Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Aile Arabuluculuğu
Beck Depresyon Ölçeği
Hakkımda
Psikolog 1996 yılında yılında Malatya'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Eskişehir'de tamamladıktan sonra
Lisans eğitimini Özyeğin Üniversi...
Okullar / Eğitimler
Fobilerden Kurtulmak
Kinetik Aile Çizim Testi
İlişki Terapisi
77 hasta yorumu
Gamze Hanım'a okb nedeniyle başvurmuştum. Çekingen biri olmama rağmen enerjisi, yargılayıcı olmayan tutumu ve profesyonelliği sayesinde kolaylıkla iyi bir iletişim kurmayı başardık. Her seans dolu dolu geçiyor ve her seferinde kapıdan daha iyi hissederek çıkıyorum. Verdiğim en doğru kararlardan biri Gamze Hanım'ı seçmekti.
s....
Gamze Hanım ile hiç seans yapmamış olsaydım kendimle ilgili birçok şeyi çok geç fark ederdim ve kimsenin beni anlamayacağını düşündüğümde konuşmak istediğim ilk kişi daima Gamze Hanım olacak. İçinden çıkamadığım durumları onun sayesinde bilinçlenerek, fark ederek ve güçlenerek atlattım. İyi ki var ve iyi ki bu mesleği seçmiş
t....k
Benim tekrardan Bi birey olduğumun farkına vardiran güzel kalpli insan iyiki hayatıma girdi gamze hanim sayesinde duvarlarımi yıktım ve disarda gerçekten Bi hayatın olduğunu farkettim OKB belasından siyrilmama yardımcı oldu ve hala oluyo iyiki tanımışım gamze hanımı..
Sosyal fobim (anksiyetem) olduğunu düşündüm. Biraz Araştırıp bu site sayesinde Gamze Hanımı tanıdım kendisi enerjik, pozitif, güler yüzlü birisi. Başlayalı 2-3 seans oldu, verdiği egzersizler & alıştırmalarla bu sorunun geçeceğine inanıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Gamze hanımın çok pozitif bir enerjisi var ve kullandığı tekniklerle psikoterapiye daha fazla derinlik katıyor kendisinin danışanı olmaktan oldukça memnunum :)
m....ç
Gamze Hanım ile 4 seans online görüşme sağladık sinirli agresif umutsuz bir yapıya sahipken kısa zamanda daha olumlu yaklaşmaya daha sakin olmaya başladım Gamze hanım sayesinde aile içi huzursuzluğumuzda azaldı daha bilinçli bir anne oldum seanslar da sesi güler yüzlülüğü sabrı içtenliği sayesinde görüşmelerimiz güzel geçti .
i.....
Gamze hanıma başlayalı 5 seans oldu kendisine OKB yani takintilarim sebebi ile başladık. Şu anda başladığım.noktadan çok farklı yerdeyiz artık normal bir hayat yaşayabiliyor um takintilarimon çoğu kendisinin verdiği egzersizler ile geçti. Kendisine çok teşekkür ederim
Bugün Gamze Hanımla 4. Seansımızı gerçekleştirdik. Onun sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. Kendisi bana çok yardımcı oluyor bazen düşündüğüm şeyleri ifade edemesemde beni anlayabiliyor ve bu kendimi daha rahat hissetmeme sebep oluyor.
Gamze hanımla ilk seanstan itibaren ilerleme kaydetmeye başladık, sorduğu doğru sorularla kendi davranislarimin farkında olmami sağladı.
z.....
Kendi içimde kişisel olarak çözemediğim bir çok üzüntüm ve sıkıntım için Gamze Hanım gittim. İyi ki gitmişim, iyi ki hayatıma dokundu. O kadar mutlu ve huzurluyum ki ona ne kadar teşekkür etsem az
Hakkımda
Lisans eğitimini Özyeğin Üniversi...
Okullar / Eğitimler
- Özyeğin Üniversitesi Psikoloji 2019