Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İç hastalıkları uzmanı , Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı , Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , Radyolog , daha fazla
574 görüş Bornova, Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
d.....
Yaklaşık bir hafta önce İsa beye rinoplasti ameliyatı oldum. Gerek sağlık gerekse estetik açıdan müthiş bir süreç geçirdim. Ameliyattan sonra ne ağrım ne şişliğim ne de morluğum oldu. İsa hocam sayesinde ağrısız şişsiz mükemmel bir buruna sahip oldum. İlk başta tedirgindim özellik de ameliyat sonrası beni çok korkutuyordu ama iyi ki İsa bey karşıma çıkmış, iyi ki ameliyatımı olmuşum. Bu süreçte korkmamı gerektirecek hiçbir şey yaşamadım, İsa bey beni her konuda bilgilendirdi, benimle çok iyi ilgilendi. Her şey için minnettarım ve çok mutluyum
ar...t
8 Eylül 2023 günü 4 adet tıkalı durumdaki kalp damarımı açık kalp by-pass ameliyatı ile değiştiren sevgili hocamızın konusunfaki derin bilgi birikiminin yanısıra güzel bir kişiliğe sahip olması yüksel insan kalitesi övgüyü hak ediyor
a ...s
Erkin beyden tümör için ikinci ameliyatımı oldum ikiside çok iyi geçti kendisine teşekkür ederim.
Hasta
15 Ağustos'ta sağ el orta parmaktan küçük bir operasyon geçirdim Murat Hocam tarafından kendisi güler yüzlü ve samimiyetinden dolayı hastayı rahatlatıyor tavsiye edemeyeceğim bir doktor kendisi
al...
Öncelikle Herkese çok geçmiş olsun. Değerli Hocam Sn Doç.Dr. Alper UĞUZ için ne söylesem nasıl teşekkür etsem okyanusta su damlası kalır. Annemi ve beni hayata tekrar tutunmamıza yardımcı olan bizi dipsiz bi kuyudan çekip çıkaran çok değerli bir Doktor sadece hekimliği değil hastalarına yaklaşımı verdiği bilgiler tedavi sürecimizin her anı bizimle ilgilenmesi her yönüyle mükemmel bir insan ve Doktor tekrardan çok teşekkür ederim kendisine. Annemin Safra yollarındaki Tümör nedeniyle yaşadığımız süreç bizleri adeta yıkmış sonuç alamadığımız görüşmeler her geçen gün bizleri biraz daha içine doğru alan karamsarlık hocamızı tanımızla son buldu HBP Cerrahisi alanında yaptıklarıyla bir çok hastasına ilaç olan hocama sizlerin aracılığı ile tekrar teşekkür etmek istiyorum iyi ki sizi tanımışız hocam ekibinde ki diğer doktorlarımız da süreçte bizleri hiç yalnız bırakmadı.
be...
Yıllar önce geçirdiğim Anaflaktik şok sonrası Hocamızı tanıdım , Tecrübe ve donamını hastasına büyük bir incelikle aktarıp , Hastasını Tedavi süresince gece gündüz takip eden , Alanındaki profesyonelliği tartışılmaz Değerlerimizden biri .
md...k
Ali Bey’e bir hekim arkadaşımızın tavsiyesi ile gittim. Ve iyi ki Ali Hocam diyorum. Submuköz miyomumu en iyi şekilde tanı ve tedavi yoluyla takip etmesi ve geçirdiğim başarılı operasyon için başta kendisine daha sonra asistanlarına teşekkür ederim. Eğer Ali Bey ismini ben gibi ilk kez duyduysaniz kendinizi çok şanslı hissetmelisiniz. Hastalarına olan yaklaşımı ve yakın takibi takdire şayan. Her sey için kendisine çok teşekkür ederim. Doktor olmak kelimesinin hakkını gerçekten veren başarılı bir insansiniz.
Tesadüfen miyom rahatsızlığımın olduğunu öğrenmiştim, teşhisi koyan doktor 3 gün sonrasına acil ameliyat randevusu oluşturdu, üstelik miyom büyük olduğu için açık ameliyat yapılması gerektiğini söyledi. Bu durumda bir doktor arkadaşımızın tavsiyesi üzerine Ali hocamızla tanıştık. Acil bir durum olmadığını ve bir süre takip edeceğini söyledi, takipler sonrasında miyom büyümeye devam ettiği için ameliyat kararı aldı. Ameliyatım ilk söylenenin aksine kapalı gerçekleşti, bir gün sonra taburcu oldum ve çok kısa süre içinde de normal hayatıma geri döndüm. Ameliyat ile ilgili hiçbir komplikasyon yaşamadım. Ali hocam çok farklı bir doktor, sizin kaygılarınızın ve endişelerinizin neler olduğunun fazlasıyla farkında, ve daha siz sormadan aklınızdan geçenleri size sıralayıveriyor. İyiki bu süreçte karşımıza siz çıkmışsınız, ilgi ve desteğiniz için çok teşekkürler.
İbrahim hocam Allah binlerce kere sizden razı olsun oğlumun çok zorlu bir ameliyatı vardı yanlış sünnet edildi ve derisi kalmamıştı o kadar özenle ve sabırla süreci yönetti ve tek seferlik ameliyatla bu işi çözdü dilerim yükseleceğiniz en yüksek mertebelere ulaşırsınız size ne kadar dua etsem az sizin gibi doktorlar yetişir umarım hep
a ...o
Hocayla 2020 de pandemi ile tanıştım. Bazı hastaları sert mizaçlı olduğunu yazmış aslında ilk etapta öyle görünür ancak aslında mükemmel bir doktor. Verdiği ilaçlar İLe kendimi çok daha iyi hissettim. Fibromiyalji ve romatoid artrit hastasıyım. Ciddi ağrılarım vardı. Tutulmalar şişşilkler kızarıklık yorgunluk mutsuzluk sürekli ağrı hissi nedeniyle mutsuzdum. Ancak verdiği ilaçlar İLe toparladım. Kilo vermeme teşvik etti başka doktorlara yönlendirdi. Doktor bey çok özverili ve çalışkan. İşini bu şekilde yapan ender doktorlardan.. kendisi işinde ehil.
İletişim
İzmir bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri