Eski Londra Yolu, Bahçelievler
se...̇
İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, değerli doktorum Feride Sabırlı Hocam ile tanıştığım için çok şanslıyım. Yaklaşık bir haftadır dayanılmaz bel ve bacak ağrıları çekiyordum, hayat kalitem sıfıra inmişti. Bu şiddetli ağrılar yüzünden umutsuzluğa kapılmışken, Feride Hocamın uzmanlığı ve insanlık tarafıyla tanıştım.
08.09.2025 tarihinde, Feride Hocamın yönlendirmesiyle kortizon iğnesi yapıldı. İğne ve sonrasında serum tedavileri de almama rağmen ağrılarım bir türlü dinmiyordu. Ancak, Hocamın doğru teşhisi ve uyguladığı kortizon iğnesi, bir gün sonra o yüksek ağrı eşiğimi bile aşağı çekmeyi başardı. O inanılmaz şiddetli ağrılarım, artık katlanılabilir bir seviyeye geldi
Eğer sizin de benim gibi inatçı ve şiddetli ağrılarınız varsa, Feride Hocamın bilgi birikimine ve deneyimine gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.• İstanbul Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Feride Sabırlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feride Sabırlı, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Feride Sabırlı adresi nerede?Feride Sabırlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Londra Yolu Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feride Sabırlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feride Sabırlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Feride Sabırlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feride Sabırlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feride Sabırlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feride Sabırlı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Feride Sabırlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları