EĞİTİM:İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi 2003 / 2009
UZMANLIK EĞİTİMİ : Kocaeli Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Abd 2009 / 2014
İŞ DENEYİMİ

Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Abd. 12/2009 - 6/2014 (Araştırma Görevlisi)
Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Abd. 06/2014 - 09/2014 (Uzman)
St.Luke’s And Roosevelt Hospitals Academic Affiliates Of Colombia University, College Of Physicians And Surgeons, Minimally İnvasive Gynecologic And Robotic Surgery . Department Of Obstetrics And Gynecology, Division Of Gynecologic Oncology .2012
Nenehatun Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi 12/2014-…01/03/2018
Üye Olunan Dernek ve STK lar
Türk Tabipler BİRLİĞİ
CİSED (Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği)
Kurs-Seminer ve Alınan Sertifikalar

Kan Ürünleri Ve Transfüzyon Kursu
Türk Cerrahi Derneği Cerrahi Sütür Teknikleri Kursu
Temel İnfertilite Kursu 27-30 Eylül 2012
Temel Laparoskopi Becerileri Kursu 14 Nisan 2013
Neonatal Resusitasyon Programı 03-05 Kasım 2014
Da Vinci Robotik Cerrahi Eğitim Sertifikasyon Programı (Acıbadem Case ) 12-13 Ocak 2015
Vajinismus, Kadınlarda Cinsel İsteksizlik, Cinsel İşlev Bozuklukları Eğitimi(CİSED)

Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 44, İzmit 41050

Özel Konak Hastanesi

Firdevs hoca ile gebeliğimin 5. Haftasında arkadaşım vesilesiyle tanıştım. Farklı bir doktor arayışında bırakmadan tüm süreçte aklımda ki soruları dile getirmeden bile cevaplayıp tüm benliğiyle destek oldu :) Gebeliğimi her anlamda bana çok özel hissettirdi, çok güzel bi doğum yaşattı. Doğumdan sonra her ay kendisini göremeyeceğim durumu bizi üzdü bile :)) Gönül rahatlığıyla tercih edip güvenebileceğiniz biri kendisi

• T

Gerek mesajlara olan hızlı dönüşü gerekse eşimin ve benim aklımıza takılan her soruda detaylı ve naif cevapları bizi çok rahatlattı. Firdevs hocamızın sayesinde eşimin doğumu çok kolay ve rahat geçti. Doğum sırasında sadece eşime değil tüm ailemize çok güler yüzlüydü.

• B

Firdevs hoca benim için kocaman bir şans! Biraz geç yollarımız kesişti ama iyiki de kesiti kızımı anneler gününde kucağıma aldım pazar günü ve anneler günü olmasına rağmen beni bir saniye yalnız bırakmadı beraber yürüdük yanımda arkamda kocaman bir dağ oldu kendisi. Sayesinde kızımı normal doğum ile sağlıkla kucağıma aldım. Ne zaman iletişime geçsem geç dönmedi mesajlarıma yönlendirdi hep. İlgisi bilgisi karakteri kendisine hayranım çevremdeki herkese de gözüm kapalı öneriyorum.. ailecek çok sevdik iyiki Firdevs hocamız diyoruz..

Op. Dr. Firdevs Şekerci Baran

Çok teşekkür ederim, ne mutlu bana..

• Z

Gebeliğimin ilk ayından itibaren yollarımızın kesiştiği değerli doktorum bu özel süreçte hiç keşke dememek çok kıymetli 29 Ekimde prensesime kavuştum doktorum resmi tatil de gece yarısı sabah karşı doğumum için geldi ve geldiği gibi önce bana sarıldı motivasyon konuşması yaptı o kadar iyi geldi ki o an da ağlıyordum suan bunları yazarken de Allah bu süreçte herkese işini bilen halden anlayan profesyonel doktorlarla karşılaştırsın her zaman iyi ki diye hatırlayacağımız güzel doktorumuz

Op. Dr. Firdevs Şekerci Baran

Değerli düşüncenizi buraya yazmanız büyük incelik..çok tesekkür ederimm

• Ş

12 haftalık gebeliğimde gelişen gelişimsel anormallik sebebiyle gebelik sonlandırma sürecini Firdevs hanımla beraber yürüttük. Beş gün hastanede kaldım ve benim için çok zordu. Süreç boyunca Firdevs hanım hep ilgili ve anlayışlıydı. Bugün kontrole gittiğimde de ilgili ve detaylı açıklamalar yaptı ama randevunun sonunda verdiği ilaçlarla ilgili sorduğum soru için beni ve eşimi tersler şekildeki cevabı hiç hoş değildi. Hala yaşadığım kaybın etkisinde olduğum için kafa karışıklığıma böyle karşılık verilmesinin şaşkınlığını yaşıyorum. En hassas zamanımda böyle bir çıkışı olduğu için bundan sonraki sürecimde Firdevs hanımla devam etmeyi düşünmüyorum.

• Özel Konak Hastanesi Diğer  •

Op. Dr. Firdevs Şekerci Baran

Verdiğim emekler ve çabalar sonucunda böyle bir yorum yapmanız çok üzücü..Ben herseyi en doğru şekilde yaptığımı ve sürekli destekleyici ve yol gösterici olduğumu düşünüyorum..12 haftalıkda geldiğinizde bebeğinizin anomalisini hemen farkedip size hızlıca yardımcı olduğum için bir tesekkür mesajı yerine bunu yazmanız gerçekten çok kırıcı..Sizler gibi bizimde insan olduğumuzu ve blzimde duygularımızın olduğunu bilmenizi ister, yeni gebelik sürecinizde sağlık dilerim..

• R

Şans eseri tanışıp bir daha başka doktor kapısı çalmadığım dünya tatlısı doktorum. Hamileliğimin ilk gününden doğuma kadar tüm süreçte gerek mesajla gerek aramayla gittiğim her muayenede bana özenle sevgiyle yaklaşan mükemmel bir üslupla açıklayıcı anlatımlarıyla her zaman yanımda olan dünya tatlısı bir hekimdir kendisi. İyi ki tanımışım iyi ki yollarımız kesişmiş sayesinde harika bir hamilelik ve doğum süreci yaşadım. Sonsuz tavsiye tabii ki.

• Özel Konak Hastanesi Doğum  •

Op. Dr. Firdevs Şekerci Baran

Canım benim çok tesekkür ederim..ne mutlu bana

Hamileliğimin ilk gününden doğuma kadar süreci birlikte geçirdiğimiz canım doktorumla iyi ki tanışmışız. En başından beri soru sormama gerek kalmadan her şeyi açıklaması, her zaman empatik yaklaşımı, anlaşıldığımı hissediyor olmak beni çok rahatlattı. Eşimle aldığımız kararlara, düşüncelerimize her zaman saygı duydu ve kendi fikrinden ziyade objektif açıklamalar yaptı. Bu sayede hiçbir zaman kafamda soru işareti kalmadı. Hep içim rahat bir şekilde randevudan çıktım. Her randevuyu iple çekiyordum Firdevs hanımın enerjisi bana çok iyi geliyordu. Normal doğum istiyordum ve her şey yolunda gittiği için beni destekledi, doğum başladığında sürekli takipteydi ve bana verdiği güç, psikolojik destek çok değerliydi. Doğumdan sonra bebeğim yoğun bakımda olduğu için kontrolde teselli ederek bana moral vermesi de çok iyi geldi. Her anıyla memnun kaldığım iyi ki dediğim canım Firdevs hocam kadın doğumla ilgili herhangi bir durumda hiç düşünmeden yine gideceğim doktordur. Herkese öneriyorum

Cok tesekkür ederim

Pcos şüphesi ile gittiğim ve tanıyı koyan doktorum, hastanede daha önce başka bir doktor tarafından tahlillerim vardı ve sürekli ertelenip durdu. Sonrasında kendisi ile tanıştım, iyi ki de tanımışım. Hastalığı tane tane anlatıp açıkladı. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir kadın hastalıkları doktoru.

• Özel Konak Hastanesi Diğer  •

Çok tesekkür ederim

İlk doğumumda kaygılarım varda samimiyeti ile bunu giderdi fakat doğum öncesi konuştuğum kordon bağının hemen kesiminin olmaması ve ten temasının yapılması adına zaten öyle yapıyorum derken uygulanmayışı beni üzdü .. doğum anında en son geliyor ve ekibi o zamana kadar biz tanımamış oluyoruz bu konularda insani olarak daha hassas olunmasını istiyorum ...

Op. Dr. Firdevs Şekerci Baran

Sayın hastam, kordonu bir aciliyet gerekmedikçe sezaryanda da normal doğum dada en az 30 sn ve genelllikle 1 dak bekliyor ve normal doğumda hemen ten teması (bebekde yada annede acil bir durum yoksa) yapıyoruz..Vaginal doğum bir ekip işidir ebe ve hekim beraber hareket eder, ebe tüm gelişmelerden biİ haberdar eder..Doğumu biz yaptırır hastayı aralıklı değerlendiririz..Tesekkürler

Benim canım doktorum O tatlı dili, herşeyi siz söylemeden detaylı anlatması, iletişimi o kadar güzel ki bi doktor gibi değil de ailen biri gibi hissettiriyor 2 ve 3. gebeliğimde firdevs hocamı tercih ettim iyi ki diyorum 2. Erken olduğu için 3.de de o riski gördüğü için beni her konuda bilgilendirdi ilgisi alakası, bana moral vermesi muhteşem Gebelik dışında rutin kontrole giden biri değildim ama Firdevs hanım gibi bir doktorunuz varsa onu görmek için fırsat buldukça koşa koşa gidersiniz İYİ Kİ FİRDEVS HOCA

Op. Dr. Firdevs Şekerci Baran

Canım benim, ne mutlu bana ki , böyle düşünüyorsunuz