Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

İç hastalıkları uzmanı daha fazla

Bornova 1 adres

Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kadrosunda 20 adet acil tıp uzmanı, 5 adet adli tıp uzmanı, 2 adet alerji hastalıkları uzmanı, 4 adet algoloji uzmanı, 60 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 23 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 3 adet çocuk alerjisi uzmanı, 11 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 6 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 3 adet çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 5 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 5 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 3 adet çocuk ımmünolojisi uzmanı, 2 adet çocuk kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 4 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 7 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 2 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 1 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 19 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 1 adet çocuk romatolojisi uzmanı, 39 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet çocuk ürolojisi uzmanı, 14 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet el cerrahisi uzmanı, 1 adet embriyoloji ve histoloji uzmanı, 12 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 17 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 21 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 19 adet gastroenteroloji uzmanı, 38 adet genel cerrahi uzmanı, 12 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 26 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 17 adet göz hastalıkları uzmanı, 8 adet halk sağlığı uzmanı, 11 adet hematoloji uzmanı, 37 adet iç hastalıkları uzmanı, 6 adet immünoloji uzmanı, 49 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 31 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 34 adet kardiyoloji uzmanı, 22 adet kulak burun boğaz uzmanı, 13 adet nefroloji uzmanı, 8 adet neonatoloji uzmanı, 31 adet nöroloji uzmanı, 5 adet nükleer tıp uzmanı, 21 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 7 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 9 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet psikoloji uzmanı, 16 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 42 adet radyoloji uzmanı, 11 adet romatoloji uzmanı, 2 adet spor hekimliği uzmanı, 4 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 2 adet tıbbi farmakoloji uzmanı, 5 adet tıbbi genetik uzmanı, 18 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 4 adet tıbbi parazitoloji uzmanı, 15 adet tıbbi patoloji uzmanı, 19 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İzmir ilinde Ankara Yolu Bornova adresinde bulunmaktadır. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2324441343 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova 35100
  • Diğer (İade)
  • SGK

1994 sene AlLL1 tanısı sonrası yollarımız kesişmişti. İyileşmemde emeği geçen Ege üniversitesinin değerli doktorlarındandır Ayhan abim. Yanına uğramak nasip olmasada her zaman sevgi ve saygıyla hatırlarım.

• Prof. Dr. Ayhan Dönmez Diğer  •

Murat bey gerçekten işinin ehli bir doktor , ben de bir devlet kurumunda hemşireyim , araştırdım ve kendisine annemi başparmak kökü kireçlenmesinden dolayı götürdüm , annem ameliyattan çok korkuyordu ve Murat beyle görüştükten sonra tüm korkusu geçti , çok bilgili , rahatlatıcı ve işinin ehli bir doktor . Kim ameliyat olmayı düşünüyorsa gözü kapalı kendini emanet edebilir . Kendisine minnet borçluyuz annemi sağlığına kavuşturduğu için ve süreci ilgi ve alaka ile sorunsuz yönettiği için :)

• Doç. Dr. Murat Celal Sözbilen El Cerrahisi  •

Z

Bir hafta önce Prof. Dr. Çağatay Engin hocamız aort damarımı değiştirdi ve iki damarım için bypass ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat öncesinde ve sonrasında gösterdiği ilgi, açıklayıcı yaklaşımı ve güven veren tavrı sayesinde süreci çok daha rahat geçirdim. Ağır bir ameliyat olmasına rağmen hem hocamızın hem de ekibinin profesyonelliği sayesinde kendimi güvende hissettim.

Yoğun bakım ve servis ekibinin sabırlı ve ilgili yaklaşımı da ameliyat sonrası toparlanma sürecimi çok kolaylaştırdı. Narkozun üzerimde yarattığı etkileri onların anlayışlı ve destekleyici tavırlarıyla rahatlıkla atlattım.

Çağatay hocamız sadece hekimliğiyle değil, insani yönüyle de gerçekten çok değerli bir doktor. İlgi ve alakasıyla hastalarına güven veren, mesleğini büyük bir özveriyle yapan bir hekim. Böyle bir doktorun hastası olmak benim için büyük bir şans.İyiki varsınız.

• Prof. Dr. Çağatay Engin Diğer  •

El bileğimde bir süredir fark ettiğim kitle nedeniyle çok endişeliydim ve açıkçası oldukça korkarak Murat Hoca’ya başvurdum. İlk muayeneden itibaren hem çok ilgiliydi hem de süreci bana çok sakin ve anlaşılır bir şekilde anlattı. Alanında çok iyi bir el cerrahı olduğunu daha ilk görüşmede hissettirdi ve bu yaklaşımı gerçekten içimi rahatlattı. Kitle ameliyatla alındı ve ameliyatım çok başarılı geçti. Ameliyat sonrasında da kontrollerimde yakından ilgilendi ve süreci bizzat kendisi takip etti. Şu an el bileğimi çok rahat kullanabiliyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum. Hem insani yaklaşımı hem de mesleki bilgisiyle gerçekten güven veren bir doktor. İyi bir el cerrahı arayan herkese Murat Hoca’yı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Doç. Dr. Murat Celal Sözbilen El Cerrahisi  •

Ben Muğla/Milas tan internetten araştırp en iyi doktor olduğunu düşünerek Kenan beyden randevu aldım ve iyi ki de almışım.evet bence alanında en iyisi.kesinlikle yazılan kötü yorumlara katılmıyorum ve diyorum ki iyi ki Kenan bey var!ben sayesınde yeniden doğdum.aylardır süren ağrılarımın sebebini detaylı araştırması,tırnaklarıma,kulak arkama kadar muayene ederek ve bana verdiği o babacan tavrı,güveniyle cevap verdi.bana 1 gün İzmir’de kalırsam sabah üniversitede kan vermemi ve tedaviye başlayacağımızı söyledi.öylede yaptık ve hastanede kimsenin araştırmadıgı her şeye detaylı baktı çoğu kan tahlilim 20 gün sonra çıkacak olmasına rağmen bana uygun olan hafif bir tedaviye başladı.hocama gidene kadar hergun ağladım ama onunla konuşunca odadan bambaşka ben olarak çıktım.kendınden o kadar emin ve size o güveni veren ,kendını hastalarına adamış bir doktor.hocam sizden Allah razı olsun.çok kafaya takan araştıran biri olarak ben kendimi size emanet ettim.iyi ki bu dünyada Prof.Dr Kenan Aksu var

• Prof. Dr. Kenan Aksu Ana(Antinükleer Antikor)  •

C

Kadın hastalıkları bölümünde Ali Akdemir’e hormon tahlillerim için başvurdum. Kan vermem gerektiği söylendiği için işten izin alarak aceleyle hastaneye geldim. Ancak muayene sırasında kendisiyle iletişim konusunda zorlandığımı hissettim. Odaya girdiğimde telefonda olduğunu gördüm ve kısa bir süre sonra kan vermem gerektiğini söyleyince beni odadan çıkmam gerektiğini belirterek dışarı yönlendirdi.

Yoğunluk olabilir, bunu anlayabiliyorum; ancak hastalar için iletişim ve yaklaşım da en az tedavi kadar önemli. Ben bu süreçte kendimi biraz değersiz ve aceleyle gönderilmiş hissettim. Bu nedenle kişisel deneyimimi paylaşmak istedim.

Benim için çok olumlu bir deneyim olmadı, ancak herkesin deneyimi farklı olabilir.

• Doç. Dr. Ali Akdemir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

İlk gebeliğimdi arkadaş tavsiyesi üzerine Teksin hoca ile tanışma şansımız oldu kendisi işinin ehli çok mütevazı çok muazzam Ege'nin en iyi doktorlarından biri diyebilirim muayene sırasında aydınlatması herşeyi konuşması rahatlatması öyle güzel ki kendisi bizim kıymetlimiz oldu
    kendisi bana ışık oldu korkularımı sayesinde yendim harika bir doğum oldu
    Allah teksin hoca dan razı olsun onun sayesinde çocuğumu sağlıkla kucağıma aldım doktorun kimdi diyen herkese teksin hocayı ve ekibinin mükemmel olduğunu söylüyoruz ben ve eşim
    Biz memnun kaldık çok çok mutlu ayrıldık dualarımızda her zaman hem kendisi
    hem de şahane ekibi iyiki hocam iyiki siz

• Prof. Dr. Teksin Çırpan Diğer  •

Menopozda olmama rağmen sürekli kanamam oluyordu. Daha önce gitiğim doktorlar, parça alınması gerektiğini ve parça alındıktan sonra bir şey yok diyorlardı..Bu süreçte sürekli parça alımı beni yordu. Birçok doktora başvurmama rağmen çözüm bulamadığım bir süreçte İsmet Hocamdan randevu aldım. İlk görüşmeden itibaren detaylı bilgilendirmesi, sabırlı yaklaşımı ve güven veren iletişimiyle doğru yerde olduğumu hissettirdi. Rahimde kalınlaşma, çikolata kistlerin ve miyom olduğunu ve tedavi süreci hakkında detaylı bilgi verdi. Ameliyat öncesinde ve sonrasında kendimi her zaman güvende hissettirdiği ve detaylı bilgi vermesinden dolayı çok mnnettarım. Hastasına verdiği değer, mesleğine olan özeni ve güler yüzlü yaklaşımıyla örnek bir hekim olduğunu düşünüyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Doç. Dr. İsmet Hortu Rahmin Alınması  •

Annemin mitral kapak değişimi ameliyatını çok profesyonel bir şekilde gerçekleştirdi yıllardır uğraşıyorduk bu ameliyatı yaptırabilmek için ama gittiğimiz hastanelerde hep geliştirildi kendisine denk gelmek bizim için büyük bi şans oldu annemi kısa süre içindi sağlığına kavuşturdu. Gerek ameliyat öncesi gerek sonrası bilgilendirmeleri hastalara ilgili ve ılımlı bir doktor kendisine minnettarız.

• Prof. Dr. Çağatay Engin Diğer  •

Karşılaması içtenliği ve süreci anlatımı çok iyiydi

• Prof. Dr. Tevfik İlker Akçam Göğüs Cerrahisi Randevusu  •

• Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bornova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bornova şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Genel Cerrah, Kalp Ve Damar Cerrahı, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Gastroenterolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Mikrobiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Patolog, Çocuk Psikiyatristi, Radyasyon Onkoloğu, Göz Doktoru, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Cerrahı, Psikiyatrist, Nefrolog, Romatolog, Çocuk Cerrahı, Hematolog, Neonatolog, Halk Sağlığı Hekimi, İmmünolog, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Adli Tıp Doktoru, Genetik Uzmanı, Spor Hekimi, Biyokimya Uzmanı, Parazitoloji Uzmanı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Algoloji Doktoru, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Onkolog, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Psikolog, Farmakolog, Alerji Hastalıkları Doktoru, El Cerrahı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru, Geriatri Uzmanı, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Çocuk Üroloğu, Çocuk Romatoloğu, Çocuk Genetik Doktoru, Pratisyen Hekim, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı.
  • Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 911 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Hemaferez, Karaciğer Kan Testleri, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Sanal Kolonoskopi.
  • Hayır, şu anda Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 694 hasta/danışan, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova şeklindedir.