fatma Tuğba Altuner Kalli
Görüşleriniz için teşekkür ederiz. Geçmiş olsun.
n....y
Belimde fıtık var. Fizik tedavi seansları alıyorum. Uyguladığı tedaviden verim aldım, kendimi daha iyi hissediyorum. Ağrım var ama eskisi kadar değil. Fatma Hanım’a 8-9 yıldır gidiyorum; iyi bir doktor, fayda görüyorum. İlgili ve alakalı bir hekim. Her sorunumda yanına gidiyorum; bilgi veriyor, beni geri çevirmiyor. Çok gönüllü ve saygın bir doktor. Memnunum kendisinden.
Tekrar çok geçmiş olsun.
Ç
ç....y
Parmağımdan ameliyat oldum. Fizik tedavisine ihtiyacım olduğu için başvurdum. Seanslarım iyi ve başarılı geçiyor. İstediğim zaman ulaşabiliyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor, hastasuyla fazlasıyla ilgileniyor. Memnunum kendisinden.
Uzm. Dr. Fatma Tuğba Altuner Kalli
Çok geçmiş olsun. Görüşleriniz ve yorumunuz için teşekkür ederiz.
T
t....)
Eşim iş kazası geçirdi, ayağına basamıyordu ve yürüyemiyordu. Tavsiye üzerine başvurduk. Hocamızla çok güzel süreç geçiriyoruz. İlgili alakalı güzel bir doktor. Çok memnun kaldık kendisinden. Sürecimiz devam ediyor, eşim kontrol altında. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Eşim sağlıklı bir şekilde ayağa kalkıyor ve basabiliyor. Hafif sekmeleri var; devam ederseniz daha iyi olur dedi, biz de seansları bırakmadık. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Uzm. Dr. Fatma Tuğba Altuner Kalli
Görüşleriniz bizi mutlu etti, teşekkür ederiz. Geçmiş olsun.
T
t...
Tuğba hocaya boyun tutulmalarım için başvurdum. Kendisi her zaman ilgisi ve alakası fazlasıyla gösterdi. Şimdi çok iyiyim. Tüm çevreme tavsiye ediyorum.
Uzm. Dr. Fatma Tuğba Altuner Kalli
Geçmiş olsun. Görüşleriniz için teşekkür ederiz.
Fatma Tuğba Altuner Kalli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Tuğba Altuner Kalli, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Fatma Tuğba Altuner Kalli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), PRP, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Fatma Tuğba Altuner Kalli adresi nerede?Fatma Tuğba Altuner Kalli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alleben Mah. Kemal Köker Cad.No:41 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Tuğba Altuner Kalli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Tuğba Altuner Kalli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Tuğba Altuner Kalli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Tuğba Altuner Kalli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fatma Tuğba Altuner Kalli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Tuğba Altuner Kalli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Tuğba Altuner Kalli hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Fatma Tuğba Altuner Kalli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Tuğba Altuner Kalli hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Tuğba Altuner Kalli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Generali Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları