- Verem (tüberküloz)
- Sigortası olan hastalar
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi 16230
- Sigortası olan hastalar
b....ö
Annemin ağır bir zatürre süreci oldu. Tavsiye üzerine gittik kendisine iyi ki de gitmişiz.Kendisi ilgisi bilgisi yaklaşımı ve tedavi yöntemiyle anneme çare oldu. Daha sonra eşimi götürdüm kendisine yine aynı ilgi ve uyguladığı tedavi ile eşim iki günde kendine geldi. Bursa'nın en iyi doktorlarından biri bence. Göğüs hastalıkları ile alakalı hiç içinizde şüphe olmadan kendisine gidin
• Özel Hayat Hastanesi • Diğer •
Fulya Gürkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fulya Gürkan, Göğüs Hastalıkları. Size Fulya Gürkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göğüs Hastalıkları Randevusu.
Fulya Gürkan adresi nerede?Fulya Gürkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fulya Gürkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fulya Gürkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fulya Gürkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fulya Gürkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fulya Gürkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fulya Gürkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fulya Gürkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fulya Gürkan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Fulya Gürkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Fulya Gürkan hangi sigortaları kabul ediyor?Fulya Gürkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Eureko Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Aviva Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları