4 Boyutlu Ultrason
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
Merhaba ben Dr. Funda Akın Küçük; Radyoloji Uzmanı olarak kendi muayenehanemde hizmet vermekteyim. Bodrum Devlet Hastanesi'nde 11 yıl çalıştıktan son...
Okullar / Eğitimler
- Uludağ üniversitesi tıp fakültesi(Mezun)
- Adnan Menderes Üniversitesi (Uzmanlık)
Bilinen Diller
- İngilizce
Radyoloji Randevusu
Konacık mahallesi Kanuni Sultan Süleyman caddesi No:59 A 1 Konacık/Bodrum, Muğla
4 Boyutlu Ultrason
Abdominal Parasentez
Abdominal Ultrasonografi
Ablasyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Boyun Ultrasonu
Böbrek Ultrasonu
Bodrum Ultrason
Detaylı Gebelik Ultrasonu (Obstetrik)
Detaylı Ultrason
Yeni Doğan Kalça Ultrasonu
Yumurtalık Kanseri
Gelişimsel Kalça Displazisi (GKD) Tarama Programı
g....g
Troid için boyun ultrasonuna gitmiştim. Çok hassas ve çok detaylı yaklaşımı vardı. Her sorduğum soruyu en ince ayrıntısına kadar açıkladı Funda Hanım. Bu beni çok rahatlattı. Ekibi de mükemmel. Girişten çıkışa kadar herkes sizinle çok ilgileniyor. Kendinizi rahat ve konforlu hissediyorsunuz.
şa...
Funda Hanım işinde çok başarılı bir doktor. Hem muayenesi ile hemde açıklamalarıyla insanı rahatlatıyor. Kızımın tiroit ca olduğunu saptadı ve yönlendirmeleri ile hemen ameliyatını oldu.Artık ailemizin doktoru oldu yılda 1 kez kontrollerimiz için kendisine başvuruyoruz.Çok teşekkür ederiz.
m....b
Dr Funda Akin Küçük Hanimin detayli ve itinali bir dopler cekimi sonrasi hastaligim ve tedavisi hakkinda yaptigi bilgilendirme, ayrintili aciklamalar ve bunun icin bana ayirdigi zaman son derece yeterli ve tatminkardi.Tesekkur ederim.
Boyun ultrasonu için yönlendirilmiştim. Doktor hanım bana hastalığım hakkında açıklayıcı ve kapsamlı bilgiler verdi ve aşırı güleryüzlüydü. Kendisine çok teşekkür ediyorum
ma...i
Safra kesesi sorunu ile Funda hm yönlendirildim. 20 dk yakin cok detayli bir abdominal ultrason yapilarak tum organlara tek tek detayli bir kontrol yapti. Yeni yaptirmis oldugum kan testlerimide detayli bir sekilde kontrol ettikten sonra, net ve anlasilir bir rapor hazirladi. Simdiye kadar karsilastigim en ilgili , nazik ve detayli bilgilendirme yapan hekim. Cok pozitif ve titizlikle tum kontrolleri yapti. Sabirla madde madde durumu anlatti. Kendisine tekrar tekrar tesekkur ederim. Klinik cok merkezi bir yerde park etmek ulasmak cok kolay. Klinik karsilama ekibide cok sicak ve canayakin. Ozel saglik sigortasida gecerli olmasi buyuk bir avantaj.
f....u
Bana göre Bodrum'da ultrason alanında en iyi Radyologlardan Funda Hanım. Ayrıntılı ultrason çekimi yapıldı. Her detayı sizin anlayabileceğiniz şekilde aktarıyor. Ultrason çekimimde en ufak şeyi atlamadan sabırla anlattığı ve güler yüzü için kendisine, ekibine çok teşekkür ederim.
öz...n
Kliniğe girer girmez ekip tarafından bilgilendirildim. Tam saatinde randevuma gittiğim için hemen işleme alındım .Karaçiğer ultrason için hocama başvurdum , görüntüleme sürecinde gerekli tüm bilgilendirme yapıldı , ultrason sonucu hakkında tam bilgilendirmeyi ve detayları dosya şeklinde aldım , tüm konularda her bireyin anlayacağı şekilde bilgilendirme aldım Buda bana daha sonrası için güven verdi Funda hocamın tüm ekibine teşekkür ederim
a....p
Ayrıntılı ultrason için gitmiştim çok memnun ayrıldım. Funda hanimin gercekten enerjisi karşısındakine geçiyor çok tatlı bir bayan ve ultrason esnasında sizi bilgilendirerek ilerliyor bu çok önemliydi benim için tekrar teşekkürler....
a ...s
Çok iyi geçti kapıdan girdiğimiz an hersey pozitif oldu resepsiyon çalışanları çok guleryuzlu ve herseye yardım ettiler...doktor hanım kontrollerimizi çok iyi yaptı ve her konuda çok iyi açıklamalarda bulundu çocuğumuz için içimizi çok rahatlattı.. temizlik mükemmeldi..Allah kimseye hastalık vermesin ama bir daha olursa kesinlikle filiz hanıma gideceğim...
Kendisine yeni doğamuş bebeğimizi götürdük.Gerek bebeğimize ayırdığı süre,gerek bizi ayrıntılı bilgilendirmesi bizi çok tatmin etti.Bebeğimiz de bu süreçte hiç sıkıntı yaşamadı.Doktorumuza çok teşekkür ederiz.
Hakkımda
Okullar / Eğitimler
- Uludağ üniversitesi tıp fakültesi(Mezun)
- Adnan Menderes Üniversitesi (Uzmanlık)
Deneyimler
- Bodrum Ultrason