2015-2016 eğitim döneminde başladığım lisans eğitimimi 2020 yılında başarıyla tamamlayarak hem İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden hem de Sosyal Hizmetler Bölümü’nden mezun oldum. Aynı yıl içerisinde iki farklı alanda edindiğim akademik birikim, insanı çok yönlü değerlendirebilme bakış açımı güçlendirmiştir. Lisans eğitimimin ardından psikoloji alanında yüksek lisansımı tamamlayarak uzmanlığımı pekiştirdim.

Mesleki gelişimime önem vererek hipnoterapi, aile danışmanlığı, kayıp ve yas danışmanlığı, travma danışmanlığı, beden dili, etkili iletişim, diksiyon ve hitabet, sınav kaygısı ve çocuklarda gelişim alanlarına yönelik birçok eğitim aldım. Bu eğitimler doğrultusunda hem çocuk hem ergen hem de yetişkin bireylerle çalışmakta; bireysel danışmanlık, aile danışmanlığı ve psikolojik destek süreçlerini yürütmekteyim.

Meslek hayatım boyunca çeşitli kurumlarda deneyim kazanma fırsatı buldum. Hâlihazırda danışanlarıma bilimsel temelli, etik ilkelere bağlı ve bireye özgü bir yaklaşımla destek sunmaktayım. Daha önce Hama ve Amerikan Hastanesi bünyesinde psikolog olarak görev aldım.

Danışanlarımla kurduğum terapötik ilişkide güven, gizlilik ve empatiyi temel alarak; her bireyin kendine özgü bir hikâyesi olduğu bilinciyle ilerlemekteyim. Amacım, danışanlarımın içsel kaynaklarını keşfetmelerine destek olmak ve yaşam kalitelerini artırmalarına eşlik etmektir.

Yetişkin
Çocuk

Gamze Nur Demir

Gazi Muhtar Paşa Bulvarı, Şehitkamil, Gaziantep 27500

Gamze Nur Demir

Görüşler

Gerçekten çok iyi geldi bana bireysel terapi için katılım sağladım ve sağlamaya devam edeceğim

• Psk. Gamze Nur Demir Bireysel Terapi  •

Seans sürecim boyunca kendimi gerçekten anlaşılmış ve güvende hissettim. Yaklaşımı oldukça sakin, anlayışlı ve profesyoneldi. Kendi duygularımı fark etmem ve bakış açımı geliştirmem konusunda bana çok katkı sağladı. Her seanstan sonra kendimle ilgili yeni bir şey keşfederek ayrıldım. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• T

Çok memnunum herkesin gitmesini tavsiye ediyorum .

• F

Gamze hoca çok tatlı çok güler yüzlü işinde de gayet başarılı bi insan

• Ö

çokk iyi çok güzel bir seanstı devam edeceğiz

• I

Gamze nur Demir çok ilgili çok anlayışlı piskoloktur kendisi .cevreme tavsiye ederim .menun kaldım ilgili ve anlayışlı kendimi rahatça ifade edebildim

• Psk. Gamze Nur Demir Psikoloji Randevusu  •

İlk başta nasıl geçeceğini çok bilmiyordum ama düşündüğümden daha iyi geldi. Konuştukça aslında kafamda biriken şeylerin ne kadar yer kapladığını fark ettim. Bazı şeyleri ilk defa bu kadar net ifade edebildim ve bu bile tek başına iyi hissettirdi. Tam anlamıyla her şey çözülmedi tabii ama en azından nereden başlamam gerektiğini görmek bile önemliydi. Genel olarak benim için faydalı ve düşündürücü bir görüşmeydi.

• Psk. Gamze Nur Demir Randevu  •

Gamze nur Demir çok ilgili ve çok anlayışlı bir psikolog.kendi rahat ifade edebildim dikkatli dinledim ve yardımcı oldu görüşmeden memnun kaldım tavsiye ederim

• Psk. Gamze Nur Demir Online Terapi  •

Çok memnun kaldım. Çok kibar ve güleryüzlüler. Çevreme tavsiye ediyorum

• Psk. Gamze Nur Demir Bireysel Terapi  •

Mükemmel ötesi kendimi çok iyi hissediyorum gerçekten