Dr. Ferah Kazancı , Özel Sular Akademi Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Robotik Cerrahi
İstasyon Mahallesi 1. Sokak No:27, Kahramanmaraş 46100
- Sigortası olan hastalar
ay....
11 aylık kızım var ferah hanıma çokteşekkür ediyorum ilgisi alakası herşeyiyle bence nadir bulunan doktorlardan 2.bebeğime yine gidicem hakkında çıkan haberler umrumda değil ben bana olan ilgi alaka ve bilgisine bakarım.
me...r
5 yasindaki kizima her baktigimda doktoruma dua ediyorum.tansiyon seker vb.cok problemli gecen hamilelik surecimde bana her konuda yardimci olup ustelik psikolojik destek bile verip beni rahatlatmak icin elinden geleni yapan,bana guven veren saygideger doktoruma cok tesekkur eder herkese tavsiye ederim.
T
tu...z
ferah hanıma mostaş hastanede eşim cocuğumuuz olmuyor diye gitmişti 3 ay tedavi gördü en son eşime doğum kontrol hapı yazmış bende sinirlendim eşimi bir daha göndermedim FAKAT BİR AY SONARA EŞİM HAMİLE OLDU ŞİMDİ 6 YAŞINDA BİR KIZIM VAR başkada olmuyor
Ferah Kazancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferah Kazancı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ferah Kazancı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Cinsel Terapi, Robotik Cerrahi.
Ferah Kazancı adresi nerede?Ferah Kazancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mahallesi 1. Sokak No:27 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferah Kazancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferah Kazancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ferah Kazancı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ferah Kazancı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ferah Kazancı hangi dilleri konuşuyor?Ferah Kazancı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ferah Kazancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferah Kazancı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ferah Kazancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ferah Kazancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ferah Kazancı hangi sigortaları kabul ediyor?Ferah Kazancı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kahramanmaraş bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları