Panik atak ve anksiyete için başvurdum. Sosyal medyada gördüm ve kendisine basvurdum. Seanslarım güzel geçti. İletişim olarak iyi bir uzman güler yüzlüydü. 3 ay seans aldım, beni anladığını hissettim. Kendisiyle hiçbir problem yaşamadım, sürecim bitti, ben kendisinden memnun kaldım.

• başka bir yer Diğer  •

Fatma hanim isinde basarili ve cok fazla ilgili bir psikolog hafta sonu pazar gunleri gece saatleri kacta yazarsam yazayim beni her zaman normal karsiladi ve yardimci olmaya calisti sayesinde artik cok daha iyi hissediyorum iyi ki varsiniz fatma hocam

• başka bir yer Diğer  •

Öfke problemim yüzünden hem ailemi hem de güzel giden ilişkimi bitirmek üzereyken tanıştım sizinle. Beni anlayışlı şekilde dinlediniz. 6 seans sonunda bana öfkenin normal olduğunu ancak nerede ve nasıl ortaya çıkardığımızı, nasıl çözdüğümüzün onemli olduğunu bana gösterdiniz. Ben hep öfkenin yanlış olduğunu ve hep bastırmam gerektiğini düşünürken siz bana öfkemi kontrol etmeyi aşıladınız.Herkese canı gönülden tavsiye ederim. Bana hayatımda kendi terapistim olmayı öğrettiniz ve hep bu doğrultuda götürdünüz.

• H

Fatma hanimla karşılaşmasam belkide kendime daha büyük zararlar verecektim. Beni anlamasi dışarıdaki insanların abartıp laf edecekleri şeyleri anlayışla karşılaması beni çok rahatlatti. Kendimi yalnız hissettiğimde yapabileceklerimi ev ödevlerimi tek tek anlattı. O kadar naif bir psikologki. İsini hakkıyla yaptığı icin tebrik ediyorum. İnternette benden veya kendisinden kaynaklı kopma olduğunda telafisini uzun uzun yaptı..Bana iyi geldiğiniz için size minnettarım. Hayata bakışımı değiştirdiğiniz için ve diğer tüm anlayışınız için minnettarım

• N

Beni hep anlayışla dinleyip ilişkimde hem kendi hatalarımı bana gösterdi hafta içinde bile kötü hissetsem yanımda oldunuz hem de karşı tarafın hatalarını fark ettirdi her konuda kendimi hiç çekinmeden anlattım dile getiremediklerimi kendime Soyleyemediklerimi bile bana gösterdi. Hayatıma girmeseydiniz belki hep ilişki konusunda anksiyete yaşayacaktım.