Ben Dil ve Konuşma Terapisti Feyza Nur Güneş. İstinye Ünv Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünden 2022 yılında onur öğrencisi olarak mezun oldum. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişim Bölümü okumaktayım. Türkiye’nin en yaygın sağlık grubu olan MLP Care Grubu’nun bünyesindeki Liv Hospital hastanelerinde, Metin Sabancı Türkiye Spastik Çocuklar Vakfında, birçok Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde, Özel kliniklerde ve okulumun Dil ve Konuşma Terapisi kliniğinde gözlem ve uygulama stajlarımı gerçekleştirdim. 2022 yılından itibaren Eskişehir’de terapi ve danışman hizmeti vermekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Feyza Nur Güneş
Eskişehir Odunpazarı

Odunpazarı, Odunpazarı, Eskişehir 26100

Görüşler

• V

Yaklaşık 2 sene önce Feyza hocamla tanıştık. Oğlum bazı sesleri çıkaramıyor, konuşurken çok zorlanıyordu.
    Her derste bizi sürece dahil etti, evde neler yapabileceğimizi detaylıca anlattı. Oğlum artık hem konuşurken daha net hem de kendine daha çok güveniyor.
    Gerçekten işini severek yapan, çocuklarla iyi iletişim kuran bir terapist. Kendisine hem emeği hem de desteği çok iyi

• H

Dil ve konuşma terapisine başlarken çok endişeliydik ama Feyza Hanım’ın yaklaşımı sayesinde tüm kaygılarımız geçti. Oğlum seanslara severek gidiyor ve konuşma becerilerinde gözle görülür bir ilerleme var. Feyza Hanım’ın sabrı, ilgisi ve profesyonelliği gerçekten takdire değer. İyi ki yollarımız kesişmiş

• G

Feyza hocam işinin ehli, çocuklarla iletişimi gerçekten çok iyi bir terapist. Süreçte hem oldukça bilgilendirici hem de aldığı eğitimlerle bilgi seviyesi kendini hemen belli ediyor.