Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova 35100Sigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
er...r
Babam için İzmir'de özel hastaneler dahil bir çok hastanede kontroller yaptırdık, daha sonra tahir hocanın ismini öğrenip araştırmaya başladık, burada gördüğüm olumlu yorumların da katkısıyla hocamızdan randevu alıp görüştük. Odasında gayet nazik, açıklayıcı ve canayakın şekilde süreçten, olası risklerden bahsetti. Anjiyo ile açılamayan damarların by-pass ameliyatı için randevumuzu aldık ve en başından sonuna kadar telefon ile, yüzyüze, her şekilde ilgili, açıklayıcı ve profesyoneldi. Babamın ameliyatı çok başarılı geçti ve kısa sürede toparlandı. 1 ay oluyor ameliyat olalı ve her şey yolunda seyrediyor. Eksik olmayın sayın hocam, yorumları okuyan kişilere de Tahir Hoca'ya danışmalarını tavsiye ediyorum. Ekibi de kendisi gibi ilgili ve güleryüzlüydü.
m....z
Hastası ile başından sonuna sürecin bütün aşamalarında ilgili bir hekim. Tedavi süresince her türlü desteği sağlayan en ufak ayrıntıya dikkat eden başarılı cerrahi operasyonlar yürüten hekim
i̇...t
2019 yılında kolon kanseri ameliyatımı mükemmel bir şekilde yapan, hastalığımın her dönemiyle ilgilenen Sn. Cemil hocam emsaline az rastlanan bir profesordur. Kendisine minnettarız.
sa...t
Sorunlu bir ikiz gebelikte öyle doğru bir adresteydimki her haftası ayrı sorunluydu inançla sabırla yakından bizimle birlikte anı anına takipteydi yüzündeki gülümseme ve sürekli açıklama yaparak hep sakin kalmama yardımcı oldu Ali hocam27 haftada erken doğum sebebiyle yatış yaptım 30+4 hocam doguma aldı çocuklarımı sağlıkla kucağıma alma sebebim önce Allah sonra Ali hocam sayesinde hayatımın sonuna kadar minnet duyacağım yolunuz güzelliklere çıksın hocam sevgiler
de...t
Babamın açık kalp ameliyatı için çok doktor gezdik,hiçbirine ikna olamamıştık.Uzun süren doktor arayışımız Prof.Dr.Çağatay ENGİN hoca ile son buldu.Babamın bu zorlu ameliyatı çok başarılı geçti.Babam dün taburcu oldu ve hızla iyileşmeye devam ediyor.Kendisinin bilgisine,tecrübesine,güler yüzüne ve ekibine mimnettarız.Çağatay hocam bence alanında bir numara.Ona gözü kapalı güvenebilirsiniz.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
fi...i
Eşim 2005'ten beri Rectum ca tanısıyla Cemil Hocamin hastası oldu.Bu 20 yıllık süreçte 3 kez ameliyat geçirdik.Son ameliyatımızın rehabilitasyon sürecindeyiz.Cemil Hocama o kadar güveniyoruz ki hastalığımızıın tedavisi konusunda hicbir tereddüt yaşamadık.Hocam naifliği,hastasına verdiği değer ve psikolojik destek konusunda bütün övgüleri hakediyor.Gerçekten de ülkemizde hala böyle her yönden mükemmel doktorlar da varmış dedirtiyor.Eşimi 3.kez sağlığına kavuşturdu tekrar yaşama dondürdü.Kendisine ve ailesine Allah hastalık yüzü göstermesin.Saygılar hocam.
se...e
Gebeliğimin 33. Haftası gibi İsmet hocamla tanıştım. Her sorduğum soruyu sabırla yanıtlaması kafama takılan ve beni endişelendiren durumları açıklaması neticesinde süreç ile ilgili korkularım en aza indi. O süreçte benim ve bebeğimin güvende olduğunu bana hissettirdi , doğumumu da sorunsuz olarak gerçekleştirdi ve bizi yavrumuza kavuşturdu. Kıymetli hocam iyi ki var hep sağ olsun var olsun inşallah
Ayrıca doğumumda bulunan ameliyat ekibi, hemşirelerimiz, ameliyat sonrası üşüdüğumu görünce hemen bir battaniye daha getirip üzerime örten o tatlı personel abla, gözlem odasındayken sürekli bebeğimin kontrolünü yaparak onu seven küçük stajyer öğrencimiz , çocuk doktorlarimız hepsi çok ilgiliydiler. en ufak bile olsa emeği geçen herkesten Allah razı olsun iyi ki varlar
ev...ö
Eylül ayında çarpıntı şikayetiyle sağlık kurumuna başvurdum.46 yaşındayım o saate kadar kullandığım bir ilaç yok ,düzenli spor yapan,dengeli beslenen biriyim.İzmirdeki özel bir hastane kroner damar anomalisi tespit edildi.Ancak ameliyat konusunda kalp damar cerrahları mutabık kalamadı.Sorunum doğuştan olduğu için Yüksel Hocaya gittim.Sonuçlarımı ,raporlarımı inceledi,ekstra tetkikler istedi ancak ameliyat gerekeceğinden emindi.O kadar net ve kendinden emin oluşu hastaya kendini güvende hissettiriyor.Biz sormadan o bize aklımıza gelebilecek soruları tek tek cevapladı.Bize de ona güvenmek kaldı.Ameliyat olalı henüz 3 hafta bile olmadı.Git gide iyiye gidiyorum.
İnsanlar 2 ye ayrılırmış.Doktorlar ve diğerleri.Doktorlar da 2 ye ayrılırmış cerrahlar ve diğerleri.
Cerrahlar da kal damar ve beyin cerrahları ve diğerleri diye.
Yaşamıma sihirli dokunuş gerçekleşti
de...z
Var ol Cahide teyzecim. Yaradanim senden razı olsun. 14 yasimda iken hayatimin dönüm noktasini atlattim sayende. Narsist bir annenin kurban olarak sectigi evladiydim. Sen durdurdun en buyuk kotuluklerinden birini. Belki hatirlamazsin ama ben seni hic unutmadim. Annemden bile gormedigim iyiligi senden gördüm. Annemden zaten hic iyilik gormedim. Sen benim hayatimdaki en buyuk iyiligi yaptin bana. Anneme sorunun bende degil, onda oldugunu soyledin ve annemin beni zorla kapattirdigi klinikten kurtardin beni. Egitim hayatima devam edebildim senin sayende. Gerci annem kotuluklerine devam etti ama en azindan benim okumama engel olamadi.
Seni hic unutmadim ve hep icimden yaradanim razi olsun dedim. Insallah okursun
ba...
Merhabalar. 2023 yazında, eşime, Çanakkale'de plasenta previa teşhisi konuldu ve doktor bizi epey korkutmuştu. Daha sonra İzmir'e doktor arayışına girdik ve bir şekilde Mete Bey ile tanışma fırsatımız oldu. Kendisi ile tanıştıktan sonra o kadar rahatladık ki anlatamam. Bize yaklaşımı, soruna dair detaylı muayene ve açıklamalar, pozitif enerjisi ve kendine güveni ile oldu bunlar. Öğrendik ki plasenta previanın nispeten daha iyi olan bir türü imiş. Ama yine de önlemleri aldı, birkaç kez kontrole gittik, doğumu da mümkün olduğunca geç gerçekleştirmeye çalıştı. Doğum da riskler de olsa çok sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi. Özellikle buna benzer hastalıkları olanlar için kesinlikle tavsiye ederim. İyi ki rastladık Mete Ergenoğlu'na.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bornova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bornova şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Genel Cerrah, Kalp Ve Damar Cerrahı, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Gastroenterolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Mikrobiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Patolog, Çocuk Psikiyatristi, Radyasyon Onkoloğu, Göz Doktoru, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Cerrahı, Psikiyatrist, Nefrolog, Romatolog, Çocuk Cerrahı, Hematolog, Neonatolog, Halk Sağlığı Hekimi, İmmünolog, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Adli Tıp Doktoru, Genetik Uzmanı, Spor Hekimi, Biyokimya Uzmanı, Parazitoloji Uzmanı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Algoloji Doktoru, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Onkolog, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Psikolog, Farmakolog, Alerji Hastalıkları Doktoru, El Cerrahı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru, Geriatri Uzmanı, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Çocuk Üroloğu, Çocuk Romatoloğu, Çocuk Genetik Doktoru, Pratisyen Hekim, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 911 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Adrenalektomi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Büyüme Hormonu Testi, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Abdominal Ultrasonografi, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Sanal Kolonoskopi, Çocuk Gelişim Testi.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 677 hasta/danışan, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova şeklindedir.