1359 Sokak No:6 K:2 D:5 Alsancak, İzmir 35559
Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova 35100
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
be...a
İşini aşkla yapan bir doktor. Tam 1,5 saat muayene etti. Tüm vücut benlerimi taradı takip edilmesi gerekenleri belirtti. Kesinlikle tavsiye ederim
• Fezal Özdemir Muayenehanesi • Ben Haritası •
Fezal Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fezal Özdemir, Dermatoloji.
Fezal Özdemir adresi nerede?Fezal Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1359 Sokak No:6 K:2 D:5 Alsancak İzmir
- Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fezal Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fezal Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fezal Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fezal Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fezal Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fezal Özdemir hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Fezal Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Dermatologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar